Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stukov1

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években a filmstúdiókat egyre gyakrabban fektetnek science fiction-be. Cuarón Gravitációját és Nolan Csillagok közöttjét olyan filmek követték, mint a Mentőexpedíció, az Érkezés, az Élet, az Expedíció, illetve a tavalyi év egyik nagy csalódása, az Ad Astra. Mindemellett a túlélőfilmek…..
1. Olyan hogy olcsó Cohiba NEM LÉTEZIK - A Cohiba drága szivar, az szivjon ilyet, aki ki tudja fizetni.   2. A limitált szériás második szivargyűrűkkel a legegyszerűbb átverni valakit. Veszel egy doboz (jóesetben) valódi Cohibát ragasztasz rá egy Edición Limitadas második gyűrűt és máris kétszer…..
Az utóbbi hetekben-hónapokban sok szó esik arról, hogy a politikai élet szereplői, a hagyományosan jobb- vagy baloldalhoz sorolt politikai erők miként viszonyulnak az éghajlatváltozás kérdéséhez. Ennek különös aktualitást ad az, hogy az Eu új, ún „Green Deal” tervéhez hogyan viszonyulnak az egyes…..
Elkészült az első évad záróepizódja is, a nyolcadik rész Taika Waititi (Thor: Ragnarök) rendezésében és 44 perces játékidővel. Ezzel a fejezettel egyelőre befejeződött a The Mandalorian filmek vetítése (ajjaj mit csinálunk péntekenként?) és sajnos jelenleg nem is tudni, hogy mikor lesz nézhető a…..
  Vannak köztünk olyanok, akik az autót egy mezei közlekedőedénynek tartják és úgy is bánnak azzal. Aztán létezik az a réteg, aki - kortól, nemtől függetlenül - a 3 pedált már érzékelhető módon, felismerve azok funkcióját tudja összehangoltan működtetni a kormánnyal, irányjelzővel, váltóval, sőt…..
stukov1 2019.11.29 11:56:17
JogÁsz A darnózseli hentes 2019.11.07 20:15:45
Előrebocsátom, nem szoktam olyan ügyről írni, amelyben még nem született jogerős ítélet. Márpedig N. János ügyében a végső szót a Kúria fogja kimondani. Mégis, a sajtóban elég nagy visszhangot kiváltó ügyben érdemes megosztani néhány gondolatot a feleségét feldaraboló hentessel szemben hozott…..
Miután kiderült, hogy a Gundel látszólag látványos kettős mércét alkalmaz az általa üzemeltetett miniszterelnöki palota menzájának árképzésében, az étterem - egy-egy kevésbé érdemi megszólalást leszámítva - egy teljes hétig némaságba burkolódzott. (Csak ma, azaz hétfőn jelent meg interjú az étterem…..
A Ka-50-est bemutató sorozat harmadik részében súlyosbodik a rivalizálás a Mi-28-assal, miközben hosszas értékelő repüléseket végeznek, és sajnos két, halálos kimenetelű lezuhanás is történik – avagy a nehéz orosz '90-es évek. A sorozat első része ITT, az előző pedig ITT.   Az állami tesztek…..
A Louis Vuitton krokodilbőrtáskát dobott a piacra, amelyet 79 ezer dollárért lehet megvásárolni...
stukov1 2018.11.04 22:37:25
Sakkozz mindennap! Bezárás! 2018.11.02 01:54:10
Néhány lépés, és vége a dalnak! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
stukov1 2018.11.03 21:24:42
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de – annak ellenére, hogy mindig is liberálisabb szemléletű voltam - nekem kemény tanulópályán kellett végighaladnom, hogy az elfogadás képességét megszerezzem. Hogy ne minősítsek, és ne legyek kirekesztő. Biztosan állíthatom, hogy ma már nem vagyok képes ítélkezni…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
stukov1 2018.04.10 20:56:16
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/levjkv.html

Ez alapján jól látom, hogy a külföldi szavazók döntő többsége a fideszre szavazott? Akkor miről beszél a poszter? Ő meg még vagy 3-an szavaztak másra :D
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Egy éve történt Verona közelében a rettenetes tragédia, melyben iskolás gyermekek haltak meg a kigyulladó buszban. A gyász összekovácsolta az ország népét, mindenki átérezte a szülők, testvérek, rokonok fájdalmát. (Csak egy ostoba pap nem, aki miniszterségre vergődve nagy keresztényként éppen…..
Azt javasolta, hogy jelezzem az orvosi kamara felé, hogy nem volt hajlandó ellátni gyermekemet, mi több, elküldte őt a rendelőből. Tisztelt Praxis blog!   Nem egészen vagyok tisztában az iskolaorvos jogaival, ezért fordulok önökhöz. Lányomnak, aki jelenleg tizedikes, le kellett…..
Nyakunkon a választások napja, az egyre hangosabb politikai kakofóniában ilyentájt menetrendszerűen felharsan a szavazás bojkottjára buzdítók kórusa.  Naiv idealisták és rémületes észjárású megmondóemberek agitálnak a otthonmaradás mellett - hogy összezavarják az amúgy is fejüket kapkodó…..
Megállítható-e 2018-ban a Fidesz? Igen, taktikai szavazással. Ha listán a kedvenc pártunkra, egyéniben viszont a helyben legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavazunk, akkor számos egyéni választókörzetet át lehet billenteni, és el lehet nyerni a kormánypárttól. Ha a Fidesz 15–20 körzetet veszít,…..
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..
Ha itt az új év, két dologra bizton lehet számítani: áremelés lesz és a netet elárasztják a toplisták. 2016-ban adós maradtam azzal, hogy évértékelő listával jelentkezzek, de ezúttal annak ellenére se akartam kimaradni a mókából, hogy viszonylag ritkásan jutottam el moziba. Hagyományos, a…..
stukov1 2018.01.02 18:56:23
@Lazók György: Az amelyik kb egyszerre jelent meg az új Aliennel és (mások szerint is) messze lekörözte...
Jó film volt.
Bár Felipe Massa 2008-ban fél percig világbajnoknak érezhette magát, mégsem ez élete legnagyobb sikere, hanem hogy – a kiváló magyar sebészeknek és – akaraterejének köszönhetően nemcsak hogy túlélte 2009-es hungaroringi balesetét, de utána még nyolc idényen át helyt tudott állni az F1-ben. Felipe…..
Az amerikaifoci talán legnagyobb jelenkori sztárja ráadásul a tervezésben is részt vett. Nem csoda, hogy a 360 ezer dolláros Aston Martin igazi szépség lett...
Praxis Minden nőnek fáj a melle? 2017.10.06 06:35:17
Hónapokat kell várni egy vizsgálatra. Többször tapasztaltunk hasonló hozzáállást, kérdem én, hogy akkor hogyan forduljunk megelőzésképpen időben orvoshoz?  Tisztelt Praxis blog!   Mai nap a nyíregyházi emlő centrum mammográfiai szakrendelésen ultra hang vizsgálatra voltunk visszahívva, ugyanis a…..
Alig etették, mi próbáltuk táplálni.Próbáltuk átszállíttatni másik kórházba, de sehol nem akarták fogadni.Az utolsó néhány napban már csak jajgatott a fájdalomtól. Tisztelt Praxis!   Édesanyánkat még június elején agyi infarktussal szállították a Gyöngyösi kórházba, mert Egerben nem tudták…..