Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claude Léon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
Az átlaggurmé simán hülyének néz, ha az olasz sört egyáltalán szóba hozod, de ez csak azért van, mert őt elvakítja a profi olasz bormarketing. Az olasz sör létezik. Ráadásul az olasz sörtérkép sokkal izgalmasabb, mint a magyar.Igaz, hogy az évi 31 liter sört fogyasztó olaszok…..
Létezik online kerékpáros térkép. A bicikliut.hu magánkezdeményezésként öltött testet nagyfelbontású jól kezelhető verzió formájában. A bringautak néhol viccesen, a valódi nyomvonaltól független helyzetben, de jól követhetően vannak berajzolva. A zöld csík jóval a…..
Claude Léon 2010.06.03 13:17:00
Miután az Operánál mindenki "kiörömködte" magát a végleges 10.5 Windowsos megjelenésével kapcsolatban, a fejlesztők visszaültek munkaasztalaikhoz. Egyrészt, mert a Mac és unix verziók még nincsenek készen, másrészt - sajnos ezt mi is tapasztaltuk, a Windowsos se igazán. Persze,…..