Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar anya

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gallup International Association minden évben izgalmasabbnál izgalmasabb közvélemény-kutatásokat készít, többek között olyanokat, amelyek alkalmasak arra, hogy a Lemilblog szakértői olvasóközönségének ingerküszöbét is megugorják. Az egyik ilyenről fogok most beszámolni azoknak, akik érdeklődnek a…..
"Sztereotípia a gyerekek túlterheltsége" mondja Bódis József oktatási államtitkár, egy 64 éves orvos csávó aki utoljára 46 éve volt diák, és a középiskolai pedagógiához semmi köze. Nekem már a NAT tantervnek csúfolt akadálypályája előtt 14 tantárgyam volt egy évben, kb. heti 5x7 órám (most már a…..
magyar anya 2018.07.21 13:08:56
@Billy Hill: Taps! Vagy lájk. Ha valaki - és itt még a szülő és a gyerek együtt értendő - nem akarja vagy bírja, ne csinálja.
Új életre kelt kiállítási standok, egy pikkelyes és egy UFÓ-k ihlette épület, melyeket elsöpört a rendszerváltás...
Van egy 4-5 milliós motorkerékpárod, rendesen hordod szervizbe, erre közlik, hogy a túlhúzott csavarok miatt repedt el egy alkatrész. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
magyar anya 2015.05.26 17:36:00
magyar anya 2017.04.20 21:46:39
@Kukkoló: Hú komám, gyors vagy mint a fény!
Ez egy 2015-ös topik.....
Designban, vagy magyarosabban ipari formatervezésben az utóbbi időben az Apple a világ egyik legjobbja. A Samsungot meg eközben mindenki piszkálta, hogy csak másolja a cupertinoi céget. A Galaxy S8-cal viszont megtörtént az elképzelhetetlen: a Samsung egy kicsit lenyomta az Apple-t...
Már a sorozat gyártott 2015-ös Dodge Charger SRT (Hellcat) sem nevezhető egy átlagos személyautónak a maga 6.4 literes 707 LE-s, V8 HEMI erőforrásával, amely 881.2 Nm nyomaték leadására képes. Ezeket a paramétereket szem előtt tartva, nem csoda tehát, hogy már ez a „szimpla”…..
Duma van! De Block 2015.12.03 14:47:36
Maggie De Block már egy 2014-es bejegyzésben szerepelt a blogon, mert kapott hideget-meleget, miután ő lett az új belga egészségügyi miniszter. A magyar kommentelők és megmondóemberek természetesen már akkor is megcsillogtatták az intelligenciájukat, de ami most történt, az simán…..
magyar anya 2015.12.04 08:28:14
Szerző: Vas Zoltán, Hártyásszárnyúak gyűjteménye Az emberben kifejlődő, kitörésekor gazdáját elpusztító élősködő rémképe csak a mozivásznon létezik. A gerinctelenek életében ugyanakkor ez valós, mindennapos jelenség. A cikkben a rovarvilág „halálfalói”, a fürkészdarázs lárvák útitársául szegődünk a…..
Szent István nemzetében olyan légből kapottnak és hirtelennek tűnik a kormányzó párt bevándorló ellenessége, hogy elgondolkodtunk: lehet, hogy valójában a kezdetektől fogva e logika mentén intézkedtek? Alaposan megvizsgáltuk a kérdést és arra jutottunk, hogy teóriánk igaz!…..
magyar anya 2015.01.16 15:10:09
@fagyospityóka: milyen jó is az, ha csak külföldi szart árulnak a boltokban! Lehet kapni fagyos pityókát is rendszeresen a tescoban .
magyar anya 2015.01.16 15:13:25
@Mr. Közbiztonság Szilárd: tudod, én nem nyalom senki seggét. Ez az agymosott szó viszont zavar, minden agymosott ezt használja mostanában. Persze hogy hülyeségeket írtam te marha, mit lehet írni egy ilyen bloghoz?
Ted Kravitz nem egy nyeretlen kétéves. Ted Kravitz egy olyan szakértő (a Sky Sports riportere) , kinek szavára, mondanivalójára érdemes odafigyelni. És Ted Kravitz mondanivalóját ezúttal a tények is alátámasztják: komoly a baj a RedBull Racing háza táján. Legfrissebb videójában…..
Azt a kifejezést, hogy parasztvakítás, gondolom, sokan ismerik. De nem biztos, hogy tudják is, hogy mit jelent. A mi esetünkben azt, hogy valakik, valahol, valamit kitalálnak, és azt bedobják a köztudatba, hogy azzal foglalkozzon a nagyérdemű, és ne valami mással, ami fontosabb lenne.…..
magyar anya 2013.05.29 07:58:49
@nemorino: az Ilmor önállóan teljes motort nem tudna fejleszteni, az inkább úgy megy hogy egy alap motort optimalizálnak, de a bonyolultabb egységeket alapként megkapják. Ez a nagy gyárak részéről inkább gazdasági kérdés, mintsem műszaki. Ha mondjuk a Honda vagy a Mercedes akarná holnap megvenné kp.-ból az egész Ilmort. A többi amit írtál az más cégre vonatkozik, nem a Hondára.
A környezetbarát technológiát az F1-ben jelen esetben a kisebb turbós motor és az energia visszanyerő rendszer jelentheti. Az újfajta benzines turbókban nem tudom mennyi a potenciál, de az energia visszanyerő rendszerekben hatalmas.
Egyébként nem értem, hogy amit írtál miben válasz arra, amit én írtam.
Ugyanis ha a naptár is úgy hozza, mondjuk 2016-ban - hogy egy adott hétvégén megnyeri a Honda motoros Mclaren az F1-et, a Honda motoros valamelyik csapat az Indycart, Michelisz a WTCC-t, a HSV-010 GT a Supergt500-at, a CR-Z GT a Supergt300-at, a HPD az American Le mans LMP1-et, valamilyen Superboat vagy Powerboat csapat a Michigani versenyt, a Repsol Honda a MotoGP-t, a Castrol Honda a Superbike-ot, a Pata Honda Supersport-ot, a motocross és a supercross vb. hétvégi versenyét. Meg ki tudja még mi mindent a helyi bajnokságokban. És mindezt mondjuk augusztus 5-én. Ha ráfeküdnének meglenne.
És a versenyzők Honda Jettel mennek utána Tokióba ünnepelni.
Melyik cég tudná ennek a negyedét megcsinálni a Hondán kívül? Semelyik.
Racing Dream Subaru Legacy GT300 2011.08.18 13:27:00
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a Legacyt nyomokban tartalmazó játékszer! És szépen is megy!Csak az a bajom, hogy műszaki adatokból rosszul állok. Annyit lehet tudni, hogy a Legacy B4 alapjára épülő autó mérete 4730mm x 1920mm, a súlya 1185kg, 6-fokozatú szekvenciális…..
A Porsche új kerékpársorozatot dobott piacra a 2011-es nyári idényre. A német autógyártóhoz nem az egyetlen, amelyik saját brend alatt készít bicikliket, sőt az utóbbi időben ez már-már kötelező melléküzemág lett a nagyobb márkáknál. A recept az, hogy a jó név mellé…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..