Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red39

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 április 8-án Király Júlia benyújtotta a köztársasági elnöknek lemondását. Hogy miért hagyta ott a nemzeti banknál betöltött alelnöki tisztségét, azt "búcsúlevelében" tette közzé. Négy éve mondott le...
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
red39 2017.10.16 06:23:30
@bloggerman77: Igazad van és nagyon jó, hogy felsoroltad, mit tett le az asztalra. Kíváncsi vagyok, hogy a nagyképű, jópofának látszani akaró fiú, mit ért el eddigi életében, vagy csak ekézni tud ? :-)
    Sándor Zsuzsa Magyarország nyugdíjasa   Tisztelt Miniszterelnök Honfitársam! Az elmúlt években Ön, a magyarok Vezére bebizonyította, hogy nagy dolgokra képes. A gazdaság romokban hever, többen élnek a szegénységi küszöb alatt és a fizetések is egyre kevesebbet érnek. Magyarország a tönk…..
red39 2016.12.15 05:34:22
@nnnnnnnn: Nem a sajátját osztogatja nagy okos, a mienket lopja, a maradékot osztja
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
A 24.hu szúrta ki, hogy a mai Híradóban, Fókuszban és az időjárás-jelentésben is illuminátus kéztartással köszöntek el az RTL tévései, ami ugye vagy TÖK VÉLETLEN, vagy ótvaros nagy trollkodás, de a javából, és a legszórakoztatóbb módon. Vagy... ..
red39 2016.07.31 05:52:25
@birka menet: Ezt jól mondtad :-)
red39 2016.07.31 05:57:17
@lobster thermidor: Ezeket hiába várod kontrázni, mert nem dolgoznak ott.:-)
red39 2016.07.31 05:59:22
@Megdobbent: Jól mondod :-)
A Parlament szomszédságában alig egy éve nyitott kávézó és ételműhely valódi kulináris titkokat rejt. A szociológus végzettségű Bohn Katalin tulajdonos elmondása szerint elhatárolódnak a  klasszikusnak tartott vendéglátástól. Elhivatottságát tükrözi, hogy egészen egyedi módon közelítik meg az…..
red39 2016.06.26 06:36:17
@Nephin: csak ismételni tudnálak, hozzátéve, hogy szörnyű újságírónak nevezett emberek írnak manapság cikkeket :-(
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
red39 2016.04.22 10:10:47
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Sajnos igazad van, ezek semmitől nem riadnak vissza, még a hülye ígérgetésektől sem, majd elfelejti a sok barom a választások után.
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
red39 2016.04.22 10:03:17
@wallenberg88037: Te szemét! lehet akár sváb is, erre nem is gondoltál?
Legutóbbi menő helyes csalódást okozó posztunk egy kézműves kávézóról szólt, ezúttal egy egész franciás hangulatú családias reggelizőhely-étterem hagyott nem túl például állítható nyomott egy olvasónkban. (Fotó: Balkányi László / We Love Budapes) Tisztelt Homár Szerkesztők! Ilyen pofátlansággal…..
red39 2016.04.05 14:54:43
@Firestarter.18: Igazad van, az is hülye, aki külföldön nem a helyi specialitásokat keresi.:-)
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
red39 2016.03.14 07:45:08
Télen melegen, nyáron hidegen egyformán jólesik az üdítő, pikánsan savanykás zöldbableves. Ez a mostani fagyasztott babból készült, mégpedig zöld színűből. Tettem bele többféle zöldséget is és nem a szokásos tejfölös habarással készült. Egyáltalán nem  szoktam…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
red39 2015.10.11 14:31:42
@zsubiaba: Teljesen igazad van, rettenetes a két csaj, annyira modorosak és nem odavalók, hogy egy kín nézni és hallgatni őket. Kicsi a szókincsük és nem elég okosak ehhez a szerephez. Azt is megkockáztatom, hogy butácskák és azt hiszik, hogy ellenállhatatlanok. Az egész műsor rémes.
red39 2015.10.11 14:50:25
@messi24: Márk tényleg a legértelmesebb a zsűriben, kivéve , hogy paletta helyett spalettát, emlegetett, remélem csak véletlenül, mert a két fiú legalább néha szellemes. A két lány teljesen el van szállva magától, pedig nincs miért.
Vida Ildikó, Zombor Gábor, Hende Csaba. Megindult a menekülés. A frissen emondott honvédelmi miniszter esetében a közvélemény azt az információt kapta, hogy Orbán megszidta, mert nem készült el a kerítés és ekkor lett elege. Mi, itt a kávézóban ezt nem hisszük el. Nem…..
red39 2015.09.10 08:12:42
@mitvisz1: Ugye nem azt akartad mondani, hogy ez a bagázs először hazudna, ha mégis lövetne?!
Lerántották a leplet nemrég Dr. Szabadváriné múltjáról. Talán emlékeznek rá, ő az a BKV-ügyben is érintett ügyész, aki jelenleg dr. Szabadvári Péter Ottóné néven Tarlós főtanácsadójaként dolgozik kiemelt bérezéssel és jutalmakkal. Azonban nem mindig ezen a néven…..
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..