Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spacecadet

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spacecadet nickű olvasónk kérte az első Oholics albumot az Orbits posztjában. Fél évnyi keresés után megtaláltam. ..
spacecadet 2013.10.09 19:42:29
A svéd Oholics 2012-tes második albuma az elszállást egyesíti az egyszerű vonalvezetéssel. A lemezt nyitó Transfer Orbit olyan, mintha a Primal Scream nyomna valami Oasis-átdolgozást, de a második szerzeménytől kezdve beindul a lényeg: indie - sőt: nem egyszer garázs - rockosan…..
spacecadet 2013.04.22 23:33:27
spacecadet 2013.04.24 00:50:24
Itt élnek közöttünk, szinte észrevétlenül. Annyira megszoktuk őket, hogy fel se tűnnek, bele se gondolunk létezésükbe. Pedig ahogy élt itt egy kis generáció, úgy élnek velünk együtt, de inkább mellettünk a párhuzamos társadalmak a saját szokásjogaik, saját…..
spacecadet 2012.12.04 23:58:12
Élményekkel, fülig érő mosollyal, jó párszor földről összekapart állal indultunk haza április 1-jén délután, a NAMTS 2012 végén. Azt kell, hogy mondjam, bármily' meglepő, nagyon de nagyon JDCS autót egyetlen egyet sem láttam. Persze akadtak határesetek, de azok mind…..
Minden doom/stoner hívő álma válik valóra május 12-én, amikor a Sleep végre valahára fellép Budapesten, a Club 202-ben, és ezzel a műfaj talán legnagyobb zenekara látogat el hozzánk. Ebben az együttesben lett híres (már a körülményekhez képest) Matt Pike gitáros (jelenleg High…..
spacecadet 2012.02.24 17:21:51
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
Jajj,de csúnya! Rekár, szenon 2012.01.18 16:50:10
Harry találta használtautón. A szöveg szinte már-már a subbasztikus magasságokat súrolja, az autó pedig minket érint. Íme: Ezekkel a lámpákkal nem biztos, hogy szép lett. elado kis fogyasztásu kifogástalan motoru audi tőkéletes kaszni aprobb esztétikai hibákvanak de jo…..
spacecadet 2012.01.19 00:52:34
„Jó reggelt! Tegnap este meghallgattam a Metallica/Lou Reed-albumot. Metallica-lemezgyűjteményem eladó, várom az érdeklődők jelentkezését.” A fenti Twitter-üzenet tőlem származik. A Twitter - mint tudjuk - online közösségi háló, ahol a felhasználók 140 karakteres…..
spacecadet 2012.01.04 16:29:22
James Hetfield, a Metallica frontembere úgy döntött, hogy Uruguayon piheni ki a születésnapi bulik fáradalmát (most volt 30 éves a zenekar, ugye). A Punta del Este-i vakáció viszont nem úgy sült el, ahogy szerette volna, ugyanis paparazzók követték őket mindenhová, így a fiával…..
spacecadet 2011.12.29 04:17:40
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
Nightwish – Imaginaerum(Nuclear Blast) A finn Nightwish az operametál legnépszerűbb képviselője. A zenekar az évek folyamán a kialakult közérthetőséggel megszámolhatatlan rajongót gyűjtött, akik árgus szemek figyelik minden megmozdulását. A legnagyobb sebet a rajongók…..
spacecadet 2011.12.01 01:03:28
@guMe_e: Mer' ebbe' hangszeren jáccanak! Sokkal jobb, nem?
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
spacecadet 2011.11.29 23:35:03
Charred Walls Of The Damned - Cold Winds on Timeless Days (Metal Blade) Chuck Schuldiner nagyon mély nyomott hagyott a metálzene testén. Karrierje a halála után is folytatódik. A Death főnök oldalhajtás zenekarának, a Control Deniednak örököse a Charred Walls Of The Damned, míg a…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
A Relapse kiadó egy ideje már folytatja azt az akcióját, amiben sorban piacra dobja, természetesen bónuszokkal ellátva az összes Death-nagylemezt. A 2001 decemberében, rákban elhunyt Chuck Schuldiner death metal zenekarának mindegyik albuma kiválóra sikerült, (talán csak a végén…..
spacecadet 2011.10.25 18:49:46
@trey: így van, mindegyik a legjobb.
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica közös nagylemeze, ami már az első 30 másodperces részlettel kicsapta a biztosítékot, leginkább a Metallica-rajongóknál. A lemez szerdán kiszivárgott az internetre, így Reed és a zenekar úgy döntött, teljes…..
Az alábbi Black Sabbath-koncert, részben vagy egészben már több helyen látható/hallható volt, sőt, ez a Youtube videó is már több hónapja éles, ezért mi is csak minden apropó nélkül rakjuk ki ide, és elmondjuk, hogy ez az egyik leghangulatosabb Black Sabbath-koncertfelvétel, ami…..
spacecadet 2011.10.13 19:40:35
Opeth – Heritage(Roadrunner)Körbeértek a dolgok: először Mikael Åkerfeldt énekes-gitáros unta meg a hörgést, sőt az egész metált. Most pedig én untam meg végleg Mikael Åkerfeldtet.Érdemes végighallgatni az Opeth életművét, egymás mellé tenni, hasonlítgatni dalokat,…..
Peter Forsberg nem megy vissza az NHL-be, inkább Svédországban folytatja a kétszeres olimpiai és világbajnok, Stanley-kupa-győztes. A MoDo kedden két klasszissal írt alá szerződést, Forsberg mellett Markus Näslund is visszatért. Forsberg ebben az idényben nem akar az NHL-ben…..