Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slevin

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő hajnalban elindult a legújabb Star Trek sorozat, a Discovery. Amerikában a CBS csatornán adták le az első részt, de a folytatás csak a CBS streaming platformján, az All Access-en keresztül lesz elérhető. Magyarországról Netflixen keresztül lehet nézni, ők vették meg ugyanis a világ többi…..
A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimenetelt. (Walter Sobchek)..
Amikor a tavaszi, RTL-gyilkosnak ígért műsorrendet bejelentette a TV2, szinte minden hétköznapra jutott egy saját gyártás, a főzős realitytől a párkeresősön át volt ott minden, mint a búcsúban. Aztán földbe állt a tavasz, a műsoraik Majka 50 milliós játszmáján és Ördög Nóri gyerekvetélkedőjén kívül…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
Tegnapi találgatós posztunkban fel sem merült a neve a Barátok közt színésznőjének, pedig adta volna magát, hiszen elég régóta láthatjuk más szerepekben is, a Gyertek át! egyik legviccesebb vendége szokott lenni például, és én tudtam röhögni a Playback párbajban látott bohóckodásán is. (A Kicsi…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! (Peesteekee)..
slevin 2017.03.12 13:24:36
@kiscsiko56: Hát ez pipa. 62. perc: 3-0. Van még más is ahonnan ez jött? :D @andros: Jövő héten még lesznek bajnokik, majd utána jönnek a válogatott meccsek.
Imáink meghallgattattak, legalábbis ha lehet hinni az előzetesnek, Buci ugyanis egy csinos szöszi melleit markolássza, aki utolsó menekülési útvonalként megemlíti, hogy van barátja, de Buci búgó hangon megnyugtatja: - Nekem meg feleségem. Eksön!..
slevin 2017.01.25 08:53:28
@nookedli: Ubrankovics Júlia. Keress rá origón a vele foglalkozó "kamaszkorunk legszebb mellei" című írásra. Ott van egy videó linkelve egy filmjéből, ahol jobban szemügyre vehető az a két remekmű.
Az RTL-en és az RTL Spike-on megy a műsor, három csaj (Iszak Eszter, Dobo Kata, Kiss Ramóna) és egy pasi (Szabó Simon) lesz bennük. Kép van még az ugrás után bőven...
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
slevin 2011.07.31 14:19:47
@TIPPMAX: Ennyire rosszul megy az emberek lehúzása, hogy naponta hatvanhatszor reklámozod azt a sz@r oldalad?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
slevin 2011.07.25 14:18:57
@TIPPMAX: takarodj már a k**** *****-ba az idióta reklámoddal. Neked már Hawaii-on koktélozgató kőgazdag multimilliárdosnak kell lenned, akinek nincs szüksége arra a kis aprópénzre, amennyiért árulgatod a szánalmas kamu tippjeidet, gyökér!
Teljes fogadási lista:  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball Forma 1. jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..
slevin 2010.09.10 18:17:01
slevin 2010.09.11 10:03:53
@kukacomone: Németeknél olyan szinten megy most a körbeverés, hogy ezt szerintem lehetetlen megmondani. :)
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
 Fogadási lista lebontva: kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!   szabadság miatt…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
 Fogadási lista lebontva: kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
slevin 2010.08.23 18:02:51
@tru23: várható volt, hogy lebundázzák. boldog-boldogtalan rakta ezt a meccset hazaira...
 Fogadási lista lebontva: kajak kenu kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: atlétika Forma 1. labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
Hétfőn és kedden sajnos elmaradt a tévéajánló, ezért most extra nagy mellű Angelina Jolie-val vezeklünk. Az egyre inkább szétbotoxolt űrhalra emlékeztető, szopós extrém erotikus ajkakkal megáldott színésznőt egyébként maj este a Cyborg 2. - Üvegárnyék című ZS-kategóriás…..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás röplabda tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás röplabda tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
slevin 2010.07.06 14:16:42
@belus86: semmi okmánymásolatot nem kértek?
slevin 2010.07.06 14:18:03
@belus86: semmi okmánymásolatot nem kértek?
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
slevin 2010.06.25 14:02:30
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
slevin 2010.06.12 10:14:25
@dzseni33: A napi tippjeidnél a piros alapon kék betűket kicsit átvariálhatnád valami szembarátabb megoldásra, mert ez így eléggé retinaégető. :)