Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miertneenci

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ciprus utáni napok nagyon gyorsan telnek, beszéltük, hogy na biztosan így lesz, na de nem ennyire… alig telt el pár nap, és a srácok már el is mentek. Hazajöttünk, csütörtök eltelt gyorsan, pénteken Mikivel megnéztük még azokat a helyeket, amiket még ki kellett pipálni a…..
Baba menni Isztambul Cyprus 2009.06.21 18:16:00
Nem volt semmi ez a kis kiruccanás. Bevállaltuk, azt kell mondjam. Tulajdonképpen az előre lefixált repjegyeken kívül semmi nem volt elintézve, úgy utaztunk el. Nem volt biztos szállásunk, csak annyi, hogy couchsurfing-en talált Viktor egy török srácot, Hakant, aki hajlandó volt…..
Cem, A srácok szobatársa meghívott minket Bursába, a szülővárosába. Vagyis inkább megkérdezte az anyukáját, aki engedélyt adott rá. Cemről annyit kell tudni, hogy habár úgy néz ki, mint egy 30 éves, múlt héten töltötte be a 19-et. Elsős egyetemista, de az egyetemen szeptember…..
Már nagyon várom a Mersini utazást, holnap megyünk megvenni a jegyeket, már le van fixálva minden, tiszta boldogság lesz. :DMegirtam minden török dogát, már csak egy kell a current issues-ra és akkor kész, ja meg a vizsgák, török nyelv meg komparatív politika.. Kirándulgatunk…..
Hát megint eltelt egy jópár nap. Nem semmi, milyen gyorsan telik az idő. És ezzel egyidőben soknak is tűnik. Mert azért igencsak tartalmasak a napjaink. Mindig csinálunk vmi kedvességet, ami megédesíti a napot.. Túlvagyok a kaja mélyponton. Most megint nagyon ízlik a török…..
Nagyon sokat mászkálunk mostanság, el vagyok foglalva, sose vagyok itthon, ha meg mégis, akkor tanulok, mert ugye azt is kell-ene, de nagyon. Megirtam jópár beadandót, az már boldogságos, de az otthoni tanulnivalóval igencsak hadilábon állok! Hétvégén voltunk a Miniatürk parkban, meg…..
Az elmúlt napokban már nagyon jó idő van. Alig vagyok a koliban. Tegnap voltunk törökön, aztán vagy 4 órát üldögéltünk az egyetem kertjében, annyira jó volt. Épp ebédelni indultunk, sétáltuk fel a H blokk felé, mikor valami furcsát éreztem, kaparta a torkom és nagyon büdös…..
Ma már nagyon jó volt az idő, tiszta boldogság. Egy pólóban mászkáltunk egész nap és így is haltunk meg a melegtől. Nem tudom, mi lesz itt júniusig. De inkább legyen ilyen idő, mint az a fránya esős hideg..Szóval, mivel már ilyen szép az idő, és mivel a srácok is…..
Most elég régóta nem irtam. Bocsánat. De el vagyok foglalva. És mikor gépközelbe kerülök, örülök, ha megnézem az emailjeimet, stb. Gyorsan telnek a napok, az fix. Észre sem veszem és máris eltelt még egy hét. Ok. Múlthét csütörtökön volt a turkish night. 8kor találkoztunk a…..
Ma van Apucukucinak a szülinapja! =) kár, h nem lehetek otthon most! Nem is emléxem olyan szülinapra, amit nem együtt tartottunk volna meg 4en.. fura.. Az elmúlt napok gyorsan teltek, a csajokkal mászkáltam meg tanulgattam kicsit.. voltunk Kadiköyben vásárolni estélyi ruhákat…..
Ma nagyon boldogságos vagyok, kitudja miért. Meg tegnap is az voltam. Volt egy kis mélyhullám, de most egész jó kedvem van. Kedves. Ma sokat mentünk, voltunk egyetemen, hallgattuk, ahogy a tanár Bloody Bush-ról beszél, meg h az USA csakazértsem az olaj miatt attakolta meg irakot, hozott…..
Elveszett a márc 4-ei bejegyzésem, nem tudom, h mi lett vele, valahol eltüntet egy fekete lyukban...   Nagyon nagy volt az Erasmus party!!!!:)  Vmi óriás platform volt az ENS Türkiye-nek itt, Istanbulban, ezért nagyon sokan jöttek ide, Ankarából, Izmirből, stb. török esn…..
 No most irok kedvesnapló, mert most van időm.. itt vagyok a koliban, a net változatlanul szar, de sebej..csakaz a rossz, h nem tudunk igy skypon beszélgetni, mert ez egy nagy gépterem ahol vagyok, és egy akkora debella csaj ül mellettem, hogy nincs kedvem vele kekeckedni azzal, hogy…..
Kedves Napló!Kedves Napló! Ma jó kedvem van, annak ellenére, hogy milyen kis beteg vagyok! Máskor ilyenkor csak fekszek és próbálok életben maradni, ma pedig a várost jártuk egész nap, mentünk, csak mentünk, elintéztük a tartózkodási engedélyt meg az akbilt is.  …..
Isztambul, a 13. napAz a nagy helyzet, hogy kezdem megszokni az ittlétet. Kialakulnak a kis dolgaim, hogy hogy hova és mikor járok suliba, vásárolni, bulizni stb. És ez kedves. Tetszik a város, a koli, az emberek, az egész ittlét. Jó ez a nemzetközi közeg, nagyon bejön.  …..
IstanbulTegnap voltuk suliban, elég érdekes a tanár, kis arab kendős 30as nőci, a nehézkesebb részeket gyorsan elhadarja aztán megkérdezi, h elmondja-e törökül h érthető legyen, úgyh  az azután következő 10 perc csak törökül, visszatér angolra ha mindenki ért mindent…..
Kezdeném azzal h mai nap nincsen suli. Ez boldogságos. Ilyenkor aludhatnék sokáig meg nézhetnék meséket de ugye azok nincsenek. Muszáj menni vmerre, mert különben a koli beszippant... :D Tegnapvoltam suliba, hát elég érdekes. :D Első héten senki nem csinál semmit. De tényleg.…..
Baba menni Isztambul Február 15. 2009.03.09 17:11:01
Ma 1ig aludtunk aztán elmentünk Fatossal Európa legnagyobb bevásárló központjába, a Cavahir-ba. Kurvanagy:DD Olyan, mint a WEstend vagy 10szer egymásra épitve, plusz még lennének kis hozzáépitett oldalplázák. nagyon ott van. :D:D:D Van egy Eifel-torony bent kontrétan meg óriás…..
 Megint irok, mert most van időm! Esik ez a fránya eső, nem sok kedvünk vank mozogni a városban, úgyh maradtunk a koliban Fatossal. J De már megbántuk, és tuti, h el kellett volna indulni vmerre…. Mindegy..    Tegnap amúgy voltunk az egyetemen megint, de nem volt…..
Baba menni Isztambul február 11. 2009.03.09 17:04:00
Kedves Napló!A mai nap is nagyon rendben volt, annyit mentünk h olyan nincs is! bementünk az egyetemre egy olyyn busszal, amit csak ugy le kell inteni az uton felpattansz mikor lasit odadobod az aprót azt mondod tessiküla és leüsz, mikor le akarsz szállni , elorditod magad h yildiz v…..