Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rétisas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv mozgássérült autós sérelmezte, hogy a Nagycsarnok mellett neki kellene elmozgatnia az 50+ kilós cserépben napozó facsemetéket, ha parkolni szeretne a számára erre a célra kijelölt területen: Nagyon szépen felujították a Nagycsarnok környékét! Még a mozgássérült…..
Rétisas 2013.02.07 20:26:54
@igi1: Nem véletlen nem tették ki a KRESZ táblát. A fejes leparkol, a bálna pedig eltakarja a piktogramot és minden rendben.
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
Rétisas 2010.04.15 00:34:43
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..