Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okatotaia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobsterizmus A Nobel-mítosz 2011.01.19 23:14:00
Nekem úgy tűnik, ezek az emberek magyar származásuk ELLENÉRE kaptak Nobel-díjat. Ha nagyon megengedő vagyok, Kertész Imre és Szent-Györgyi Albert volt igazából magyar, míg félig ide sorolnám Lénárd Fülöp, Gábor Dénes és Békésy György nevét. Mert a hun az a nemzet, amely a…..
Okatotaia 2014.02.01 13:01:53
Lobsterizmus Szerepeid vs. Te 2014.01.08 17:53:56
Két ember ugyanazt a filmet szereti. Ugyanoda jár nyaralni és ugyanaz a hobbija. Mindkettő mosolygós, sok barátja van, pozitívan áll hozzá az élethez. Ez a két ember remekül kijönne egymással.  De mégsem teszik. Azért, mert az egyik ügyfél, a másik meg épp ügyintéző. Az…..
Okatotaia 2014.02.01 12:36:54
@Quadrille Lobster: erről nem tudom hogy kamu-e, de azért is hiszem el (úgymond kanyar nélkül) mert azért egy idősebb embernek már nem olyan könnyű fogócskát játszani a gyerekkel, vagy hajolgatni stb., szóval sok-sok-sok indok miatt (HA a lélek is felkészült rá), jobb fiatalon szülni. De persze a döntő mégis csak az, hogy a gyereket szeressék, nem az hogy időben jó legyen, ezzel egyet értek.
Okatotaia 2014.02.01 12:38:31
@Quadrille Lobster: az a baj az internetes cinizmussal, iróniával és egyéb viccelődésekkel, hogy nem halljuk a hanglejtésedet, nem látjuk az arckifejezésedet, és szmájli nélkül aztán végképp mindenki olyan hangon olvassa fel magában, ahogy a száraz betűkből sejti, úgyhogy bocs, ha viccnek szántad én meg nem értettem :D
Okatotaia 2014.02.01 12:44:38
@Quadrille Lobster: Isten őrizz, hogy megmondjam, miről szóljon a cikk! EZ a Te blogod! Csak a harmónia kedvéért utaltam rá, hogy nézzük meg a jó oldalt is. És én szívesen elolvasnám ^_^ Imádom mások gondolatait olvasni, annyi színes és érdekes dologról hallhat az ember, olyan gondolatokra találhat, amik megváltoztathatják az életét! És mivel sajnos nem tudom ki vagy, nem tudlak leszólítani az utcán, hogy beszélgessünk, meg lehet, el is küldenél a francba, mint "furcsa viselkedésű embert", mert "nem illik" valakivel csak úgy beszédbe elegyedni, szóval csak ilyen internetes blogokon keresztül tudhatunk meg többet a másik gondolatairól. Visszatérve, jószándékból próbáltalak emlékeztetni arra, hogy van más is, mint a sztereotípia, a hülye emberek, a lustaság, a gondolkodni nem akarás (nem merés) és egyéb, próbáltalak emlékeztetni, hogy fel a fejjel! Vannak okos, értelmes - sőt BÖLCS - emberek is, nagyon sokan ^_^ És mind mind azon ügyködnek, ügyködtök, ügyködünk, hogy jobbá tegyük a világot ^_^ Csak ez többezer éves feladat, tessék kicsit türelmesebbnek lenni :D Üdv! Kati
Akarod tudni, hol tartasz? Ha mondjuk 30 éves vagy, akkor eddig mintegy 12 évet töltöttél felnőttként. Az előtte lévő részt nem számítom be. Sehová nem igyekeztél, minden egyértelmű volt, felelősség egy szál se, döntéseket az életedről aligha hozhattál. De ez a 12 sem teljesen felnőtt. Most nem…..
Okatotaia 2014.02.01 12:26:00
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..