Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebitar

2 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Néked Kedves Olvasó !           A mostani bejegyzés két apropó kapcsán született meg. Az egyik egy kedves hobbitársunk (Balu999) által készített és forgalmazott festéktartó állvány bemutatása. Míg a poszt második felében pár mini terepelemet szeretnék…..
Hosszas várakozás után megszületett az epic szabálykönyv magyarítás új, javított verziója, lehet olvasgatni:   https://drive.google.com/file/d/0BwmHhpWlBqxSdTg2ejl6ZVliN1E/edit?usp=sharing   ..
Sebitar 2014.08.15 18:55:15
Uff mindenkinek! Mint azt sokan tudjátok, elkezdtem pár éve a műgyanta öntéssel foglalkozni, és azt hiszem elértem egy elég jó szintet, és ezt a tudást most szeretném átadni a lehető legjobban. Amiről szó lesz, az a formázás majd maga az öntés. Az első cikkben a…..
Sebitar 2012.10.08 19:39:51
@tupi69: Uff!

A guminál közvetlenül a kamrát vákuumozom, az nem köt olyan gyorsan, de a rendszer ki van építva, azaz tartályról is tudom vákuumozni, de a tartályban inkább sűrített levegőt nyomatok.

Sebitar
Üdv újra mindenkinek, aki ezt olvassa! Na jó, azoknak is, akik nem olvassák...Elöljáróban annyit, hogy tavaly az orkjaim mellé elkezdtem gyűjteni marisokat is, mert az orkokat már túl idejétmúltnak tekintettem kódex SAMpontjából. Bizonyos seregeket sehogy sem tudtam megfogni velük,…..
Uff! Ahogy ígértem, elkészültem az öntés részével is a dolognak. Kezdeném az egészet azzal, hogy a makettinfo.hu oldalon a Műgyanta öntés topicban végigolvastam az összes hozzászólást...hosszú, de érdemes:) Vannak ott igen csak profi srácok. Link:…..
Sebitar 2012.10.10 19:57:22
@CyberPunK: A képek adják vissza rosszul sajnos. Elvileg nemsokára lesz kép a festettről.

mkhs: Mármint? Te szeretnéd leönteni, vagy hogy én? Mert az utóbbi esetben ez évben nem tudok vállalni semmit, illetve csak ha saját készítésű a cucc.

Sebitar
Sebitar 2012.10.13 22:17:55
@BoneHeart: Uff!

Igen jó ötlet, azt hiszem ezt is fogom tenni.

Sebitar
Uff! Nos mivel nem akarok szégyenben maradni, itt vagyok én is egy újabb bejegyzéssel. Itt-ott vulgáris leszek, azoktól, akik ezt nem preferálják túlzottan,előre is elnézést kérek. Alapvetően nem a hét közepére készültem színt vallani, így improvizálnom kell, és másról…..
 Üdv!   Hát én jó ideje nem jártam erre aktívan. Az igazat megvallva, kiadós és krónikusnak tűnő alkotói válságom élem hobbi és egyebek terén (fehér sálam lobog a nyakamban az alkonyi szélben, és meredek a horizont irányába, néha ökleimet az ég felé emelve ordítom…..
Üdvözlet néked Kedves Lelkes Olvasónk !  Rendkívüli eseménynek lehetünk tanúi. Alig pár óra leforgása alatt két bejegyzés is született amit büszkén teszünk közzé! Minekutána nagyra becsült Tippi kollégával befejeztük Transferatu Mester hátsójának lábbal való…..
Üdv Mindenkinek!   Akkor, ahogy ígértem felrakom az első ház összerakási útmutatóját. Ez amolyan próba szerű, szívesen fogadok kritikákat, ötleteket, bármit ami előrébb viszi a dolgot, remélem egyértelmű lesz, ha mégsem akkor kérem jelezzétek. No akkor lássunk…..
Sebitar 2011.08.23 15:21:23
@Viharmadár, Vihar:

Lesz sokféle, természetesen:)
Most kb reggeltől estig öntök mert szabadságon vagyok:) De amúgy, jah sokat szoktam önteni:)
Sebitar 2012.01.28 20:24:51
Az egyik kedvenc wargame seregem az 1914-es brit expedíciós hadtest, ennek is a krémje a lovasság. Sikerült beszereznem egy frissen publikált könyvet a témában, és újra olvastam a már meglévő szakirodalmamat is, nagyon érdekes kép bontakozott ki számomra belőle. A brit lovasság szerepe teljesen…..
(Megjelent a Cantina News 3. számában) Bár több cikk született már a középkori várakról, mégis vannak olyan területek, amikről kevesebb szó esik. Ebben a cikkben a várakkal és azok bevételével összefüggő információkat gyűjtöttem össze, ami segítség lehet a mesélőknek,…..
Az újév kezdete mindig egyfajta leltár, én is csinálok egy leltárt, sorra veszem a meglévő projekteket felmérem, mit kell még elvégezni, mennyi munka illetve pénz kell a befejezéshez. Az aktuális 1848-as projektel kezdem. A téma szerintem még évekre előre ad nekem gyűjteni és…..
Boldog Új Évet minden erre tévelygőnek! Ma reggel, miután kipihentem a szilveszteri buli fáradalmait, nekiálltam összerakni a Nikitől karácsonyra kapott (általa csak "Salátalovag"-nak titulált) "The Green Knight" figurát. Bár tartottam a Citadel Finecast modellek rossz hírétől,…..
TMT Manufaktura WAAAGH on da beach 2011.12.06 19:38:00
... Az egész idiótizmusról én tehetek legfőképp, a csapattagok IQ csökkenésének felelősségét is magamra vállalom, amit elszenvedtek a dioráma-készítés alatt. Csinálhattunk volna valami hagyományosat. Valami borongósat, vérben és dicsőségben megmártózott "csillag-lovagokat",…..
Üdv néked kedves Olvasó !  Hát ez is elérkezett és már el is múlt. A várva-várt esemény a Games Day Budapest 2011  rendezvény. Azt hiszem az olvasók legtöbbjének nem kell bemutatni a rendezvényt, ami a hazai figurás játékok éves nagy találkozója. Azt kell mondjam az idei…..
Sebitar Festés előtt... 2011.11.21 19:57:22
Uff mindenkinek!   Hát elértem ide is, már csak egy kisebb csodát kell megvalósítanom, és mehet a GD -re:) Az összerakás, körülbelül elkészült, még apró dolgok kellenek, és kész is leszek (ha van valakinek jó ötlete szívesen várom:)). Innentől jöhet a festés, már…..
Üdv mindenkinek! Ahogy ígértem, a qvadstompy befejezése után posztolok egyet az eddig elkészült ork drenyákról, íme. Elöljáróként annyit, hogy sem festeni, sem fotózni nem tudok olyan szinten, mint szeretnék. Aki verseny-kategóriát szeretne látni, annak ezt a bejegyzést nem…..
Epic HQ Hungary Serpent Káptalan 2011.09.06 09:42:00
Jelen cikk bemutatja az általam használt rendházat, a Serpent Káptalant.    NOS SUMUS IRA IMPERATORIS ET FLAGELLUM HOSTIUM! „Bármit is tesztek, azt áthatja az Istencsászár szelleme. Ő mindig veletek van, amikor imádkoztok, gyakorlatoztok, vagy az ellenség…..
Üdv mindenkinek! Alább következzék legújabb agymenésem. Kifejezetten drenya-mániás vagyok, imádom őket bárhogy összeberhálni. Természetesen kitbash a nyerő nálam. A köv modellhez egy kis bevezető, aztán sztori majd összeállítási útmutató...   "-Dis iz QvadStompy to da…..
Sebitar 2011.09.01 21:59:27
@Transferatu:

Megvan, Jimmy Neutron volt azt hiszem...:)
Amúgy, semmi baj a méretaránnyal, szerintem eléggé orkos lett, így hogy mindenféléből lett összelopkodva:)
Sebitar 2011.09.01 22:23:14
@Transferatu:

Megesik, jó orkos festéssel nem lehet hiba a rendszerbe:)
Sebitar 2011.09.01 23:13:16
@Transferatu:

Akkor várjuk az eredményt:)
Sebitar Talpak műgyantából 2011.08.31 00:01:00
Uff mindenkinek! Lassan de biztosan be fog indulni a saját készítésű műgyanta talp biznisz is addig egy kis ízelítőül felteszek ide pár kifestett talpat.A véleményeteket szeretném kérni, hogy mit szóltok hozzá.Nem rakom ki mindet legyen azért meglepetés is:)40 mm-es…..
Sebitar 2011.09.01 15:35:46
@PUSZTI:

Uff!

Nagyon jó, ötlet, erre valahogy még nem gondoltam, de természetesen lesz:)

Köszönöm az ötletet.

Lesz sima is, és lesz díszített is:)

Sebitar
Sebitar Alapzat - Textúrázása 2011.08.22 16:09:00
Üdv mindenkinek!   Haladtam, az alapzattal, a nagyja már be van textúrázva, bár kell még rajta finomítani, de a nagyja megvan:) Plusz lassan elkészül a kapu is. És íme a képek: ..
Sebitar 2011.08.23 15:20:17
@MARNEUS:

Thx...
Oké, meglesz...legközelebb csinálok figurás képet is...
Üdvözlök mindenkit a Tereptárgyak gipszből című blogoldalon!Kisgecko és Jómagam (de leginkább Gecko) arra gondoltunk, hogy Hirst Arts -os öntőformákból (http://www.hirstarts.com) jó kis épületeket lehetne csinálni, és nem feltétlenül olyanokat, mint amik az eredeti oldalon is…..
Sebitar 2011.08.13 23:20:23
@Wolflord_EC:
Hát olyan sok nincs, ezeket mind én csináltam:) De lesznek ő féle terepek is, előbb utóbb:)))
Sebitar Torony a várhoz... 2011.08.11 14:13:00
Uff mindenkinek! A mostani bejegyzésben a tornyokról, és a falról teszek fel egy tervrajzot, plusz az első elkészült toronyról képeket. Mint látszik, a tervtől kicsit eltértem, mert jobban tetszik, hogy a mellvéd dupla vastag lett, mint a képen, és a falaknál is így lesz, emiatt…..
Sebitar 2011.08.12 17:49:12
@MARNEUS:

Uff!

Gipszből van, és Hirst Arts-os formából öntve, de több napi öntés egy torony, és kell belőle még 7, plusz a falak, úgyhogy jól elleszek:D

www.hirstarts.com/

Innen lehet rendelni, formákat.
Üdvözlet Kedves Olvasó !  Elég régen nem jelentkeztünk már. Most sem kell egy hosszú bejegyzésre számítani de igérem a következő ami egy -két hét múlva lesz esedékes már tartogat bőven olvasni való. Nos most csak egy kép részletet tennék közzé egy részletet az Art…..