Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intruder66

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
intruder66 2013.09.10 20:06:14
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
intruder66 2009.08.26 23:23:07
@énis: bövebben is kifejtené az úr, hogy miként érti ezt? Ha kérhetem!
Talán Ön szerint a többi taxis nem magyar, vagy azt tetszik gondolni, hogy a nyomorúságáról Trianon tehet és nem a saját töketlensége?
Ha már itt tartunk, azon gondolkodtál-e már, hogy mi történne, ha a környezö országok kormányai megtörtének a sok Nagy-Magyarország matrica láttán és visszaadnák az elcsatolt részeket? Akkor talán neked - kedves csököttagyu pondró - jobban menne? Nem, ugyanazt a szart ennéd reggilire mint eddig. Egy dolog történne csak : nem lenne mire hivatkozni.
Ez természetesen nem történhet meg, ezért Trianon remek mankó marad a hozzád hasonló proliknak.
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
intruder66 2009.08.25 13:30:16
Azt szeretném tudni, hogy hol a határ? Holnap majd a pedofilek kapnak engedélyt a felvonásra? Vagy az animal sex rajongok, vagy a f@szukat gitárként pengetök kulturális egyesülete?
Maradjanak otthon és ne provokálják az embereket! Vagy vonuljanak el csendesen és ott riszálják magukat, bármit, csak ezt ne. Izléstelen, gyomorforgató, felháborító.
Azt dugja seggbe egy taliga majom, aki engedélyt adott nekik!
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
intruder66 2009.08.16 01:11:04
@Neurotoxin:
Szia,

Lehet, hogy indiai a faszi, bár az sem a minöség szinonímája. De az egyszer szent hogy legjobb esetben is csak "gépipari naivművész" sem mint autóépítő.

Üdv
i66
intruder66 2009.08.22 23:28:53
@csmm:
Ne szívd mellre! Nem akartunk megbántani.
A befektetett munka tiszteletreméltó (a lényeget lásd Ratnet válaszában).
A szándék viszont már kóros elmeállapotra utal. Ha te ilyen jól ismered a bátor lakatost, akkor miért nem mondat neki, hogy ennek nincs semmi értelme!? Miért nem beszélted rá inkább egy szöcskére? Azt legalább még használni is tudná valamire (ha jól tudom nincs a közelben szilárd burkolatú versenypálya) és az eleve egy igénytelen műfaj (vs pályaautó), azon nem lehet nagyot hibázni.
Ha egyszer már van ott kábeltv, akkor miért nem nézitek néha? Remek autó/motor építő müsorok vannak a Discovery-n. Tanulhatnátok belöle!
A többi hír tömegében szinte elveszik az új 911 GT3 RS-ről szóló, de az igazi finomságot kedvelők azért biztosan rákattintottak. Mert ők tudják, hogy az RS nem csak egy Porsche, az RS egy 36 évvel ezelőtt született igazi nemesi család sarja. Az 1973-ban debütált Carrera RS által…..
intruder66 2009.08.21 23:45:52
@Speedman: na azért én sem a hátsó ülések kényelmére, vagy a csomagtartó méretére gondoltam :-)
De sportkocsi viszonylatban tényleg jól használhatók voltak. Az összehasonlítás ebben az esteben a 348-as sorozatú Ferrari, és nem a kombi Volvó.
intruder66 2009.08.22 21:43:14
@ommm:
Szia,
Az angolok sem a legjobb autónak, hanem a "legjobb érték/ár arányú autónak" járó kitüntetést adták a típusnak!
Ez akkor azt jelenti, hogy jó autó volt? Nem. Azt jelenti, hogy ahhoz képest, hogy milyen olcsó nem is olyan szar.
A Skodákban egyszerüen nem volt anyag. Elöfordult velem, hogy nyári rekkenö melegben 105-ös csomagtartójának kinyitására egyszerüen berobbant az elsö szélvédő. Na erre varjál gombot!
Értelmetlen a típust reszelgetni, nincs benne anyag.
Szívfájdalom, de ez is csak egy elmulasztott lehetöség volt a béketáboron belül (mint sok más).
Üdv
i66
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
intruder66 2009.08.10 22:56:21
@Hrzrasn:
"Joggal. Nehogy már más csengesse ki a szétkendácsolt szarodat."
Te Isten barma! Honnan veszed ahhoz a bátorságot, hogy látatlanban ítélkezz?
A Ford kereskedö által ajánlott mühelyben és specifikus alkatrészekkel végezték el az átalakítást.
Nem az a baj, hogy a Ford kisteherauók nem elég jók.
A nagyobbik baj, hogy a képviselet és a kereskedök magatartása kritikán alúli. Ez adja pedig az élettartam komfort több mint 50%-át.
Vegyen Fordot az akinek két anyja volt...
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
intruder66 2009.05.13 11:53:17
hello mindenki,
Látom, hogy megdolgoztatta az agyát mindenkinek ez a cikk.
Ha láttátok a Political capital elemzését akkor tudjátok, hogy a két tábor értékrendje gyakorlatilag lefedi egymást. Ennek megfelelöen a politikájuk is átfedésben van. Populisták mind a ketten és közgazdasági értelemben pedig baloldaliak.
Az egyik nemzetközi értelemben, a másik pedig nemzeti értelemben szocialista. Ugye Ti is érzitek, hogy innen csak egy kis lépés az, hogy nemzetiszocilaista legyen ...
Az egy nagyon érdekes kérdés, hogy miért szakadt ketté az ország és miért nézünk bután, amikor az ellenfél vezére beszél hozzánk? Erre keres a választ már jó ideje, de mindig meglepödöm mikor komoly értelmiségi barátaim úgy érvelnek a vezéreik mellett, hogy annak semmilyen tárgyi alapja nincs. Csak úgy zsigerböl elhisznek mindent és zsigerböl fröcsögnek a másikra.
Én erröl azt gondolom, hogy nekünk az lenne a legjobb, ha valami szerencsés katasztrófa maga álá temetné az egész politikai elitet úgy ahogy van.
A válság nem rossz nekünk, ha kihasználjuk ezt a történelmi pillanatot és végre befejezzük a rendszerváltást.
Értéket adunk a munkának, általánossá és igazságosssá tesszük a közteherviselést és lebontjuk a minden területen burjánzó közigazgatást és felszámoljuk a korupciót.
Még mielött bárki azt gondolná, hogy igen majd a Viktor ezt megoldja, akkor idöben szólók, hogy nemfogja. Meglhetési politikus ö is.
Bevezeti a kettös állampolgárságot, szavazati jogot nekik és átalakítja a demokratikus berendezkedésünket, amivel marginalizálja a parlamentet.
Van még egy kis idö! Nem akar valaki pártot alapítani? nekem 8 hogy ki, csak legyen öszinte, ne igérjen olyan amit nem tud vagy nem tanácsos megvalósitani.
Az én szavazatomra számithat!

w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..