Regisztráció Blogot indítok
Adatok
combos99

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Youtube-on talált videó, Hatvan TV felvétele...
Napokban került a postaládákba a Fidesz választókerületi havilapja. Az újság ingyenes és várhatóan az is marad és Hatvan valamint a környező települések politikai életébe, botrányaiba nyújt betekintést...
combos99 2009.03.09 20:03:22
Nekem nem is igazán az újsággal van a gondom, hanem azzal, hogy kik ma a jobboldal megszemélyesítői Hatvanban!? Nem akarok a FIDESZ képviselőkön viccelődni, mert ők szerintem eleve azok. Nincs egy ismert, megbecsült név köztük! (Akit meg ismernek, azt talán meg jobb lenne, ha nem ismernék, annyi embernek főződik hozzá keserű és zsebbevágó rossz emléke. Megjegyzem, többen emlékeznek arra amikor ő akart lenni az MSZMP titkár! Lehet, hogy ő már elfelejtette?
Ha belekezdenek valamibe, az miért nem színvonalas? A negatív a sárdobálós kampányba 2006-ban már belebukott a jobboldal. ÉBRESZTŐ!
Amiket feszegetnek azok nevetségesek! Még én - aki nagyon várom, hogy végre történjen valami pozitív ami a jobboldalhoz kötődik -is csalódottan veszem tudomásul ennek az irománynak a megjelenését. Fáj, de be kell látnom, hogy a bírálóknak igaza van, mert ez szakmailag is nagyon gyenge.
Röviden:VÍRUS - írj le 10 várost, ahol megtörtént folyamatosan az oltás, ha jobboldali a vezetés akkor 5 is elég. Nem az lenne az igazi megoldás, ha ez indokolt, hogy az OEP támogassa? TEJ -az indoklás nevetséges, de a mai gyerekek fele nem is iszik az orvosok jelentős véleménye szerint egy bizonyos kortól már napi egy pohár is bőven elég. Az meg, hogy azért kell mert valakinek otthon a rohanásban nincs ideje? Akkor a tehetős gyerekeket is támogassák akiknek nincs erre szüksége? TEMPLOM - aki itt él, az tudja, hogy Érsek személyesen volt a váci püspöknél ez ügyben. Az meg különösen furcsa, hogy az új-hatvani temetőt az egyház PÉNZÉRT bérbe adja, de a városon kérik számon a fejlesztést!ADÓK -egyszerre csökkenteni és közben fejleszteni is? pl. Kölcsey utat ami több 100 millió? Alapvető matematika sem megy? Tudjuk: bevétel és kiadás!KÖLCSEY - amikor lassan elkészül az elkerülő út akkor kezdik követelni? Volt olyan vállalkozó akinek a buszai és a teherautói ott közlekedtek és parkolta, akkor jó volt? Most már nincs egy kis türelem? Amúgy kinek a polgármestersége ideje alatt került oda az ipari park? SZEMÉLYES betámadások - az interneten a google használatával a mai napig fenn vannak a nyilvános adatok. 20 másodperc alatt megtaláltam. 327-ből rengeteg EGYÉNI fejlesztések voltak 1 millió környékén főleg Kaposvárról, ami tudvalévő nem igazán szoci.Pályázat kitöltése -rajta van - kb 1-2 óra.
Ki is írjon ebbe cikket? Akinek gusztusa van .
Meggyőződésem, hogy sokkal színvonalasabb dolog jelent volna meg, ha ma a FIDESZ városunkban K. főorvos ,L. gyógyszerész, SZ. politikus jegyzi. Hol is vannak? Nem vállalja, bár érzelmileg kötődik, a másik kizárva , a harmadik a háttérbe szorítva.Akkor?
Nem kell azon csodálkozni, hogy valakin viccelődnek, ha azon TÉNYLEG lehet. (sajnos lehet)
Mi lehet a megoldás? Új, hiteles emberek a FIDESZ élén! (Esetleg a helyi jobboldalon. Kár, hogy nincs erős MDF a városban, mert még az is megoldás lehetne. Sajnos Mátét is kizárták ha jól tudom, az öregeket meg nem akarom bántani, de félek, hogy bennük meg nincs meg az a tűz ami ide kell.
Igaza van carnivorának! Nyílt szemmel kell járni a városban. Kevés az, ha a bírálók bele- bele kapnak valamibe. Kivitelezhető saját ötletek kellenek!Tény, ma a FIDESZ-nek ilyenek nincsenek. Sajnos régen sem volt. Jellemző a helyzetre, hogy 2006-ban saját önálló polgármester jelöltjük sem volt (én ennél a résznél akadtam ki véglegesen. A kampányfőnökük emlékeim szerint volt MSZMP-s, MSZP-s, Új Baloldalos stb. Nem akarom bántani, mert semmi bajom vele, de ez jellemző.) A FIDESZ jelenlegi vezetője miért nem mérette meg magát Polgármesternek, vagy képviselőnek? Ma is rejtély.
Akkor most megint: mi lehet a megoldás? MDF, KDNP (csak önállóan!), esetleg más?
Esetleg JOBB híján megint a szocik?