Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coley

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
coley 2013.10.31 09:57:53
@bbjnick: valóban gyanús ez az oldal, én biztos nem hivatkoznék rá :)
coley 2013.10.31 10:58:40
@Vén Csataló: akkor valóban csak ennyire trehány a honlapjuk...
Zia felhő & Boulder Ég és jég 2012.02.05 23:21:00
Rendhagyó poszt következik a blogon, ugyanis ezúttal könyvet ajánlok. A címe Ég és jég. Mivel még nem olvastam (remélem hamarosan pótolom), okoskodni nem akarok, inkább álljon itt egy részlet a leírásból:Amikor Jon Krakauer 1996. május 10-én kora délután fölért a Mount…..
Zia felhő & Boulder Citi reklám 2012.01.12 16:19:00
Alex Honnoldot és Katie Brownt megvették kilóra :) ..
  A mút héten találkoztunk a Quart ingyenzene rovatában a Bajdázóval – a háromtagú zenekar számai azóta meghódították a fél szerkesztőséget. Milyen zene? Mondhatnánk, hogy a Bajdázó elektronikus folkot játszik, mondjuk is persze, de ezzel nem sokkal jutunk beljebb.…..
coley 2011.12.01 17:05:06
@málnási: @bbjnick:

Szerintem elég gyerekes azon vitatkozni mi a jó zene és mi nem...

Kurtág Györgynek ebben teljesen igaza van : „Minden zene jó, amelyben érezni lehet a teljes személyes elkötelezettséget. Legyen szó akár operettről vagy Jimi Hendrixről…”
  Tegnapi kommentfolyamunkban Babarczy Eszter felajánlotta, hogy elszaval egy József Attila-verset a Mandiner olvasóinak. Íme: ..
coley 2011.11.21 12:17:21
  Legyen egy késő őszi délután valahol a nagy északi síkságon, ahogy felhőket tologatnak maguk előtt az Arktiszról betörő, csípős szelek. Legyen egy tágas égbolt, ami alatt autobahnok kötik össze a saját történelmükből rég kieső, fényesre pucolt Hanza-városokat. Legyenek…..
  Ott, ahol a Rajna kiömlik a Bodeni-tóból, megállni látszik az idő. A tóból folyóvá változó víz két partján svájci és német szőlőhegyek állnak őrt és néznek egymással farkasszemet. Mások már nem, hiszen itt is megszűnt a határ. A határ, ami lassan 350 éve teljes…..
  Lefoglalta a Csattogó-völgyben a hagyományosan a Magyar Sziget által használt területet (ahol az Attila Király Színpad is van) a fesztivál idejére a Hatvanhét Éve a Fasizmus Ellen Ifjúsági Mozgalom. A rendezvény főszervezője úgy nyilatkozott: kapott már értesítést a…..
coley 2011.07.22 14:44:49
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
coley 2011.05.17 14:22:00
@TuRuL_2k2:

Teljesen egyetértek. Korosztolyámból akiket ismerek (egyetem, főiskola utan 1-3 évvel) mindenki el tudott helyezkedni aki akart. Persze akadtak sokan akik nem akartak. Ők most Phd-t, második msc-t csinálnak itthon vagy külföldön. Rosszabb esetben pedig otthon szülőknél élnek vagy velük fizettetik az albérletet és nem csinálnak semmit.

Persze, nagy a nyomás meg minden, multinál versenyszférában napi 8-12 óra munka, plusz az elvárás (belső, külső egyaránt), hogy családot alapíts, házat vegyél... de nem olyan szörnyű szerintem se a helyzet. Dolgozni kell keményen pár évig aztán jöhet a család (hogy még keményebben dolgozhass :)

Én személy szerint sokat voltam külföldön (mondjuk főleg tanulni, Skandináviában) és nem olyan rossz hely ez a Magyarország / Budapest. Én például teljesen jól érzem magam itt :)
  A Népszabadság keddi számában interjút közölt Szalai Erzsébettel a mai fiatalság helyzetéről. A nol.hu-n olvasható változat valamiért megváltozott a nyomtatott kiadáshoz képest, kikerült belőle például Orbán Viktor mint ellenségkép, de cserébe kaptunk Milla-csoportot…..
Örülök neki, hogy a Mountex azt az utat választott brand építésre, hogy nagyszerű mászókat hoz el nekünk, mindezt a nézők számára teljesen ingyen.Timmy O'neill zseniális figura, nagyszerű előadó. Ráadásul a történetei nem is a hardcore mászókat célozták meg, hanem…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
Zia felhő & Boulder Kunszt 2011.03.16 14:24:00
Forrás: http://a20somethingmutant.tumblr.com/post/3866941555/goats-next-best-thing-to-cats..
  Csador ide vagy oda, Irán egyre jobb hely. Először a plüssmackók és a Valentin-nap, most pedig az örökérvényű életbölcseletek atyja, Paulo Coelho húzta ki a gyufát a perzsáknál. Szőcs Géza csak a giccs- és pornóadóig merészkedett, a közel-keleti ország…..
A Kommentár 2010/6. számának tartalomjegyzéke:ALKOTMÁNYLánczi András: Jog és politika határánJakab András: Mire jó egy alkotmány? Avagy az újonnan elkészülő alkotmány legitimitásának kérdéseBartus Gábor: Alkotmányozás és a környezet védelmeBalázs Zoltán: Az…..
Mandiner blog Socialismo o Muerte 2009.06.15 16:01:00
Szili Katalin kétségbeesetten fürkészi az új irányokat. Váltani kell, különben a pártot halálba kergeti a barna veszedelem, ezt az MSZP-ben nagyjából mindenki így gondolja. Lendvai Ildikó fiatal arcokat keresne. A július 4-i kongresszusig meg kell állapodni Orbán Viktor…..
coley 2009.06.15 18:37:07
Ki a f@szom ez a Schmuck? He? :)
Az új politikai elemzőközpontról, az Optimum Intézetről még nem esett szó eme blog hasábjain. Ennek két oka is van: A Reakció remek posztot írt, én meg nem akartam elhinni hogy ilyen létezhet. De ma reggel a Mokka a pofámba tolta a hideg, bűzös rothadó valóságot ... De…..
coley 2009.06.02 14:49:32
@Marcellusca:

Skácok, mi az hogy még nem csinaltak semmi gáz dolgot? Maga nem olvas blogot ?:)

http://reakcio.blog.hu/2009/05/29/barack_obama_levele_kozvetlen_hangvetel

Ezek olyan hulyék (okosak?) hogy egy automatikus korlevelet szemelyes felkeresnek neznek Obamatol.. :D

Ébresztő! Ez egy kamu intezet...
 Újra bepörgetik a világegyetemet a Vágtázó Halottkémek, habár ezúttal Vágtázó Életerő az egyik legsajátosabb magyar zenekar neve. Grandpierre Attila, csillagász, filozófus, író-költő és nem mellesleg modern kori sámán decemberben jelentette be a nagy hírt. A koncert…..
coley 2009.04.25 16:47:00
@zuuu:
Szerintem kár azt várni, hogy a nézők közül mindenki úgy átélje ezt az erőt, mint Grandpierre a színpadon. Furcsa is lenne ha több ezer Grandpierre járkálna köztünk. De engem azért mindig boldogsággal tölt el az, hogy ennyi embert megérint ez a zene.

Amugy sajnos én is több ezer kilometerre vagyok a koncerttől, pedig amikor hallottam, hogy összeállnak úgy voltam vele hogy ezért lehet érdemes is lenne Haza utazni :) De ma kárpótlom magam a Wagner közvetítéssel a MET-ből. Az se rossz.
 Mivel nagyon ritkán látok hasonlót, ezért különösen hálás vagyok Pisti, az aragornnak, hogy felhívta figyelmünket a Mokka mai adásának lélegzetelállító szellemi teljesítményére. Kedvenc kormányszóvivő-jelöltünk, Demcsák Zsuzsa vendége Dénes Tamás Balázs, a TASZ…..