Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stukov1

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután kiderült, hogy a Gundel látszólag látványos kettős mércét alkalmaz az általa üzemeltetett miniszterelnöki palota menzájának árképzésében, az étterem - egy-egy kevésbé érdemi megszólalást leszámítva - egy teljes hétig némaságba burkolódzott. (Csak ma, azaz hétfőn jelent meg interjú az étterem…..
A Ka-50-est bemutató sorozat harmadik részében súlyosbodik a rivalizálás a Mi-28-assal, miközben hosszas értékelő repüléseket végeznek, és sajnos két, halálos kimenetelű lezuhanás is történik – avagy a nehéz orosz '90-es évek. A sorozat első része ITT, az előző pedig ITT.   Az állami tesztek…..
A Louis Vuitton krokodilbőrtáskát dobott a piacra, amelyet 79 ezer dollárért lehet megvásárolni...
stukov1 2018.11.04 22:37:25
Sakkozz mindennap! Bezárás! 2018.11.02 01:54:10
Néhány lépés, és vége a dalnak! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
stukov1 2018.11.03 21:24:42
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de – annak ellenére, hogy mindig is liberálisabb szemléletű voltam - nekem kemény tanulópályán kellett végighaladnom, hogy az elfogadás képességét megszerezzem. Hogy ne minősítsek, és ne legyek kirekesztő. Biztosan állíthatom, hogy ma már nem vagyok képes ítélkezni…..
Az alábbi képpárokon olyan nők és férfiak szerepelnek, akik megunták, hogy több száz kilós testükbe zárva élnek. Akaraterővel, szigorú diétával, mozgással és orvosi segítséggel olyan változáson mentek keresztül, hogy fogyásuk után - a jobb oldali fotókon szinte rájuk sem…..
stukov1 2018.05.18 22:19:03
@Hörömpő cirkusz világszám:
Állami intézményben, OEP alapon is van ám plasztikai sebészet!
Azért itt volt még többszörös zsírleszívás is :)

Mit csináltak a sok bőrrel?
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
stukov1 2018.04.10 20:56:16
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/levjkv.html

Ez alapján jól látom, hogy a külföldi szavazók döntő többsége a fideszre szavazott? Akkor miről beszél a poszter? Ő meg még vagy 3-an szavaztak másra :D
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Egy éve történt Verona közelében a rettenetes tragédia, melyben iskolás gyermekek haltak meg a kigyulladó buszban. A gyász összekovácsolta az ország népét, mindenki átérezte a szülők, testvérek, rokonok fájdalmát. (Csak egy ostoba pap nem, aki miniszterségre vergődve nagy keresztényként éppen…..
A legizgalmasabb része a tervezésnek szerintem a tyúkól. Rengeteg ötletet lehet róla találni. Nagyon sok időt töltöttem pinteresten mindenféle kulcsszó beírásával. Alapos tervet készítettem az elképzelt tyúkólamról. 15 négyzetméteres lenne belül, bevezetett vízzel (itatáshoz, kézmosáshoz), árammal,…..
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Nyakunkon a választások napja, az egyre hangosabb politikai kakofóniában ilyentájt menetrendszerűen felharsan a szavazás bojkottjára buzdítók kórusa.  Naiv idealisták és rémületes észjárású megmondóemberek agitálnak a otthonmaradás mellett - hogy összezavarják az amúgy is fejüket kapkodó…..
Megállítható-e 2018-ban a Fidesz? Igen, taktikai szavazással. Ha listán a kedvenc pártunkra, egyéniben viszont a helyben legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavazunk, akkor számos egyéni választókörzetet át lehet billenteni, és el lehet nyerni a kormánypárttól. Ha a Fidesz 15–20 körzetet veszít,…..
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..
Ha itt az új év, két dologra bizton lehet számítani: áremelés lesz és a netet elárasztják a toplisták. 2016-ban adós maradtam azzal, hogy évértékelő listával jelentkezzek, de ezúttal annak ellenére se akartam kimaradni a mókából, hogy viszonylag ritkásan jutottam el moziba. Hagyományos, a…..
stukov1 2018.01.02 18:56:23
@Lazók György: Az amelyik kb egyszerre jelent meg az új Aliennel és (mások szerint is) messze lekörözte...
Jó film volt.
Bár Felipe Massa 2008-ban fél percig világbajnoknak érezhette magát, mégsem ez élete legnagyobb sikere, hanem hogy – a kiváló magyar sebészeknek és – akaraterejének köszönhetően nemcsak hogy túlélte 2009-es hungaroringi balesetét, de utána még nyolc idényen át helyt tudott állni az F1-ben. Felipe…..
Az amerikaifoci talán legnagyobb jelenkori sztárja ráadásul a tervezésben is részt vett. Nem csoda, hogy a 360 ezer dolláros Aston Martin igazi szépség lett...
Praxis Minden nőnek fáj a melle? 2017.10.06 06:35:17
Hónapokat kell várni egy vizsgálatra. Többször tapasztaltunk hasonló hozzáállást, kérdem én, hogy akkor hogyan forduljunk megelőzésképpen időben orvoshoz?  Tisztelt Praxis blog!   Mai nap a nyíregyházi emlő centrum mammográfiai szakrendelésen ultra hang vizsgálatra voltunk visszahívva, ugyanis a…..
Alig etették, mi próbáltuk táplálni.Próbáltuk átszállíttatni másik kórházba, de sehol nem akarták fogadni.Az utolsó néhány napban már csak jajgatott a fájdalomtól. Tisztelt Praxis!   Édesanyánkat még június elején agyi infarktussal szállították a Gyöngyösi kórházba, mert Egerben nem tudták…..
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
Mozgássérülten születtem. Fiatal szülők első gyermekeként, így mai eszemmel el tudom már képzelni, mit élhettek át a majdnem gyerekkorú szüleim. 3 éves voltam, amikor egy nem fogyatékos testvérem született. Remek családot kaptam Istentől, akiknek köszönhetően lettem az, aki vagyok. Nem érzem…..
stukov1 2017.07.19 13:48:19
@Attilajukkaja:
A harmadik hozzászóló írja, hogy ennyit fizetnek az öregotthonban.

Sajnos sokan kényszerülnek beadni a szülő(ke)t ilyen helyre, de mindenki tudja, hogy az nem a hosszú élet záloga... aki egyszer ide bekerül, az utána rájön, hogy hova került.

Oldja meg a család az ellátást otthon. Valamelyik gyerek vegye maga mellé, fizessenek otthoni ápolót stb. A nyugdíjból + családi összedobott pénzből simán megoldható.
Néha meglepő dolgokra lehet bukkanni az interneten. Véletlenül találtam ezt a kis faházat és annyira megtetszett, hogy úgy gondoltam, megosztom veletek. Tele van olyan ötlettel, amelyek akár nyaralóban, akár kis alapterületű lakásokban segítenek élhetőbbé tenni a teret. Ezen a…..
Egy ilyen kicsi alapterületű lakásról senkinek sem a sötét színek jutnak eszébe. Pedig működhet, ha jól választjuk meg az arányokat. Vagyis ha teret engedünk a világos színeknek is.  Ebben a kislakásban a törtfehér-fekete kontrasztját emelték ki, ami azért szerencsés választás, mert rengeteg…..