Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savasmiki

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc filmem, a Donnie Brasco alapkonfliktusa az, hogy a maffiába mélyen beépülő Pistone ügynök (Johnny Depp) az ő kis fejében és lelkében hogyan dolgozza fel ezt a kettős életet, mikor mosódik össze végérvényesen a rendőr és a bűnöző, és fejben hogyan lehet ezt…..
Csak tudnám, miért kell pont annak az egyetlen magyar embernek a Szomszédok pár szereplőjével beszélgetni, aki egy részt sem látott a sorozatból?Értjük, hogy a szerkesztőbácsik és nénik kigondolták, jópofa lenne, az m1-en újfent ismételt teleregény pár emblematikus figuráját…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
A múlt vasárnapi választás eredményeképpen egész színes társaság jön majd össze az EP plenárisaira a következő öt évben. A legtöbb figyelmet az utóbbi hetekben a számomra rendkívül rokonszenves svéd kalózok kapták, akik a Pirate Bay perét szépen meglovagolva kormányozták…..
savasmiki 2009.06.23 02:42:55
@Finisterre: koszonom azota nagy rajongoja lettem a muvesznonek
, szerintem ez az Indrek akkor is cool 50 % Bowie 50% House md amugy meg valoszinuleg egy troger de meg mindig minosegibb arc mint a mi delegaltjaink
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Mármint visszatér a Kés/alatt című sorozatba, ha nem lett volna egyértelmű a címből. A holland színésznő a sorozat egyik legfaszább karakterét, Avát alakította, a manusgádzsit, aki leginkább fiatal, tapasztalatlan szeretőket kedvelt (Matt), mert azok nem vették észre, hogy…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
ToToM - Pigs Must March! [mp3] Nine Inch Nails - March of the Pigs VS Prodigy - Invaders Must Die! a fenti dalocska ToToM új mashup albumának nyitánya a legelfoglaltabb francia bootlegger most a Prodigy-t újította fel Nirvana, M.I.A., Outkast, David Bowie és mások is hallhatóak az…..
savasmiki 2009.05.11 11:07:00
Gondolom, ezt a címet nem lehetett rosszul fordítani, de ha nem "Anyai ösztön" lett belőle, akkor lehet írni az AXN-nek menten. Ott tartottunk, hogy Syd kiszabadult a hajóról, és a gyereke is jól van, ráadásul pont a geciembereknek köszönhetően, akik kajakra segítette…..
A Zap2it.com foglalta össze az idei tévés évad eddigi áldozatait. Kinek mi fog hinyozni leginkább jövőre?ABC: According to Jim, Boston Legal, Dirty Sexy Money, Eli Stone, Homeland Security USA, Life on Mars, Opportunity Knocks, Pushing Daisies.CBS: The Ex-list, Swingtown.CW: 4REAL, 13 - Fear…..
A Thököly út az én idealizált városképemben mindig egyfajta második Andrássy út volt, már amennyiben annak Kodály köröndtől kifele eső szakaszára gondolok: kétoldalt fák, a kerítések mögötti kertekben tornyosuló villákkal, díszes bérpalotákkal. Csak hát az idők során elkopott a varázs, a város és a…..
B-oldal G.I. Joe Generáció 2009.03.25 07:20:00
Lesz G.I. Joe film? Mi van?! Lesz. Először azt hittem, valami komolytalankodás, de nem. Itt kérem egy - korunk legdrágább effektjeivel, számítógépes grafikájával és pár neves hollywoodi színésszel felturbózott - akciófilmről beszélünk. A trailer sokat mondjuk nem sejtet,…..
ElectroSound - OASIS vs U2 [mp3]U2 - One (instrumentális feldolgozás)VSOasis - Don't look back in Anger'one love, one blood, one life'ElectroSound megtette, amit meg kellett tennie  ..
savasmiki 2009.03.21 07:12:51