Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportclubfan

0 bejegyzést írt és 354 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bízták a véletlenre a csíki fiatalok a gyergyóiak ellen vívott döntő második mérkőzésének végkimenetelét, hisz már az elején elhúztak öt góllal, a vége 8-1 lett, a két nyert meccsig tartó sorozatot ezzel megnyerte Geréb István gárdája. A Karcfalván lejátszott első…..
Izgalmakkal és fordulatokkal teli mérkőzés után megszerezte a HSC Csíkszereda a 15., zsinórban pedig a hetedik román bajnoki címét. A döntő ötödik mérkőzésén a csíki fiúk háromgólos hátrányból fordítottak. Közel telt ház és remek hangulat fogadta a HSC Csíkszereda és…..
sportclubfan 2013.04.10 09:40:13
A szerda esti HSC Csíkszereda – Brassói Corona mérkőzés után a mesterhármast elérő Molnár Zsolt adott egy rövid interjút. – Kívülről nagyon sima volt a meccs. Belülről, hogy tűnt? – Az az igazság, hogy két mérkőzést is nagyon rosszul kezdtünk. Az első 0–2-ről és…..
sportclubfan 2013.04.04 19:30:36
Hajrá Sport Club Fejlemény! 2013.04.03 14:48:24
Most kaptuk a hírt, hogy Zsók Leventét a Román Jégkorong Szövetség 2 fordulóra eltiltotta. A hiányzók sora így tovább gyarapodott a brassói csapatnál...
Egy harmadon át tartott a Brassói Corona ellenállása a HSC Csíkszereda ellen a román jégkorong-bajnokság döntőjének első összecsapásán Csíkszeredában. A csíki fiúk nem kegyelmeztek a vendégeknek és négygólos győzelmet arattak.  A román jégkorong-bajnokság…..
A több alapemberét nélkülöző HSC ismét fölényes győzelmet aratott a szintén foghíjas farmcsapat ellen, ma Kmit volt góllövő kedvében, négy találatot jegyzett a 14-ből, a túloldalon a két veterán, Kolozsi és Tankó szerzett gólt. A végeredmény HSC-ISK 14-2, összesítésben…..
Hajrá Sport Club Jöhet a hatodik 2013.03.21 13:47:40
Bravúros teljesítménnyel hosszabbítás után aratott győzelmével életben tartotta aranyérmes reményeit a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Dunaújvárosban a MOL Liga döntőjének ötödik mérkőzésén. Gál Sándor még visszatérne Újvárosba a jövő héten és nem…..
Elvesztette pályaelőnyét a HSC Csíkszereda a szombati Dunaújváros elleni mérkőzés után a MOL Liga döntőjében. Ma újabb meccs következik, amely sok mindenről dönthet. Apróságok döntenek a MOL Liga idei döntőjében. Ezt bizonyította mind a három eddig lejátszott mérkőzés.…..
sportclubfan 2013.03.17 22:54:34
@szekushofi: Egyetértek. Ez nem kiszurkolás kérdése, és nem depressziósak az emberek, hanem inkább realsiták.
A gond azzal van, hogy a hátvédeink kivétel nélkül rendszeresen leverik a lécet és ahelyett, hogy igazoljunk normális játékost oda, inkább veszünk egy vagon támadót.
Ezzel a MOL-nak annyi, kiváncsi vagyok a Brassó ellen mi lesz, de az sem lesz könnyű.
 Visszavette pályaelőnyét a Dunaújvárosi Dab.Docler a MOL Liga döntőjében miután hosszabbítást követően legyőzték a HSC Csíkszeredát a finálé harmadik mérkőzésén. A visszatérő Pavuk döntött.  A MOL Liga első két mérkőzésén nem született annyi gól, mint a…..
Hajrá Sport Club Boldog új évet! 2012.12.31 12:16:01
A blog szerzői nevében kívánok minden olvasónak, szurkolónak, játékosnak, vezetőnek, támogatónak és minden embernek sikerekben gazdag 2013-as évet. ..
Hajrá Sport Club HSC-UTE 5-1 2012.12.28 18:40:04
Ma este hazai jégen mérkőztünk meg az Újpesttel. Természetesen elvárás volt a három pont megszerzése. Negyvenöt másodperc elteltével Novák szerzi meg a vezetést Molnár Szabi passzából, majd 10 perccel később Moldován emeli a korongot Pleszkán fölött a hálóba. Az első…..
sportclubfan 2012.12.30 13:00:41
Bár a MJSZ honlapján úgy szerepel, hogy elfogadták a HSC Csíkszereda óvását, itt tulajdonképpen a brassói óvás nyomán keletkezett elsőfokú elmarasztaló döntés elleni fellebbezést fogadta el a MOL Liga Végrehajtó Bizottsága. A Miskolc ellen szerzett 1 pontot, valamint a Brassó…..
Ma elkezdődtek a Kontinentális Kupa első körének küzdelmei Csíkszeredában. Elsőként a szerbek képviselője, a Vitez mérkőzött meg az izraeli Maccabival, és sima 15-0-val intézte el őket. Majd a török fővárosi csapat ellen léptek jégre fiaink. A törökök az előrejelzések…..
Hajrá Sport Club HSC-Miskolc 2012.09.20 14:17:37
Rémálmaimban ugyan még vissza-visszatér Budaiék örömtánca a Vákár Lajoson, holnap azonban új fejezet kezdődik a borsodiakkal folytatott nemes vetélkedésben. Nem titok, a rájátszásra hajtó két csapat közötti összecsapás igazi rangadó, de ugyanilyen rangadó lesz a DAB…..
Ma este mindenki elvárása volt a Mol Liga eddigi mérkőzései után, hogy Budapesten megszerezzük a három pontot a Ferencváros otthonában. A vártnál nehezebben jött össze. A mérkőzés hatodik percében sikerül megszerezni a vezetést, miután a hazaiak egy rossz csere után…..
sportclubfan 2012.09.18 07:59:07
...mármint az egész MOL-ligát, a rájátszásba kerülést és miért is ne, a végső győzelmet. Egy héten belül másodszor csapott össze a ligaújonc és a HSC, és bánatunkra most is a tigrisek örülhettek. Még fél perc sem telt el az első szlovákiai MOL-liga mérkőzésből, máris…..
sportclubfan 2012.09.15 19:32:33
@HC4ever:Úgy beszélsz,mintha akkoriban nem is létezett volna hoki.Pedig én olyan nagy fejlődést nem vettem észre mint te.HSC előtt is voltak jó légiósaink,Filip,Wallenberg,Ramstedt,Sherbatyuk biztos mond valamit.Nemzetközi porondon akkor is szerepeltünk,pl. kontinentális kupában se 3 éve kezdtünk játszani.
Vagy ha csak a válogatottat nézzük,régebb ugye olimpián is ott voltak most meg a "székely válogatottunknak" egy B csoportban való bennmaradás is bravúrkategória.És akkor a román bajnokság hanyatlását nem is említeném...Gyergyó ellen 100 néző? Nem tudom te hol voltál te akkor.Szeredában a fél csarnok minimum rendszeresen megtelt,Gyergyóban meg állandó teltház.Nem azt mondom,hogy nem fejlett a mostani csíki hoki,de ennyire leírni a múltat az már túlzás.
Nem jó ezekben a napokban HSC szurkolónak lenni: a szezon első három mérkőzéséből mindössze 3 pontot tudtunk begyűjteni, a játék színvonala is elmaradt attól, amit a vezetőség és a szurkolók elvártak. Mindezek egyenes következménye, hogy a klub a mai nap szerződést bontott az…..
sportclubfan 2012.09.12 16:10:31
@blue n' white: Egyetértek.
Engem senki nem győz meg arról,hogy a fiatalokkal tudjuk betömni a Sikorcin/Podstavek illetve a Hruby által hagyott űrt.
Tavaly utóbbi kettő itt volt,és még az sem volt elég a MOL Ligába,akkor idén mit akarunk?
Igazolni kell de nagyon gyorsan,playoffra már túl késő,nem lesz összeszokott a csapat.
A jelenlegi csapattal partiban sem vagyunk a Dab,Brassó,Miskolc,Érsekújvár kvartettel.
Első idegenbeli mérkőzése előtt állt a csíkszeredai gárda a Mol Liga 2012/13-as kiírásában, amely ugyanakkor az első, itthoni ellenféllel megvívandó összecsapást is jelentette a sorozatban. Az egyetlen keddi mérkőzést, némi meglepetésre, másodkapusunkkal kezdtük. Iramosra…..
sportclubfan 2012.09.12 13:17:22
@Kicsi Mikeee:

Skovirán nem lepődök meg,nem volt nagy szám.
Varga se mutatott sokat,de a Brassónál nem volt rossz,lehet több időt kellett volna adni neki.
Remélem minőségi játékosokat hozunk helyettük,mert hanem keresnivalónk se lesz Brassó meg a Dab ellen.
Ma 18.30 órai kezdettel lejátszotta első mérkőzését a HSC Csíkszereda a 2012/2013-as szezonra való felkészülést szolgáló - hagyományosan megrendezett - Csíki Sör Kupán. Az ellenfél pedig nem más volt, mint a szlovák Extraliga tavalyelőtti ezüstérmese (tavaly a negyeddöntőig…..
sportclubfan 2012.08.31 23:57:23
@SportcluB4ever: @Szintiboy:

Nagyon igaz.Egyrészt nagyon keveset volt játékba,másrészt amikor hozzá került a korong de megtartani nem tudta,egy jó passzt nem adott,a lövései vicckategória,a büntetője meg kis túlzással egy focikaput se talált volna el.
A másik halovány Becze volt,rengeteg párharcot vesztett,fejben se volt ott.
Érdekes meccs volt mivel nem játszottunk jól,mégis le tudtuk gyűrni őket,egy tavaszi playoff-féle csapattal,Podstavek-el a fedélzeten alázásig mehettünk volna.
  A tervezett időponthoz képest egy héttel később, vagyis augusztus 31 és szeptember 2 között kerül sor a Csíki Sör Kupára, ahol eddig biztos résztvevők a Brassó és a szlovákiai Poprád. A Steaua csapata nem tud eleget tenni a felkérésnek, mert elmondásuk szerint magaslati…..
 A válogatott ma a litvánokkal csapott össze, a legvégén szinte másodpercek alatt fordult minden, nyertek Güzüék. Részletesebb információkat a mérkőzésről ITT találhatnak a kedves olvasóink!..
   Ma délután a válogatott Dél-Korea ellen lépett jégre, de az előző két mérkőzéshez hasonlóan ismét vereséget szenvedett. Holnap a litvánok ellen is délután 14 órától játszanak Moldovánék. ..
Hajrá Sport Club Ismét az élen 2011.10.31 20:47:00
Ma este a Miskolci Jégcsarnokban mérkőztünk meg a listavezető hazaiakkal. Legutóbb is sikerült őket legyűrni idegenben, viszont itthon vereséget szenvedtünk. A mai találkozón ismét csapatunk bizonyult jobbnak és két gólos győzelmet aratott a miskolciak felett. Szép volt fiúk!..
sportclubfan 2011.11.01 20:13:36
@SportcluB4ever: dabdocler.hu
A kazah bajnokkal mérkőzünk. Reméljük színvonalas találkozót láthatunk, amely a mieink győzelmével ér majd véget.Bemelegítés...  Kilenc perc múlva kezdődik a mérkőzés. Jelenleg a csapatok bemutatása történik.Első harmad1. perc: Hurtajt állítja ki a játékvezető…..
sportclubfan 2011.10.23 10:02:05
@csatoimi:
1.Minden évben volt,minimum 4-5 teltházas,SC-Steaua meccs,főleg mikor a Románia Kupát is itt rendezték,és az nem olyan teltház volt mint a MOL döntőn,közel sem.
2.Csak egy példa:1500 lejért a Galac meccseire a BL-ben simán bérletet lehetett venni,kérdem én melyik éri meg jobban,mert azért a színvonal a kettő között ég és föld.
sportclubfan 2011.10.23 10:24:25
@csatoimi:
Nem akarom,hogy átmenjen személyeskedésbe,csak egyszerűen elszomorít,hogy ilyen szinvonalú csapatok ellen sem mennek ki az emberek meccsre.
Régen Gyergyó ellen is voltak ennyien mint a tegnap,kutya legyek,ha nem így van.
Kicsit motiválni kellene a szurkolókat,mert lehet jó szinvonalú hoki,ha nem nézi senki.
Ellenfelekkel is nem tudom hogy lesz,de évről évre csapatok mennek tönkre,Dab is szerintem ki fog fáradni év végére,Miskolcot pedig simén vernünk kell.