Regisztráció Blogot indítok
Adatok
júúúzerbár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paleontológiai leletek rovatunkban a nyolcvanas évek egyik legmorbidabb mulatós zenei kísérlete kerül bemutatásra. A Feri és az anyósa project egykori célközönségét jobbára micisapkás mentalisták képezték, akik csupán a fejfedőjükön elhelyezkedő bojt segítségével képesek…..
júúúzerbár 2011.02.11 23:18:46
A teljes szavazati jog megadása balszerencsés esetben ellentéteket szítana anyaországiak és határon túliak között, nem összehozná, hanem szétzilálná az amúgy is széthúzó magyarságot. Mégis szükség volna a határon túliak képviseletére valamilyen formában. (Fotó:…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
júúúzerbár 2010.05.07 15:07:33
@ikaljan: legyenek dühösek, leszarom, akár szétverhetik saját maguknak az egész görögiszánt, csak ez a szerencsétlen forint ne zuhanjon már ezek miatt a faszfejek miatt!
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..