Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misslissy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tyúklábmintás bejegyzésem nagy sikerére való tekintttel, ezentúl több divatirányzatot, mintát, anyagot, fazont is megvitathatunk együtt.A mostani kérdés tehát: Divatos a leopárdminta, na de mennyire?Sajnos nem tudok nem elfogultan nyilatkozni, miszerint a saját stílusomtól az…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..
Bizony, már nagyon régen volt, és sokan kértétek is, így most ismét hétfői körkérdéssel bombázok mindenkit.Hangulat: preziírós, de már a munka utáni fröccsre gondolós.Ruhák&Smink:  A múlt hét fénypontja: Szerda a Szigeten. Volt ott minden: fröccs, lángos, koncertek,…..
Én már be vagyok sózva, hiszen csak párat kell aludni, és itt a Sziget fesztivál! Sokáig nem voltam nagy fesztiválrajongó, de a tavalyi olyan emlékezetesre sikerült, hogy idén dolgozni is fogok kint, ugyanis egy projekt keretein belül 2 napon lesz egy rövid aktivizációs programunk a…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.05.04 12:20:00
Hangulat: a hosszú hétvége után kipihent, feldobott és optimista.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: a szombati napom barátnőzéssel, epres-borsos forró csokival, Duna parton sétálással, A38-on ugrálással, fröccsözéssel, nevetéssel.Tervek a hétre: másodszorra is meg…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.04.20 12:16:00
Már annyian kértétek és hiányoltátok, hogy újra itt vagyok a hétfői körkérdés rovattal:Hangulat: Tavasz van. Igazi szívmelengetős, cseresznyevirágzós, Gödörnél ücsörgős, mentás limonádés, lenge szoknyás.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: Az az 5 perc amikor…..
Slava Zaitsev 2009-es őszi-téli kollekciója végre igazán az orosz kultúrát vette inspirációul. Láthattunk már ilyet nagy designer tervezőktől is, és mégis mindig azt éreztem, hogy valahogy csak a felszínen söprögetnek. Látszik hogy Slava pontosan tudja, mit jelent orosznak lenni.…..
misslissy 2009.03.31 23:09:42
Hogy milyen egy tökéletes és hűséges olvasó? Olyan, mint Coco, aki lelkesen küldi nekem emailben a felfedezését, hogy designer cuccokat lehet kapni használtan egy honlapon és paypalon keresztül lehet fizetni. Majd hozzáteszi, hogy így megvehetem az első Manolomat! oh.. :)Juhéééé!…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.03.09 10:14:00
Múlt héten kimaradt, de most újra itt vagyok! Íme a mai állapotjelentésem:Hangulat: Shiny, happy. Minden tökéletesen rendben van.Haj: Természetesen hullámos, leengedve, a frufru csattal eltűzve.Ruhák&Smink: Én mindig szürkét hordok hétfőnként??A múlt hét fénypontja: A…..