Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombiemanus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
Forintblog Így választunk mi 2009.03.26 16:55:00
Magyarország lázas miniszterelnök-keresésben van. És ezenközben megmutatja, hogy a kis hazai demokratikus pocsolyában alig több, mint ócska bábszínház az, amit a politikai elitünk művel.  Az abszurd színjátékok szerzői sem találhatnának jobb témát maguknak a hazai…..
zombiemanus 2009.03.26 19:03:36
@diko06: viktor hatalmat akar, de fletó nem ragaszkodig hozzá mi, te ökör. egyik politikus se jó, de legyen már egy kevésbé idióta, aki a bugázások közepette egy picit az országgal is törődik. fletó tette ezt? igen, az EU legkotványabb országa lettünk, és ehhez viktornak nincs most köze,
Kopasz szuzukis története is megér egy misét. kit kell legéppuskázni? Az 50 feletti "semmirekellőket", vagy a 20-as évei közepén járó utód (de)generációt?A 25-35 éves, fasisztoid, magukat kurvajólképzettek miatt eléggé sokat szop az az 50-es, "tetűlusta"…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..