Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csatmar (törölt)

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken elérkezett a pillanat, meghallgatták Gergényi Pétert, volt budapesti rendőrfőkapitányt az emlékezetes 2006-os eseményekkel kapcsolatban. Akinek nem voltak hiú reményei, az nem csalódott, a vallomás nagy részét a klasszikus mondatok teszik ki: "Nem tudom", "Nem…..
Csatmar (törölt) 2010.09.06 14:26:51
@arlequin: Ez viszonylagos, honnan nézed?
Csatmar (törölt) 2010.09.06 14:54:00
@arlequin: Ja, bocsi. Elnézést a félreinformálásért, így természetes, hogy nem érted. révész Máriusz nem zsidózta le részegen a rendőröket, ő azt mondta bebaszva pontosan, hogy:

'Mocskos zsidóbérencek, mentelmi jogom van!'
Ezután leverték, mint vak a poharat, és szelíden megjegyezte pár jóindulatú kék kabátos: Átmenetileg felfüggesztve!

Remélem, most, hogy sikerült tisztázni mindent, számodra is világossá vált minden.
Csatmar (törölt) 2010.09.06 15:11:13
@derelyegrádi szellem: Akkor biztos hazudtam, vagy féligazságok mentén vontam le messze menő következtetéseket. Egyezzünk meg: megverték!
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
Csatmar (törölt) 2010.09.05 11:07:31
@bcrider: Bocs, nem a szervezetet támadom, de ő pont az volt, abban az egyenruhában ücsörgött a vonaton, és utazott hazafele.
Nem tudom, hogy maga a Gárda hogyan is viszonyul ezen dogokhoz, és hogy az az egy szem gárdista éppen mennyire lógott ki a sorból, vagy épp fordítva.

Igazándiból, amit az egészből ki akartam hozni, az az, hogy létezik ma Magyarországon egy szélsőjobboldalinak mondott réteg, amely elsősorban akkor mobilizálható, ha kellemesen szét lehet verni pár dolgot. Ez olyan sörmámoros, foci-utáni rosszul néztél rám feeling. Na ezt az áramlatot nem sikerült most elkapnia a mostani rendezvénynek.
Persze ezeknek a dolgoknak is megvan a háttértörténete... de ez már hosszú lenne.
Csatmar (törölt) 2010.09.05 11:08:31
@bcrider: Bocs, nem a szervezetet támadom, de ő pont az volt, abban az egyenruhában ücsörgött a vonaton, és utazott hazafele.
Nem tudom, hogy maga a Gárda hogyan is viszonyul ezen dogokhoz, és hogy az az egy szem gárdista éppen mennyire lógott ki a sorból, vagy épp fordítva.

Igazándiból, amit az egészből ki akartam hozni, az az, hogy létezik ma Magyarországon egy szélsőjobboldalinak mondott réteg, amely elsősorban akkor mobilizálható, ha kellemesen szét lehet verni pár dolgot. Ez olyan sörmámoros, foci-utáni rosszul néztél rám feeling. Na ezt az áramlatot nem sikerült most elkapnia a mostani rendezvénynek.
Persze ezeknek a dolgoknak is megvan a háttértörténete... de ez már hosszú lenne.
Csatmar (törölt) 2010.09.05 11:48:25
@bcrider: Jaja, persze, hogy a sötét oldalt sem kell félteni. Igazad van. Megoldást nem tudok.

Bocsi a szélsőjobbért, eléggé elcsépelt szó.
Akkor legyen így: nem mindenkinek adatik meg, hogy egy szerető, gondoskodó családban nőjön fel, ami megteremti a kellő hátteret ahhoz, hogy a Magyarországnak becézett káosz ellenére is teljes életet éljen, vagy legalább törekedjen arra. Nem az ő hibájuk, és nagyon kevesen tudnak csak felülemelkedni a saját környezetükön, a legtöbbjük ezért alulmúlja önmagát. Nem rossz emberekről van szó, csak olyanokról, akik rossz megoldásokat választottak, és rossz irányba indultak el.
És hajlamosak agresszívan megoldani a dolgokat:)
Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek. Szerinted miért érdekelt, hogy az a gárdista fickó, hogyan is látja a dolgokat? Szeretem több oldalról megvizsgálni a dolgokat.
autózz! Déjà vu Győrben 2010.09.04 10:09:00
Aki egy ideje vezet autót, abban biztosan kialakult az idők során, hogy a közlekedők melyik alfajától tart kicsit jobban, mint másoktól. Bazsi esetében ez egyetlen nap alatt eldőlt, méghozzá elég pontosan behatárolva. Rá a kombi audis női sofőrök vadásznak. Vigyázzatok velük,…..
Michael Knight Hadüzenet 2010.09.04 00:48:00
Nincs más hátra, mint előre, ez ugyanis vért kíván! Pali bácsinak a reggeli tejeskávéja és mazsoláskuglófja, meg persze az elmaradhatatlan vaníliás karikája után mindezért hadat kell üzennie Svédországnak. Mert mi a casus belli, ha nem ez?! Szeretett vezetőnk ábrázatja…..
Csatmar (törölt) 2010.09.04 16:50:06
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Csatmar (törölt) 2010.09.03 16:36:19
@Lombroso/arax: Most bizonyítsd be, hogy az az a bizonyos tyúk azon az udvaron, aztán még körmöld le az egészet, és a végén eljut az ügy a jegyzőhöz, aki kiszab egy kis pénzbüntit, amit aztán nem tudnak behajtani.
Inkább azt mondja a rendőr, hogyha akar tegyen feljelentést, de semmi értelme, mert úgyse lesz belőle semmi (legalábbis régebben.) Most inkább az a kérdés, hogy a pénzbüntetéseket hogyan is fogják behajtani, vagy, hogy a kétnapos fogda milyen hatással lesz az elítéltekre. Mert van olyan, aki felvág ezzel.
Egy tojó ára sztem 1200 Ft egyébként, de lehet kapni olcsóbban is.
@Ianas: 1:elmegy, de akkor legyen a limit 5000 Ft
2: ez sántít. A rablók meg is fenyegethetik a megkárosítottat.
Csatmar (törölt) 2010.09.03 17:04:38
@Lombroso/arax: Ebben igazad van. A hangsúly viszont azon van, mikor azt mondják neked, hogy csinálj, amit akarsz, úgyse lesz semmi az egészből. És a legtöbb rendőr is a lehető legkisebb ellenállás irányába igyekszik, tehát, ha úgy érzi, hogy nincs értelme, vagy, hogy necces a dolog, akkor nem csinálnak semmit.

Mondok erre is egy példát: a pesti rendőröknek ki van adva, hogy egy hónapban legalább x ügyben el kell járnia, hozni kell a statisztikát. Persze ez a dolog nem hivatalos, de tényleg létezik ilyen. Ha megbüntet egy autóst, az is bekerül a statisztikába, mint ahogyan az is, ha elkap egy bűnözőzőt. Na mi csinálsz, ha van még két órád a hónap végéből, és hiányzik a statisztikádból 25 eljárás? Egyszerűen fogod, és összeszedsz 25 csövest, akiknél nincs személyi, és beviszed őket az őrsre. Ez van.
A múltkori gagyi módon feliratozott Gyűrűk ura-trailer után egy újabb gyöngyszemmel jelentkezünk. Pásztor Tibor Lipótváros polgármestere szeretne lenni, és természetesen igyekszik megnyerő képet kialakítani magáról. Amolyan "szomszédsrác" hangulatú kampányfilmje…..
El Mondo blog Önző kapitalizmus 2010.08.31 09:00:00
A dédnagymamám egész életét egy vályogházban élte le, amiben nem volt folyóvíz, a konyhába csak a kert felől volt bejárat és a budi a ház végében, a sufni mellett volt. Én csak nyáron voltam ott néha, akkor a kertben teknőben fürdettek, és ugyanabban a vízben fürdették meg…..
A ma reggeli hírek kapcsán küldöm a következő dalt devizahiteles sorstársaimnak: Valaki kiszáll, valaki elszáll, És az este bármilyen kíváncsi, már csak szétszórt álmokat talál.Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot, Kétszázhúsz felett…..
Kutyaügyi válasz a hvg-n: klikkErre a bejegyzésre jött: klikk Holnap viszek öt ajánlószelvényt (nem kopogtatócédulát, nem kopicetlit, pláne nem KC-t) a kétfarkúaknak. Tegyetek így Ti is!A motivációm pedig változatlan: ma nincs olyan "komoly" párt, amelyikre úgy…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
..
Csatmar (törölt) 2010.08.15 17:01:56
Múlt hét pénteken jelentette be az NKH, hogy elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. A határozat szerinti főbb hibákat Hegylako foglalta össze tömören: "Tehát gondok vannak a megállással, de legalább tűzveszélyes és nem lehet…..
Sajnos nem találtam meg Orbánnak azt a - még a választások előtt készült - interjúját, ahol kicsit lekezelő hangnemben valami olyasmit mondott, hogy "hát ha annyira fontos nekik, akkor egye fene, legyen hetente Parlament", de megtaláltam azt a hírt, ami az új parlament…..
  A mai posztot véletlenül szúrtam ki a Zümmön, és azonnal, "behízelgő modor"-ban kértem engedélyt Atlétás Banditól a másodközlésre. Nem modoros, de nagyon vicces - és hát mi úgyis egy szórakoztató blog vagyunk!   Rájöttünk, hogy csúszott el az IMF-tárgyalás.…..
Csatmar (törölt) 2010.07.20 14:09:23
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
Ezzel harcoljon az IMF     A hétvégén a kormány megmutatta milyen a magyar virtus; szembeszállt a csúnya bankrendszerrel, újabb rést ütött a globáltőke pajzsán, és elérte, hogy a Jobbik is benyaljon neki. A szimbolikus kormányzás újra megütközött a valóssággal.…..
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
Sárdobáló Tábornok, leléphet! 2010.07.15 15:00:00
„A háború túl bonyolult dolog ahhoz, hogy politikusokra bízzuk” - parafrazeálhatnánk Lloyd George mondását annak az ügynek a kapcsán, amely az elmúlt hónapban leginkább borzolta a washingtoni kormánykörök idegeit. Stanley McCrystal tábornok, az afganisztáni egyesített…..