Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heyd Richard

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Heyd Richard 2011.03.04 18:27:08
@levvvvente: ne írj igazat, mert kitiltanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:))))

Ennyit tudnak.

De a Heti Hetesre is sokat költött sok-sok milla sem tudta megakadályozni VIKTOR 2/3-át, ez sem segít rajtatok RETTEGŐCSKÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Heyd Richard 2011.03.02 16:27:50
@ezittenkéremmagyarország: nem , nem én voltam.
E.-vel elhitette az őr, hogy még időben, az 5 perces ráadáson belül érkezett az autójához, emiatt mikuláscsomagot sem adott neki, aztán egy hónap múlva kiderült, hogy régóta gyűlik a tartozása. A Centrum őreit a homározók sokmindennel gyanúsították nár, de  az igen…..
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
Heyd Richard 2009.10.07 16:58:50
@nezet: Ha jól emlékszem, nem a Fidesz mindent elsöprő támogatásával érveltem, de ha már mindenképp ráerőltetjük ezt a szempontot is előbbi hozzászólásomra, akkor én nem tartok attól hogy nem lesz meg az 50%.
A felelősségre vonás pedig nem az én elbutult narancsos fajtám érdeke, hanem az országé.
Heyd Richard 2009.10.07 17:03:05
@Rocky: Igen, szenzációs az a poszt. Nemsokára a cikk írója ellen is tüntetni fognak, TGM már írja a beszédét.
Heyd Richard 2009.10.07 18:50:39
@moncayo: Pontosan azért vagyunk tuszik Burundiban, mert szerinted ugyanolyan kártékony dolog a te példáddal élve pl. "minden-titkárnőt-megkurok" Tamás esetében minden titkárnőt meg... -ni, mint Ficsor és Laborc esetében a titkosszolgálatokat pártcélokra használni.

Hát inkább ne maradjon nedves titkárnő.
Az ugyanis kisebb GÁZ.
Rájöttem! Hibaüzenet 2009.10.06 22:14:00
A számítógép-felhasználók gyakori fejfájása, ha gépük hibát észlel; ebben az esetben ugyanis a szoftver hibaüzenetet küld. Ettől természetesen nem kell kétségbeesni, sokszor csak valami apróságról van szó: helytelenül használtuk a komputert, kifogyott a tárhely,…..
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
Heyd Richard 2009.10.07 15:43:34
@Agent Cooper: Hát persze. Sőt. Ez a cikk már-már Auschwitz lehelete. Mert hogy lehet az, hogy valaki végre leírja azt ami valójában történik?
Botrány.

Kedves cikkíró! Szenzációs a cikk, csak gratulálni tudok.
Heyd Richard 2009.10.07 15:52:53
@caralho voador: hogy miért vannak itt? Kornis Mihályék már Antall alatt fasizmust kiáltottak, és mindig fenyegetőztek hogy elmennek, mégis maradtak. Ugyanis rájuk máshol végképp nincs szükség. Ráadásul körberöhögik őket a sikolyaikkal együtt.
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Konzervatórium Csurka VS Jobbik 2009.05.23 13:11:00
Bár alapelvem, hogy egy komolysági szint alatt nem pazarlom az időmet hülyeségekre, de bizonyos helyzetekben muszáj vagyok kivételt tenni. Ilyen, amikor Csurka István Szűrüs Mátyással (!), volt moszkvai nagykövettel és a III. Magyar Köztársaság ideiglenes (és első) köztársasági…..
Elnézést, hogy csak több óra késéssel jelentkezünk ezzel, de az a helyzet, hogy csak most ébredtünk fel. Nem vagyunk arról meggyőződve, hogy jó kampánytaktika a választópolgárok türelmét kemény próba elé állítani, mindenesetre az MSZP most ezt az utat választotta.…..
Mandiner blog Sötétség délben 2009.05.04 12:01:00
  Találtunk egy névtelen nyílt levelet, volt miniszterelnökünknek, kedves Ferinek címezve, az internet megannyi rejtett bugyrának egyikében. Utánajártunk egy kicsit a szerzőnek és a levélben írtaknak. Mielőtt megosztanánk, mire jutottunk, először álljon itt a vidia…..
"Ez a valaha volt legnagyobb pupilla, amit láttam" - mondja Anton Corbijn híres fotója előtt állva. A képet egy rémült fekete férfi arca tölti ki, de a szája elé emelt, virgácsszerű ujjak, pergamen bőr, kókuszdió haj mintha nem is lenne a képen. Mindent elhalványít a…..
Heyd Richard 2009.04.30 00:44:36
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..