Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentobacsi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
mentobacsi 2011.08.21 15:54:31
@MIx: citroen c5. tudja ezeket.
A Baleno költségszámításait hadd kezdjem a kedvenc kommentemmel, amit valami használtautós cikkemhez írt be valaki. Aszondja: azért jó a regadó, mert a használtautóknak van ára. Hát van, csesszék meg! Nálunk minden használt kocsi annyival drágább bármely más országhoz képest,…..
mentobacsi 2011.03.20 06:50:11
@arthur877: szivböl gratulålok!

komoly auto, remelem nem lesz baj vele. vårosba hibåtlan.
(tegnap vettem kereskedötöl autot. hibåtlan, 90%os teligumival, es a nyåri is tökeletes. igaz annyi köze van magyarorszåghoz, hogy oda jårt a hungaroringre szurkolni...)
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
mentobacsi 2011.03.04 23:35:43
@putyu67: minden belsö egesu autonak ilyen gondos gazdit! en 30nål rakom 5be, aztån ötvennel kiengedem a kezit. csak ugy hasit, igaz, bezabål vagy 4 decit budapest-firenze vonalon, de nyomok egy köver vizfröccsöt es visszaåll a rendszer.
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
mentobacsi 2011.02.09 16:53:54
@skyrangr: ott a pont. itt skandinåviåban epp az effele nagyarcuskodås nincs jelen, igaz, a kepviselönk 6os mazdåval jår, a 4motion, meg awd feliratok a ho miatt vannak...

magam is keklåmpåztam, itt is azzal jårok. annyi mindössze a kulönbseg, h itt van tisztelete, ha felpattintom, a polgår szepen lehuzodik. otthon meg a kollegåkat b@sztattåk påvval, pszichologiåval, de a kormånyzatiak lekaptak a belsöböl 220-szal, mint kohl båcsi a hitlerposztert.
måvot nekik meg volånberletet! ahova sietnek, oda talicskåt tolva is odaernenek
Hetényi Zoltán elutazott az első osztályú finn Pelicanshoz. Két hete van arra, hogy meggyőzze a lahti szakembereket, és első magyarként bemutatkozhasson az SM-Liigában. Finnországi magyar barátunk ott volt válogatott kapusunk első jeges edzésén, és több érdekes beszélgetést is…..
mentobacsi 2010.05.19 16:13:10
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
mentobacsi 2010.05.09 12:28:03
A sietség az ördög míve, mondják a bölcsek, vagy a lusták, nem tudom eldönteni. Az Oettinger replika bogárhátú nagyon lassan készül, de ez ne tévesszen meg senkit, az autó tervszerűen, pontosan halad a megvalósítás felé. Ez akkor is igaz, amikor még magam is azt érzem, soha nem…..
Kocsmablog Klub Vittula 2010.04.09 17:00:00
Cím: 1073 Budapest, Kertész utca 3.Látogatás: 2010. március 31. 21:45-22:35 A Vittula finn szó, melynek jelentése a szlengszótár alapján annyit tesz: PINA...
Mozgalmunk egyik legkorábbi támogatója Kóka János volt. Ha gyengének éreztük magunkat, csak ránéztünk, és tekintete erőt adott. Ha nem tudtuk, hogyan tovább, ő irányt mutatott. Ha elő kellett adni céljainkat, nála jobb szónok nem volt. Mikor már mindenki rólunk beszélt, a…..
  Mindenkinek vannak rémisztő történetei rejtélyes autós hibákról. Itt egy saját zaftos sztori, de van hepiend. Azaz majdnem… Vélemények az azonos című írásunkról...
mentobacsi 2010.04.09 09:59:27
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
mentobacsi 2009.05.27 12:55:59
Paul Bracq neve fogalom a formatervezők között, ehhez kétség sem férhet. Az 1933-ban, Bordeaux-ban született mester hihetetlen érzékkel alkotott maradandót, legyen az BMW, Peugeot, Mercedes, vagy nagy sebességű francia vonatszerelvény (TGV). Bracq zsenialitásának igazán mély…..
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
mentobacsi 2009.05.19 10:33:14
@kobalt: így csinálom én is! tele a zacsim a papásokkal, én felnin járok, nem érdekel a gumi állapota. leszedtem a kormányt, nekem ne védjen semmit, csőfogóval tekerem a csonkot.
mosástól sem fosok, ledrótkeféztem a vétel napján. belül megluggattam a padlót 12es fúróval, morzsa simán kiesik, ami bennmarad, azt betolják a rendszeresített gyöngytyúkok. xenon? francot, lézer!!!
prolik...
Belsőség Bőrözünk, sallala 2007.08.16 11:31:00
&t Jól nézett ki a szerkesztőségi parkolóház. Úgy indult, hogy Tuza Dani, az autókárpitos, akit így utólag is jelölnék a szerelőelkurvuló versenybe, végre összeszedte magát, és azt állította, péntekre megvan a Tehén első üléseinek átbőrözésével. Kivittem hozzá a…..
Belsőség A kekszesdoboz alja 2009.04.13 23:23:00
Van a konyhaszekrényben egy kekszesdoboz, amit nagyobb bevásárlások után mindig feltöltünk. És elég sokféle keksz lakott már benne. Mivel az én reszortom, néha hónapokig gyűlik az alján a törmelék. És mivel a doboz jól zár, ezek a törmelékek nem szikkadnak meg, egészen…..
A Füzestuning készülő standján találtam ezt a szigorú Trabantot. A barnás-bordós selyemfény és a 17-es felnik nem szokványosak: mintha a pokol valamelyik bugyrát használnák mélygarázsnak. Az ablakok elvesztették keretüket, nem áll el fülként az ajtó teteje. A speciális…..
mentobacsi 2009.04.10 19:53:34
Állok a hideg udvaron, a bőrömre tapadt olajos pókhálókat csíkokká mossa össze a csordogáló verejték. Fél perce még hőgutát kaptam, most majd megfagyok, de a bőrdzsekimet nem vehetem vissza, mert tiszta kosz mindenem. Hiába gondolja máshogy a derekam, dolgozni kell tovább, már…..
Valamiben elsőnek lenni mindig óriási kockázattal jár. Ha sikerül, amit elterveztünk, akkor csodájára jár a világ, cikkeznek a lapok, fény, pompa, ragyogás. De ha elbukunk, akkor a közvélemény még nagyobb feneket kerít a dolognak, hosszú éveken át újra meg újra felemlegetik, a…..