Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MongooseHUN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Commodore 64 végnapjai itthon elég mozgalmasak voltak, sok játékfejlesztő tette oda magát a kilencvenes évek elején pár emlékezetes játékkal - leginkább kalandjátékokkal. Bár ezek között gyakran említik A Gályát is, alkotója, Olessák Róbert kevésbé ismert itthon, mint mondjuk Rátkai István, pedig…..
Hát itt vagyunk végre megint, boldog új évet mindenkinek! Tervezett kimaradás volt a podcastben (ezért soroztunk meg benneteket adásokkal az óév végén), de ekkora szünetet azért nem terveztem. Mentségemre szóljon, hogy 1. a mostani adás több mint háromórás lett és elég sok meló volt összevágni; 2.…..
A vitathatatlan mérföldkőnek számító Apple Watch-ról tegnap este rántották le a leplet. Na de mit tud? Mennyibe kerül? Tényleg több verzió lesz? Mekkora?  A világ egyik legnagyobb, legismertebb, legerősebb cége, amely bármit is dob piacra, az szenzáció. A napokban láthattuk…..
A jelenleg kapható hibridhajtású (benzin-elektromos) autók inkább csalódást, mint csodálatot okoztak a vásárlókban. Ennek oka valószínűleg éppen az, hogy elsősorban környezettudatos emberek választották ezeket, akik - az átlagosnál általában tudatosabb vásárlók lévén -…..
MongooseHUN 2010.08.23 11:32:06
Nem akarok vitákat gerjeszteni, de a cikkíró egy jó nagy baromságot ír amikot azt írja:

"legtöbbször szimpla szemfényvesztésről van szó"

Több okos is írja (aki vélhetően életében nem használt hibridet), hogy "kevesebbet fogyaszt a dízel, és mekkora átverés a hibrid, stb.

Nekem teljesen véletlenül egy 2008-as Camry hibridem van (nem volt éppen autóm amibe beleüljek). Gyakorlatilag kizárólag budapesten használom munkábajárásra, stb. Számlákkal és táblázatokkal tudom bizonyítani, hogy 50-53 literből megy el 902-916km-t!!!!! Azaz kevesebb mint 6liter benzint fogyaszt el 100km-en. (A pontos átlagom 5,8)!!!

Ez nem alternatíva? Mondjatok már egy ekkora autót ami ennyit fogyaszt full budapesten úgy, hogy budán lakom és onnan járok a XVI kerbe dolgozni, úgy, hogy inden nap végigszívom a hidak dugóját oda-vissza.

Ja csak összehasonlításképpen az elöző autóim ugyenezen használat alatt a következő fogysztásokat produkálták:

2006-os BMW E60 520D: 8,1
2007-es BMW 730D: 9,6
2008-as VW PHAETON 3.0V6TDI: 12,1
2005-ös AUDI A8 3.0 V6 TDI: 11.0

Mindegyik autóval több mint 20-e km-t autóztam, szal nem egyszer vezettem életemben kategória.

Ezek után úgy gondolom, hogy a méretben 5-ös BMW-nek megfelelő Camry Hybrid 5,8-as fogyasztása eléggé jó alternatívának hangzik. Persze lehet fikázni a hibrideket, meg minden. Engem speciel pont nem is érdekel, hogy mit gondol róluk bárki, mert max 1 évig használok egy autót, és nem akarok világot megváltani. Csakhát lehet, hogy nem egy alulmotorizált 1,5ös priusból kéne asz eszet osztani a hibiridekről....
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..