Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrKollárIskola

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DESIGNKOMMUNIKÁCIÓ Írta: PhD Dr. Kollár József know-how-ja (designgondolkodás és designkommunikáció) nyomán Déri Kriszti, https://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html. A szöveg és tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos másolni, idézni, értelmezni, parafrázisát adni a szerzőkre való…..
A "Dr. Kollár" találkahelye: http://www.drkollarcoaching.hu/kepzeseink.html Tel.: 06 70 631 33 11 Film: Dr. Kollár Iskolacsoport bemutatkozás (Zernovácz Erzsébet és Makray Gábor színészekkel) Életvezetési tanácsadó (life coach), hivatásos egyezségközvetítő (mediátor), önismereti tanácsadó és…..
DESIGNGONDOLKODÁS a Szent István Egyetemen TOP TANÁCSADÓ KÉPZÉS4in1 képzés: Designgondolkodás szakértője képzés a Szent István Egyetemen egyetemi tanúsítvánnyal. Részletes információ: https://www.drkollarcoaching.hu/designgondolkodas1.html..
(Torgyán story 2.) Ahhoz, hogy értsd, miről szól a poszt, kérlek, olvasd el a Torgyán story 1-et lent. CSAVART CSAPDA Minden elakadásban keresd a csavart csapdát! Olyan, önellentmondásokból, paradoxonokból készült hurok az, amiből senki nem szabadul egykönnyen. Se az, aki kapja, sem pedig, aki…..
DESIGNGONDOLKODÁS a Szent István Egyetemen TOP TANÁCSADÓ KÉPZÉS4in1 képzés: Designgondolkodás szakértője képzés a Szent István Egyetemen egyetemi tanúsítvánnyal. Részletes információ: https://www.drkollarcoaching.hu/designgondolkodas1.html..
Emlékeztek Torgyánra? Sosem politizálok, de ezt az anektodát szeretném felhasználni ahhoz, hogy megmutassam, hogyan képződnek azok a helyzetek, amelyek komoly válságokká válnak. TORGYÁN EGYSZER Torgyánt egyszer behívták interjúra egy kereskedelmi tv-csatornához. Odaballagott a szerkesztőhöz és a…..
DESIGNGONDOLKODÁS a Szent István Egyetemen  TOP TANÁCSADÓ KÉPZÉS4in1 képzés: Designgondolkodás szakértője képzés a Szent István Egyetemen egyetemi tanúsítvánnyal. Részletes információ: https://www.drkollarcoaching.hu/designgondolkodas1.html..
A Magyar Coachszövetség KA és a Dr. Kollár Coaching NYÍLT NAPOT TART az államilag elismert, többszörösen akkreditált (FAT: Felnőttképzési Akkreditációs Tanács és az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium) képzéseink iránt érdeklődők számára.Induló képzéseink…..
 Részletes információ: http://coachkepzes.szervezetepites.hu/index-2.html Konfliktuskezelési KONFLIKUTUSKEZELÉSI tréning  PÁRKAPcSOLAtI  ÉS vÁLÁSI MEDIÁtORKÉPZés Mi az a mediáció? ->klikkAz úgynevezett ontológia-alapú mediáció során először…..
DrKollárIskola 2009.03.23 23:30:00
@Rusznák Tamás: szia és üdv
  Részletes információ: http://coachkepzes.szervezetepites.hu/index-2.html Szerkesztettünkegy igen eredeti és nemzetközi léptékekben mérve is úttörő, államilag elismert: a FATáltal akkreditálált, (FAT: a Szociális és Munkaügyi Minisztériumhoz tartozó…..