Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandika_SSS

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
Van egy bababuszunk. 1,8-as 2006-os Zafira. 7 személyes a babáknak, 140 lóerős apának. Szervízkönyves. Meg van egy insp feliratom a műszerfalon, azaz az autó és a szervizkönyv szerint is eljött az olajcsere ideje, most van benne 99125 km. Jó fiú lévén megnéztem…..
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
A lenti képet tegnap fotóztam, és a magyar leleményesség mintaszobra megspékelve egy kis japán kaizennel.Aki először megmondja mi a turpisság, és hogy hol található a kép az egy vadonatúj tűzpiros nyakbaakasztóval lehet gazdagabb. ..
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
Bandika_SSS 2009.06.17 17:10:42
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
 Ugye volt ez a szemetes affér itt. Írtam, hogy másnap megköszönöm. Reggel benéztem a spájzba találtam egy pofás BB pezsgőt, és feltettem rá egy post it-et ezzel a szöveggel: Köszönöm szépen             KrisztiánEste mikor…..
Ma megtörtént az amire régóta vágytam. Ami szétcseszi a reggeleimet. Nem, nem a politika, és a Jobbikot is balról leszarom, nem is beszélve a balról, amit meg jobbról tisztelek meg. Nem erről van szó. Február óta főállású apaként végre olyan dolgot is csinálok, amit mindig is…..
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
Belsőség Aréna, csak nagyoknak 2009.06.09 01:46:00
Két dolgot kell leszögeznem mindjárt az elején. 1. Mindenről Schwarzenegger és a kertévék tehetnek. Ha ugyanis nem szombat éjszakára ütemezik be a remek Conan, a barbár 2 – A pusztító-t, akkor semmi gond nincs, Vályi úr reggel frissen kipattan az ágyból és a korai wellness…..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Euroring, időmérés, két eltökélt majom és két kicsi, de erős Alfa. Nincs más megoldás, csak a verseny. Házon belül állítottuk egymással szembe őket. A 155 lóerős Mito új, erőtől duzzadó és modern, de vajon megállja-e a helyét a sokat látott, ordas 150 lóerős 145 QV-val…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
Bandika_SSS 2009.04.29 08:11:20
Belsőség Kis falka a barlangban 2009.04.27 17:49:00
Jelenlegi lakhelyemhez bérlés útján jutottam. Mikor rogyásig pakolt 323-asommal december közepén végre megérkeztem, olyan fáradt voltam már, hogy a háztulajdonos néni kérdésére, miszerint - Istvánkám, lenne itt egy kutya is, nem tudjuk hová tenni, maradhat? - már csak egy…..
Kétrészes sorozatunk első kisfilmjében Csikós kolléga igyekszik bemutatni legalább a töredékét az Oldtimer Expo érdekességeinek. Jól áll neki a mikrofon, ugye?Az Oldtimer Sokadalommal foglalkozó második részt egy-két napon belül láthatják majd ugyanitt...
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
Sziasztok! Üzleti ügyben jártam Japánban, hol ezt a gyöngyszemet lőttem nektek. A régi amatőr tesztes filmek stílusába jól beleilleszkedne. Üdvözlettel: Gerely Laci Már maga a 205 GTi sem szokványos, na de egy 39625? A külső stílus finom, akár klasszikusnak is mondható (jól…..
Bandika_SSS 2009.04.23 08:31:37
Belsőség Ilyen volt... 2009.04.22 16:35:00
A Jóisten is nekünk teremtette ezt a napot.Olyan volt, mint egy lagymatag, nyári szabadtéri rock'n'roll koncert.A napsütés próbálta feltüzelni tikkadt testünket, mi pedig csak feküdtünk a kényelmes nyugágyakon a kert közepén, jéghideg sörrel a kezünkben néztünk ki bután a…..
Bizony, büszkén jelenthetem be, hogy immáron ötödször jövünk össze. Ötödször ülünk le esténként az asztalhoz és beszélgetünk-vitatkozunk egymáson keresztül-kasul, néha kaotikusan, néha odafigyelve, de mindig kitűnő hangulatban. Több tucat érdekes ember, autó, gyönyörű…..