Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazs69

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Foglalkoztunk a bajnok fegyelmi ügyével akkor, amikor megszületett az első fokú fegyelmi határozat, és akkor is, amikor az Asi-Pikó páros benyújtotta a fellebbezését.Az MNASZ fegyelmi bizottsága elbírálta Asiék fellebbezését, és megszületett a döntés. Friss meleg, még mi sem…..
Bazs69 2011.11.04 17:56:23
A Katalán Rali harmadik napján végül is semmi váratlan nem történt. Latvala nem tudta elverni a regnáló világbajnokot, de egy korai érkezés miatt bukta a dobogó második fokát. A MINI-nek is kijutott a sikerből: Meeke nyerte Sordo előtt a power stage-t. Már csak ketten vannak…..
Bazs69 2011.10.25 14:12:31
@B. Capelluti: No problem, csak gondoltam, szólok ;)
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
Bazs69 2011.10.18 16:52:17
Állt a cím Muxi levelében. És valóban, London utcáin néha meglepetésszerűen feltűnnek az olyan kusztomizációk, amik láttán MÉG MINDIG elszörnyedünk. Viszont tényleg elmegy naezmieznek, szóval itt van Ő, kinek nevét nem tudjuk:Hölgyek, urak: Naezmiez?..
Bazs69 2011.10.06 15:19:32
Bazs69 2011.10.06 15:23:44
Még több fotó a galériában, katt a képre! A Techartnál már akkor nem volt sajtóanyag, amikor először álltam meg a matt-babakék GT Street RS mellett. Hogy mégis legyenek képeink, elkértük a csúcsmodell slusszkulcsát, melyet a cég visszafogott képviselője kicsit vonakodva…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Kopecky még a Barum Rallyn mutatottnál is kisebb különbséggel, 8 tizedmásodperccel nyert Neuville és Fast Freddie előtt. A legjobb magyar Asi lett, aki ezzel megnyerte a 2011. évi magyar bajnokságot. A vasárnap sem múlt el töréskár nélkül, ugyanis rájárt a rúd a skodás fiúkra:…..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
A sok műanyag vacak között, hadd lássák a régi dicsőséget! Olyan volt ez nekem, mint mohamedánnak a Kába kő, de én nem csak körbejártam, hanem meg is nyaltam, bő nyállal. A szívem megsajdult, amikor hirtelen lelőttem a benzinszivattyút és csend lett. Mai cikkünk…..
Bazs69 2011.07.04 11:33:08
Belsőség Borzongás a BMW-nél 2011.04.07 06:00:00
Sosem látott prototípusokat, borzalmakat és gyönyörűségeket láttunk az M GmbH garázsában. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Kicsit már kezd a fejem ketté állni mert a kiállítók rágerjedtek a Tuningshow-ra és aki teheti már küldi a decibeleket, úgy összevissza, ahogy szokták.De persze ez hozzátartozik, mint ahogy a cicis-görlicék is, van felhozatal, de talán még érdekesebb, hogy autókból is szépen…..
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Bazs69 2010.11.19 13:43:47
@krampam:

Majd ne lepődj meg, kiszáll valaki, és "elbeszélget" veled egy kicsit...( lehet, h épp egy fekete 6os bmw-vel fogsz találkozni, aki nem fér el a körúton...)