Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesterlövész

0 bejegyzést írt és 861 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Egy szerintem a közhangulatot sajnos jól kifejező nyúlfarknyi kirohanásra szeretnék csak reagálni, amit a kiváló Mentális Deficit blogon közöltek a kormányzat által a harmadik hullámra beharangozott…..
Mesterlövész 2021.03.06 21:44:09
@Etniez: Más lesz szerintem a magyarázat itt, mert az összehasonlítás akkor állná meg a helyét, ha minden lezárást alkalmazó országnak hasonlóan alacsony számai lennének, de ez láthatóan nincs így.
Mesterlövész 2021.03.07 20:12:18
@Palynka: Írd le, hogy mi a hazugság, mert nagyot mondani, meg keményen odaszólni érdemi mondanivaló nélkül nem is olyan nehéz, mint amilyen vagányul fest. Ne hidd el, egyébként nem fest még úgy sem.
sörfigyelő Oettinger Festbier 2019.09.11 12:25:00
Illat: malátás Hab: krémes, lágy Szín: arany  Várnám a telt, alaposan megérlelt fesztiválos ízt, de sehol. Ellenben egy kifinomult, szinte a kézműves sörök irányába mutató ízt ad. Szolidan zamatos, éppen hogy elegendően szénsavas. Szóval ez egy lágy, enyhén édes, visszafogott, viszont meglepően…..
Illat: gyenge minőségű sörökre jellemző semmilyen kesernyés, de idővel javul kissé Hab: kevés, de tartja magát Szín: átlagos Szinte hibátlan. Az utóízben van valami érdekes enyhén keserű aromás valami, de összességében tök szuper. Itatja magát, sajnos sok pénzért. Aki a keserűség miatt aggódna,…..
...Kínában és Kubában. Az első manipulált fotók már Lenin hatalomra kerülése után megjelentek. A nem kívánatos, politikai életből (elitből) így vagy úgy kikerült elemeket a fotókról is el kellett tüntetni. Eredeti fent: Lenin és Trockij az ünneplő tömegben / Manipulált lent: Trockij már…..
Mesterlövész 2015.01.10 22:30:08
Évek óta szemlélem a közösségi "médiát", az önjelölt újságírókat és publicistákat, a jobb és botrányosan rossz írásokat. Sokáig nem értettem, hogy miért kell valakinek azzal kiröhögtetni magát, hogy rengeteg marhaságot összeír vagy épp magának skiccelget, mert annyira…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Ross Kemp Brazíliába megy, hogy saját szemével is lássa, mennyire súlyos probléma a krekkjárvány. Napi egy tonna krekk fogy Rio de Janeróban, ami nem kevés. Erős is a kontraszt, hogy Brazíliában rendezik meg idén a foci VB-t, 2016-ban pedig a nyári Olimpiát. Nem kis kiváltság ez…..
Mesterlövész 2014.05.03 13:14:32
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hatalmas, egyetértek! +1
Örökség Emlékmű 2014.04.29 09:54:22
Elöljáróban két dolgot szeretnék leszögezni. Egy: ha valaki olvasta néhány korábbi írásomat, az láthatta, hogy nem vagyok különösebben Orbán-barát. Minden kvalitása elismerése mellett leginkább csak őt bíráló megjegyzéseim voltak. Most az emlékmű hisztéria kapcsán mégis úgy érzem, meg kell védenem…..
Mesterlövész 2014.04.30 17:58:39
@.Gordon Gekko.: Nem vagyok benne biztos, hogy te ezzel a szöveggel a papucsállatka szintje fölé emelted magad. Még annak tudatában sem, hogy történt, ami történt.
Szóval soha senki ehhez az emberhez ne menjen, inkább az árok szélén végezze be életét. Kedves Praxis! Ma voltam a Flór Ferenc kórházban a gasztrón, gyomortükrözést végeztek. Nagyon fontosnak tartom leírni, hogy senki ne menjen Dr. Sz-hez, állatorvosnak sem lenne jó nem hogy…..
Mesterlövész 2014.04.27 20:19:11
A néprajzi gyűjtők mintájára katalogizált és feldolgozott tetoválások egy titkos világba vezetnek be minket: egy nem mindennapi zárt közösség, az orosz bűnözők rituáléit fedik fel. Az orosz bűnözők tetoválásait és azok kódolt jelentését megörökítő egyedülálló…..
Mesterlövész 2014.04.27 16:16:43
Itt az elején egyezzünk meg abban, hogy nem a politikai konzervativizmushoz tartozik a női nemi szerv megcsonkításának hagyományát ápolni, védőoltást gyerektől vallási okból megtagadni, belekből jósolni és varázsdobon játszani, vargként révületbe esni és jövőt mondani stb.…..
Mesterlövész 2014.04.26 21:19:51
@Éhes_ló: Hű, ez jó érv a poszt ellen.
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..
Mesterlövész 2014.04.25 21:38:37
@efi: Szerintem pedig mindenki 5 centivel alacsonyabb a kelleténél, hát alaultápláltak szegények.
A 17 éves Renato M. bizonyára ízetlen tréfának szánta azt az illegális és gusztustalan Facebook-oldalt, aminek a címe: "Az általános- és a középiskolák legnagyobb kurvái". Viszont úgy tűnik, hogy komoly piaci rést töltött be mindezzel a közösségi…..
Pár éve 50 Cent teljesen ledöbbent a mi Negrónkon. Még Instagramra is feltöltötte a torok kéményseprőjét. Lett is belőle balhé, jó sok négerezéssel, rasszista kommenttel. Akkor nem tudtuk mit keres itt a rapper-színész, most viszont megint itt van, filmet forgat. Töltögeti is az…..
Mesterlövész 2014.04.23 21:47:34
@Gyingizik: Egyetértek!
2012-ben Colorado történelmet írt azzal, hogy az Amerikai Egyesület Államokban elsőként legalizálta a "rekreációs" marihuánát a 21 éven felüliek számára. Ezt a sokak (főként marihuánát fogyasztók) szerint történelmi tettet nemrég újabb "elsőzés" követte: az első valóban…..
Mesterlövész 2014.04.21 16:57:23
Bizarr jelenetek játszódtak le a Dumában pénteken. Egy orosz széljobbos politikus agya újságírók előtt olvadt le, amikor egy riporter kérdezni mert tőle. A hathónapos terhes zsurnalisztát azóta kórházban ápolják. Nehéz bármit is írni, hiszen képtelenség szavakban visszaadni,…..
Mesterlövész 2014.04.21 16:45:33
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
Mesterlövész 2014.04.19 12:06:47
@il_: Én is néztem csak, hogy ezeknek mi a fene bajuk van. A fele kapásból elmebeteg. Látszódik, hogy bezárták a Lipótmezőt.
Mesterlövész 2014.04.19 12:08:17
@kormányváltó Wartburggal: Most nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan gondoltad vagy csak poén. Ha az előbbi, akkor nem lennék a helyedben, ha utóbbi, tegyél több ironikus utalást, mert így még nem teljesen jön át. :DD
  A szavazatok közel 99 százalékos feldolgozottsága mellet kijelenthető, a kerület a kormányváltásra szavazott. A kormányváltó erők és a fideszes jelölt között mindössze 22 szavazat a különbség. A végeredményt a nem a kerületben szavazók fogják eldönteni. Ismét a…..
A Stockholm-szindróma egy stockholmi túszdrámáról kapta a nevét. Lényege, hogy a túszok – és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek általában – szeretetet kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Ez furcsa; józan ésszel azt hihetnénk, hogy gyűlölniük kellene őket.…..
Mesterlövész 2014.04.07 21:12:57
@DeMarco: Te felsőbbrendű lény, egyet árulj el! A kibaszott "hogy" szót fáj leírni? Vagy fogyatékos módon makogni már erkölcsi győzelem? Taníts, fogyaték!
Mesterlövész 2014.04.07 21:13:59
@sírjatok: Akkó'... Ez most jó? Én már tényleg el vagyok tévedve.
Mesterlövész 2014.04.07 21:14:41
@Mert megérdemled: Hagyjad, fogyatékos szegényke.
  Boross Péter miniszterelnökről hallottam egyszer, hogy az hogy a Hóbagoly gúnynevet ragasztotta rá a nép, voltaképp' dicséretnek is felfogható, mert arra utal, hogy ennél nagyobb vajat nem látnak a füle mögött. Nekem Bajnainál is ilyennek tűnik a Libás. Ugyan a Hóbagoly…..
Mesterlövész 2014.04.06 11:38:40
@midnight coder: Igen, okos, csak egy kis tényezőt kihagytál. Honnan jött fel Kína? Másik: hol voltak ők az EU-tól mondjuk 50 évvel ezelőtt? Semmiből azért lehet fejlődni. Az EU stagnálás pedig nem is olyan rossz, hiszen ennek köszönhetően az interneten elpanaszolhatod, mi bajod, és nem a gyárban kell napi 16 órán keresztül 3 marék rizsért meggebedni, mint ahogy azt a nagy többség a Távol-Keleten a mai napig teszi.
Mesterlövész 2014.04.06 11:39:35
@Henry Chinaski: Én is így gondolom, kösz, hogy leírtad!
Mesterlövész 2014.04.06 12:19:31
@czjanos: De nem az. A kisebbik rossz nem megoldás. A megoldás a társadalom teljes "megjavulása" lenne, az elférgesedés megakadályozása, a morális méllységből való kikerülés. De mivel ez nem fog bekövetkezni, nem fogok soha, semmilyen országban senkire szavazni, mert csak egy naiv idealista vagyok. Ne izgulj, engem pont nem hallasz majd emiatt panaszkodni. Amilyen a társadalom, olyan a politikai elitje neki.
Több jó írás született, hogy miért érdemes szavazni. Tóta W. szépen leírja, hogy a választás nem szerelem, hanem olyan mint a bolti vásárlás: az adott lehetőségekből választjuk a legjobban. Ha csak tökéletes kenyeret lennénk hajlandóak venni, könnyen éhenhalhatnánk. Két…..
hacsaknem Szavazz, Magyarország! 2014.04.06 09:02:24
Nem kell már többet aludni. Elérkezett a nap, amikor Magyarország választópolgárain a sor, hogy oda járuljanak, ahova négyévente nagy előszeretettel szólítja a politika: az urnák elé, bele a szavazófülke magányába. Semmit nem szeretnék hozzátenni ehhez a történelmi…..
Nagyon röviden és címszavakban arról, hogy mire számíthatunk a holnapi nap során. Mindent ugyan nem tudhatunk, de valamit mégis.  1. A 2014-es választás nem felel meg az tiszta, szabad és egyenlő választás követelményeinek. A választókerületek politikai célzatú átrajzolása,…..
A fene sem akart Kávé lányának esküvőjével ismét foglalkozni. Anno, szeretett népe tudomására hozta a mi Kedves Vezetőnk a könnymorzsolásos lelki problémáitól kezdve, az esküvői menűig az összes intim és kevésbé intim készülődési részletet. Szószátyárságát még…..
Mesterlövész 2014.04.04 22:29:44