Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kraszavcsik

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki hasonlóan kísérletező kedvében van, mint Dr. Tenyérnyi Pók, az kommentelje már ide nekünk tapasztalatait a joghurttal pudinggal, mert Pók szerint az a legkevésbé sem pisztáciaízű, mint inkább mandula. Hát én megkóstoltam ezt - és rohadjak meg papírzsákban - de ennek…..
Minden év augusztusának közepétől bizonyos tévéműsorok kedvelt témájává lép elő, hogy a szeptemberi iskolakezdés hatalmas anyagi terhet ró a családokra. A műsorokban előszeretettel szólaltatnak meg ápiszban vásárló, gondterhelt arcú édesanyákat, akik hosszasan ecsetelik,…..
Általánosan elfogadott nézet, hogy a  '12 egy tucat' plázacicák ébrenléti idejét nagyjából a megjelenésük menedzselése tölti ki. A közvélekedés szerint ők droidok, akiknek egyetlen életcélja van: kialakítani, majd fenntartani az általuk tökéletesnek gondolt külsőt (az…..
...értem én, hogy ez egy ugyanolyan berögzült hagyomány, mint az augusztus 20-i tűzijáték, azaz felesleges szájtépés megkérdőjelezni a létjogosultságát, de azért én mégis megteszem. Valaki valamikor kitalálta, hogy a középiskolában eltöltött 4 év annyira fontos, annyira…..
Lehet, hogy mindig is így volt, de szerintem az utóbbi 10 évben felerősödött a gyerekkultusz. Azzal még önmagában nincs nagy baj, hogy a szülők büszkék utódaikra, a világ legszebbjének és legokosabbjának tartják őket, az viszont már problémás, hogy ugyanezt a véleményt…..
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik fogják magukat, teljes magabiztossággal leülnek a metrón, fülükben fülhallgató, és vagy könyvet olvasnak, vagy csukott szemmel beletemetkeznek saját kis világukba. Évekig csak figyeltem, tanulmányoztam őket, majd a közelmúltban…..
Kraszavcsik 2009.10.12 13:09:25
A Kendertünti néhány érdekesebb sajtóvisszahangja: Magyar Nemzet: Tolvajok, rablók, bérgyilkosok a költségvetési egyensúlyért Micsoda távlatokat nyithatna, ha minden bűn szabaddá, büntethetetlenné válna, cserébe viszont átalányadót, áfát vagy valami hasonlót…..
Kraszavcsik 2009.05.11 16:47:17
Kedves Olvasók! Úgy gondoltam, nem várhatok, a tereptúrás egyik esetemet el kell mesélnem. Gondolom, majd ti is a hasatokat fogjátok fogni, bár az is meglehet, hogy nem fogtok hinni a fületeknek. Először én is nagyon ledöbbentem, és ha nem a saját szememmel láttam volna, azt…..
Nyájas Blogolvasóim!A napokban ismét nem nagyon volt alkalmam írni, mert minden szabad időm azzal ment el, hogy a kissé pipogya Bene Róbertnek segítettem ügyei intézésében. Így pl. ellátogattunk a Bhaktivedanta főiskolára, hogy beszerezzük a felvételi vizsga anyagát: milyen…..
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
Tardai történetek Ötvennégy 2009.04.26 11:00:00
MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is…..
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..
Kraszavcsik 2009.04.19 15:47:24
@drP: Igen bazmeg a lipton nem tea akkor mi? Kóla te nyomorék? Igyad szakértőként csak az emberek 90% a nem kíváncsi arra, hogy te éppen milyen orgazmust élsz át a fekete teáddal a pofádban, jól felbasztam az agyam ezen is remekXD
Kraszavcsik 2009.04.19 21:47:29
@drP: mert a teában többvan mi bazmeg?
Kallerblog! Én így szeretlek... 2009.04.04 20:44:00
Nincs gumibotom, nem vagyok rendőr, hiába az egyenruha és nem hordok karszalagot. Mindközül a leghosszabb vonalon dolgozom, és rajtam kívül még több ezren tudják mire gondolok amikor azt mondom: -Jegyeket, bérleteket! A számom megelőzi a beosztásom, és nem örülök amikor az utasok…..
Kraszavcsik 2009.04.04 22:07:42
Győzött a szovjetek hős seregeSzázadok könnyét így mosta leÁprilis négyről szóljon az ének...Bocsánat, köze nincs a bejegyzéshez, de dalra kellett fakadnom. Mai olvasnivalónkat modoros acidszarkának köszönhetjük: annyira odaadóan írta le a möchtegern-zenész…..
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
Kraszavcsik 2009.04.03 08:16:05
Kraszavcsik 2009.04.03 21:56:06
@golyo1974: Hűűűű de mélyen érezheted a saját seggedben a saját nyelvedet!:D Azért ennyire nemkell becummantani na.
Modorosblog Káromkodjunk finoman! 2009.04.03 07:59:00
A Modoros káromkodások posztot Joseph Linguist tanult kollégám már tavaly november körül eltervezte, de ezidiáig nem sikerült sajnos véglegesítenie a bejegyzést. Időközben tőletek is befutott pár pompásan finomkodó szitokszó, úgyhogy most boldogan közzétesszük őket.Ha jobban…..
Kraszavcsik 2009.04.03 08:18:07
Kraszavcsik 2009.04.03 09:03:22
@Modor Tibi: Nem sértésből mondtam, de azért voltak olyan postok amin sírva röhögtem és csapkodtam az asztalt.:) Dehát nekem is már most szar a napom, nem lehet mindig mindenki a toppon.
Ahoj poblacsek!Sok-sok pompázatos levelet kapunk, nem egyszer komplett, megjelenésre érett posztokkal, nekem csak CTRL+V-t kell nyomnom és ennyi. Akinek nagyon régóta vár publikálásra a levele, annak szíves türelmét kérjük: szerencsére nagyon aktívak és tehetségesek…..
Úgy érzem, csúnyán tökönszúrta magát Gábor azzal, hogy elküldte nekünk ezt a levelet, mindenki okulására azonban muszáj közzétennem. Sokszor alakulnak ki vitatható közlekedési szituációk kapcsán viták itt a blogon, na ez most nem olyan. Jön a hétvége (már annak, aki nem…..
  Helló-halló, elektor-kalandor! Mobilod mit tud? Navidon van friss Szlovénia? Barátok köztet konvertálod aviba? A gyarapodó kisvárosi polgár fejlődő technikához fűződő mérhetetlen vonzalmáról ejtünk néhány szót a következőkben. A második-harmadik hullámban…..
Tardai történetek Harminchat 2009.03.23 10:30:00
Az Iván meg a Vladi nagyfaterja állandóan paráztatta a két kis gyíkot kölyökkorában. Azzal, hogy egy életünk van, válogatott meghalási lehetőséget vert a fejükbe, meg azt, hogy hogyan ne haljanak meg. Ha jön a hurrikán, vágod, le kell menni a pincébe, meg a viharban ne álljanak…..
Tardai történetek Harmincöt 2009.03.20 08:45:00
Egy sima szombat a Panorámában általában pénteken indul. Akkor dugul el legalább két klozet a négyből, akkor lesz csupa viasz a hentergőben a négy műbőr kanapé, recsegősen ragacsos a csillámos lila linóleum, meg akkor lesz leokádva a mélyláda oldala. Na meg néha elhullik egy-egy…..
Kraszavcsik 2009.03.20 14:44:19