Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csz0 (törölt)

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Pánikgomb 2010.11.27 12:06:00
 Az ostoba állatja élete legnagyobb dobására készül. Sorsának jobbra fordítását erőszakkal próbálja megoldani: elveszi más(ok) pénzét. Szűkös agya a pénz szóról csak bankra képes asszociálni, így kiszemel magának egy bankfiókot.  Tapasztalatból tudjuk, hogy az…..
Csudaedényt próbáltak rátukmálni a vevőkre egy tévéshopos reklámban, törhetetlen a fedele, mondja a magabiztos szakácsruhás csávó, majd laza mozdulattal a földhöz vágja. Epic. ..
Csak szimplán egy elmebeteg, közveszélyes barom vagy, esetleg emellett még vak is?! Igen, te, aki ma reggel 8:45 körül úgy téptél végig a XVIII. kerületben a Tinódi utcán, mintha autópályán lennél, leszarva, hogy az végig jobbkezes! Nem csak a rendszámodat nem tudtam megnézni, de…..
csz0 (törölt) 2010.10.26 18:25:39
@CD-R80: köszönöm a hasznos választ, de a kérdést a lehető legkomolyabb és olyanok válaszát várom, akik gyakorlatban is vezetnek, nem csak papíron...
csz0 (törölt) 2010.10.26 19:01:20
@CD-R80: ööö, eszerint papíronsofőrök döntik el, hogy kispórolják a költségvetésből pár nyamvadt tábla árát :(

Sok kicsi sokra megy, mert olvastam, hogy egészen hatalmas összegekbe kerülne kitenni az összes hiányzó táblát... Meglehetősen libafos országban lakom, de errefele nem ezen spórolnak. Inkább legyen gödrös az út, de az a tábla akkor is ott van!
csz0 (törölt) 2010.10.26 20:34:42
@SilentSound: a konkrét eset kapcsán általánosítottam a problémát: békésen autózol egy viszonylag kis utcában, ahol az 50-es tempó relatíve biztonságos és megengedett (utca, járda elég széles, nincs teleparkolva, stb). Az egyik kis, beláthatatlan jobb oldali utca végén azonban megjelenik egy autó orra aztán kihajt eléd és menne tovább egyenesen, hiszen elsőbbsége van. Noha nem nagy a tempó, de a rendelkezésedre álló 10 méteren nincs esélyed megállni még 50-ről sem, csatt, te vagy a hibás.

Lássuk be, ebben az esetben valami nincs rendben - egyenesen haladva miért kellett volna oldalról, elsőbbséggel érkezőre számíts? Ilyen logikával városban szinte mindenhol 20 km/óra kellene legyen a megengedett, hiszen sosem tudni, nem-e jobbkezes a következő kereszteződés... Vagy a jobbkezes utcákban minden esetben kitáblázott 30-as sebességkorlátozás van?
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Szeretjük az American Express nemrég nyilvánosságra hozott felméréshez hasonlókat, többet elárulnak ugyanis a valóságról és a zeitgeistről, mint holmi GDP, meg S&P500, meg HDI adatok és indexek. Szóval az Amex szerint a dollármilliomos amerikaiak száma hiába emelkedett tavaly…..
Ha burzsuj vagy (vagy lennél) mit vennél ajándékba 11 éves, édesen mosolygó, cukorfalat kislányodnak? Egy koala macis Thomas Sabo charmot, amivel villoghat a francia iskolában? Esetleg egy aranyos pacit? Vagy egy zongorát? Harbhajan Bains, a little astoni gyógyszerész még ennél is…..
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
csz0 (törölt) 2010.09.10 23:07:59
@esef: az erős dízelek mennek, mint állat, de ha ezt kihasználod, valószínű, hogy még 100 ezer előtt megdöglik. A vezetési stíluson múlik minden. Fele nagypapás stílusban megy, neki örök életű, a másik felének meg benzines kellene, csak nem tud róla...
Hajrá!Az én kiscsi életem!!! (és a komment!)A Legcukibb NyuxikaEz már ciciHeti MILFFasztorta extra: Pinatorta!Amikre büszke vagyokHeti MILF2 ..
Itt a tavasz, tombol a tipikus fesztivál előszezon. Szépen csepegtetik az első hivatalos információkat a fellépőkről; fikázzuk, bármi is lesz a végleges line up a nagyszínpadon, fesztiválidőpontok alapján tervezgetjük a nyarunkat; reménykedünk, hogy idén nem fog szakadni az eső…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Azok, akik egy csöppet is belelátnak a versenyzés világába, tudják, hogy a Man-szigetén rendezett TT a világ egyik legnehezebb és legrangosabb versenye. Aki ott elindul, már nem lehet névtelen nímand: több, rangos versenyt kell ahhoz teljesíteni, hogy az utcai pályán körözhessen.…..
Újabb intő jel, hogy igenis rendszám kell minden robogóra és igenis kelljen hozzá jogosítvány. Bár ettől függetlenül is biztosan lenne olyan hülyegyerek, mint akiről Leland Gaunt is írt. Gipszelt kézzel robogóra ülni óriási teljesítmény. Biztos azt is valami hasonló…..
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
A hétfői híreket megelőzve küldte el nekünk Zoli az idős rokonával történt esetet, akitől  magukat CIB-esnek kiadó szélhámosok sikerrel csaltak ki nyolcszázerer forintot, nem is egyszerű módon: banki összeomlást hazudva elkísérték egy fiókba, utána szegény néni saját…..
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
Farkas és tigriskölykök játszanak  A képgalériánkban látható farkas- és tigriskölykök egy dél-karolinai állatkertben születtek, most három hónaposak és a lehető legjobb barátok. Eddig együtt nevelkedtek, de a gondozók hamarosan elszakítják őket egymástól, ugyanis a…..
csz0 (törölt) 2010.05.20 10:44:54
B-oldal TOP10 dancefloor dal EVÖR 2010.05.19 07:22:00
A B-oldal történelmében már több eurodance cikk volt és úgy tűnik sose mondhatjuk ki, hogy megvolt az utolsó. Vendégszerzők ismét elővette a témát - mottója: "Amit 18 év után 300-szor meghallgatva se unsz meg, az rossz zene nem lehet és örök életedre elkísér."…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Sokan vannak, akiket szinte sehogy sem lehet elvinni a géptől. Tavaly októberben Moszkvában kipróbáltak, hogy mennyire elszántak a legelszántabbak. A Counter Strike 1.6 két legjobb oroszországi csapatának rendeztek egy küzdelmet, ahol a szervezők némi figyelemelterelés bevetettek.…..
csz0 (törölt) 2010.05.18 15:58:02
Ilyen se sűrűn van, hogy személyautóval valaki kamiont szorítson le az útról, majd kérdőre vonja, hogy egyáltalán mit keres ott. Aztán visszanyalt a fagyi. Csaba péntek délutáni kárörvendős története alant. Elég sok történet szól a bunkó kamionsofőrökről, álljon itt egy…..
csz0 (törölt) 2010.04.30 16:36:31