Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marr

0 bejegyzést írt és 835 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Marr 2010.09.04 10:20:08
@anarch: de már leírták az aktuális svéd miniszterelnököt feljebb... a fredrik az. a tojásfejű fredrik.

a svéd királyt meg azért is lehet tudni, mert az idősebb lánya nemrég ment hozzá a fitneszedzőjéhez, ez még a blikkben is biztos benne volt.
Marr 2010.09.04 10:23:21
@Fredrik Reinfeldt a svéd miniszterelnök: jaja, vonáról is, meg hogy az imf-fel mit bénázunk.
Az északi Benes-dekrétumok Nem sokkal azután, hogy kiköltöztünk és megvettük az itteni kocsinkat, elkezdtem árulni a neten a régit. Gondoltam, egy apróhirdetést még megér a dolog, fussuk le ezt a kört. A hirdetés feladása után nem sokkal kaptam egy telefont, hogy beszélek-e magyarul...? Mondom,…..
Elég sokat szenvedünk mostanában a hosszú világosságtól.Nyáron "éjszaka" csak kb este 11 utántól hajnali 2 ig van itt, de fent még ennyi se volt szinte. Luleåban jobb volt a lakás, volt benne reluxa minden ablakban.Bár önmagában az se ért sokat, de tettünk még fel ilyen…..
Csatlakozás     Kedves blog! Felsőfokú végzettségű, de kétszer elbaltázott nyelvvizsga miatt mégis diploma nélküli újságíróként próbáltam munkát keresni, közel egy éven keresztül. A második hónaptól kezdve bárhova beadtam a pályázatom, először lelkesek…..
Nekünk már mindegy. Mi együtt nőttünk az internettel (többé-kevésbé), a saját hibáinkon keresztül tanultuk meg, mit jelent az interneten a magánélet (semmit), a szerzői jog (nem sokat), a nyilvánosság (minden az). Amilyen kézlenyomatot hagyunk magunk után a közösségi oldalakon,…..
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
Az elmúlt években talán az egyik legtöbbet kért fícsör a Facebooktól a dislike / nem tetszik gomb volt. Nyilván megvan az oka annak, hogy miért nem vezette be, és miért nem is tervezi bevezetni a Facebook ezt a funkciót.A virtuális közösségek akkor működnek jól, ha a pozitív…..
Terjed-terjed a Facebook magyar közösségében is ez a rosszindulatú vírusapp, ami azzal kecsegteti a felhasználót, hogy rákattintva egy olyan videót tekinthet meg, amit "az emberek 98%-a nem tud 17 másodpercnél tovább nézni". A videó maga egy vírusos alkalmazás, amit…..
Igazán nem panaszkodhat az ország mostanában, mivel Lady Gaga után a világ másik legnagyobb sztárja/ellensége is (feltehetőleg) Budapestre jön koncertezni. A tinisztár Justin Bieber a My World nevű turnéjával látogat hozzánk is, már amennyiben hihetünk a Twitterének, ahol…..
Nem tudom, h jó helyre küldöm-e a levelet, de hirtelen a Homár ugrott be. Székesfehérváron a "kis-Tesconál" készült a kép július 29-én a délelőtti órákban, ahogy a tmobil a mozgássérült parkolóban reklámoz éppen. Még jó, h kicsit szélesebb a parkolóhely, így…..
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
A világ leggazdagabb emberének már semmi bizonyítani valója nincs, éppen ezért megengedheti magának a (relatíve) szerény életvitel luxusát. Néha azonban csak meg kell jutalmaznia magát valamivel, hogy érezze: megérte annyit dolgozni a sikerért. A jelek szerint pontosan ez…..
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Marr 2010.07.30 12:14:43
Mai hibásunk a Ferihegyi repülőtér. Ő az oka. Szerintem mostanra már szinte mindenki értesült arról, hogy a reptér kiesett a pikszisből, mivel a figyelmeztetések ellenére sem sikerült betartani a szükséges biztonsági előírásokat. Igazi magyar sztoriról van szó, ahol a két…..
A levélírónak igaza van, sajnos korántsem egyedi eset, hogy megpróbálja az egyik szülő családja megakadályozni,  hogy a másik szülő láthatási jogával éljen. Persze a gyerek érdekeivel nem tőrödnek. Nem is szólva arról, hogy ez kiskorú veszélyeztetésének is…..
Na tessék, már megint kaptam egy kritikát, hogy kevés a poszt. Lássuk be, hogy - bár a múlt hétre öt is jutott belőle - van benne valami. Szóval most ünnepélyesen megígérem, hogy mától... na jó holnaptól minden hétköznap írok kettőt: egy rendeset, meg egy amolyan…..
Marr 2010.07.28 10:34:40
@overgida: wooww, ezt benéztem. lehet, a múlt hetit sikerült csekkolnom csak. belgiumban meg 19.! fú, akkor biztos tolják a helyi zenetévék, király.
Marr 2010.07.28 10:36:08
@Villy: selena tolta facebookon/twitteren budapestet végig, amíg itt volt. ha csak az olvasói 1%-a idejön, már az is szép.
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
ExT azt hitte, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kikapcsolást, miután délután háromkor kártyáról rendezte a T felé fennálló tartozását. Ötkor mégis lecsapott a bárd és mind a négy száma elhallgatott. Ő azt állítja, 15:14-kor megkapott banki sms-e van, a…..
Marr 2010.07.27 12:51:46
A Viasat3 reklámmentes filmeket ígér nyárra, sőt a múlt héten nem mulasztott el egyetlen alkalmat sem, hogy elmondja: a Közellenség című filmet megszakítás nélkül adják le vasárnap este, Will Smith menekülését nem akadályozza majd a Sensodyne vagy a Danone.Ennek ellenére Will…..
Marr 2010.07.26 22:59:28
@nakiazaki: +1

azzal a kitétellel, hogy véletlen is lehet a dolog, de akkor a viasatnál véletlenül egyszerre 10-20 ember volt hülye.
Marr 2010.07.26 23:03:33
@sanya64: jó hát egy epizódot benézni nem nagy művészet, az nem megy olyan sok emberen keresztül. de a reklám-paráért párral több embernek kell felenie. nem a colomboból élnek, hanem a bioponból.
comment:com Napifaszi, de okkal 2010.07.26 11:00:00
A True Blood új évadának jót tett a vérfrissítés (höhö), különösen Alcide, a vérfarkas szerepeltetése, akit a negyedik évadra menten elő is léptettek állandó szereplőnek - az eddigi reakciók alapján ugyanis a sorozat női nézői meg vannak veszve a csávóért. A neve…..
Marr 2010.07.26 12:51:18
Még májusban kaptunk beszámolót egy verésig fajuló konfliktusról egy kívülállótól, aki épp a cséplős résznél ért oda a helyszínre. A kommentelők közt akkor feltűnt a volvós, aki - mint később kiderült - eltörte a Fiat vezetőjének orrát is és leírta, ő hogy látta az…..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Marr 2010.07.20 23:52:06
@mokas_gizi: védte a családját? inkább "nem akarta esetlegesen bajba keverni" a családját, de ez nem védés. a védés akkor jött volna, ha valamit csinál is a levélíráson kívül, és arra támadás a válasz.

értem én, hogy miért nem csinált semmit a posztoló, de azért azt a semmit ne tüntessük már fel pozitív színben.

és tényleg kíváncsi lennék, hogyan adja elő ezt a gyerekeknek úgy, hogy szegények ne gondolják teljesen természetesnek, hogy a kopasz audis kirámol mellettük egy furgont.
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..