Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flamingojoe

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ismét hatalmas lett az életkedvem. Rádöbbentem: az az életem értelme, amit én akarok neki adni."Ma igazán elértek a tavasz első sugarai. Csodás napom volt; tökéletes ébredés...Aztán a melengető napsütésben belevetettem magam a városba. Abba a városba, ami lassacskán…..
"Egyhangú az életem.[...] De ha te megszelidítesz, egy kis napsütés kerül az életembe. Megismerem olyan lépések zaját, amelyeket fülem majd minden más zajtól megkülönböztet. Más léptek zajára meg a föld alá bújok. A tied, mint valami muzsika előhív föld alatti…..
VörösA harag, a gyűlölet, a vér, a szenvedély, a szerelem és a forradalom színe...ma zászlóként viselem ezt a színt...Vörös"A vörös a színvárvány első színe, vagyis a fénytörés által legkevésbé eltérített látható fény színe. A három alapszín egyike. A…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Rika orvosnak tanul és mentősként dolgozik, mégsem jutott egyszerűbben a jogosítványához, mint bárki más. A szabály alól senki sem kivétel, az egészségügyi vizsgára a rendszernek szüksége van, pontosabban a vizsga díjára. Történt ma velem, hogy a Duna-menti szocreál…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
flamingojoe 2009.03.10 18:33:32
@slybabe87: slybabe-bel pedig egyetértek. Milliókat költenek a HACCP-re. Hol dobnak ki bármit 10 perc után?
Esetleg Te otthon a szalámin jelölöd, mikor bontottad fel???
flamingojoe 2009.03.11 17:17:48
@EnZsolt / Vidéki Man - tekézik, iszik és ráiszik.: nem, nem csak azt, de majdnem minden nap eszek ott is.