Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indapasssucks

0 bejegyzést írt és 821 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
indapasssucks 2010.08.21 19:32:16
Szemetelni bunkóság, mindegy is, hogy valaki gyalog teszi vagy az autó ablakán vág ki valamit. Akkor is láthatóan mérges voltam, amikor a balfi blogos hétvégén láttam ilyet a keménymag egyik tagjától, aki remélhetőleg fogta a többiek tekintetéből az üzenetet és azóta sem…..
A mai citromdíjat Jimmy Choo érdemelte ki, aki ezúttal borjúszőrből leopárdmintás lábbelit tervezett - legnagyobb bánatunkra. A cipő ugyanis - azon túl, hogy férfias, csúnya és hülye formájú - inkább egy otthoni mamuszra hasonlít, Jimmy azonban utcai viseletre szánta. 370…..
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Antal küldte nekünk minden kommentár nélkül ezt a nyulat és mi azonnal bele is szerettünk a füleibe. Mármint a nyúl füleibe...
"Gondolom, nagyon sok kiscicás levelet kaptok, de azért nézzétek meg őket is! Elképesztően puha, édes szőrpamacsok ők, akik 3 hetesen élvezik az újdonság varázsát, amit a napsütés és a fű jelent. Az anyucica minden kicsike neszre nagyon figyelt, de azért hagyta, hogy a…..
indapasssucks 2010.05.26 01:35:51
”Ennyire boldog még soha senki mellett nem voltam: egyik hajnalban virágokkal díszítettem fel az autóját” – a családos úriember végre megtalálja a boldogságot, és újra élvezni kezdi az életet. Amikor összejön a lánnyal, akit régóta meg akart kapni, rájön,…..
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
indapasssucks 2010.05.20 14:11:12
w Ich bin ein Berliner 2010.05.18 01:01:00
Szolgalati kozlemeny: Ezen a heten Berlinben vagyok, sot mar egy ideje. Ez itt a Nemet Szovetsegi Kulugyminiszterium (pbuh) projektje, amelynek kereteben egy csomo bloggert trombitaltak ossze a vilag minden tajarol, nyilvan valamifele orszagimazs-jellegu torekves van a hatterben. Eloterben…..
A pofátlanság a Himalájához hasonlít leginkább, mert sok csúcsa van és egyik magasabb a másiknál. Gábor az egyik ilyen csúcs meghódítását látja rendszeresen, mégpedig azt, amikor az aktuális bunkó autós végig előzi a bal sávban állókat és szabálytalanul befordul előttük…..
Sokan vannak, akiket szinte sehogy sem lehet elvinni a géptől. Tavaly októberben Moszkvában kipróbáltak, hogy mennyire elszántak a legelszántabbak. A Counter Strike 1.6 két legjobb oroszországi csapatának rendeztek egy küzdelmet, ahol a szervezők némi figyelemelterelés bevetettek.…..
„Akkor jött a nagy ő, amikor nem vártam” – a felszarvazott srác hirtelen ugrik fejest egy új randiba, pedig a nyugodt felszín alatt kövek lapulnak. Az új jelölt, valamilyen ismeretlen okból, azonnal el akarja vetetni magát. Amikor a srác kategorikusan kijelenti, hogy…..
Nincs az a természeti csapás, amit az emberi suttyóság ne tudna fokozni! Szélvihar, zuhogó eső, akadozó áramellátás, parkoló autókra dőlő fák és villanyoszlopok, lakóhelyükről kitelepített emberek, folyóvá változott utak. Az időjárás elég szépen odabasz a…..
A thai kormány hétfő délután 3 órági adott ultimátumot a pirosinges tüntetőknek, hogy addig békében és fegyvertelenül távozhat mindenki. Humanitárius szerveket kértek fel, hogy segítsenek az idősek, gyerekek és nők evakualásában - még ingyenes közlekedést is felajánlottak,…..
HeStyle Szubjektív: a svéd divat 2010.05.16 12:55:00
Sokszor megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy a svédeknek vajon honnan van ilyen érzékük a divathoz. A nagyobb külföldi streetfashion oldalakat böngészve rengeteg svéd fiúról és lányról láthatóak képek. Mindig törekszenek az egyszerűségre, de ha közelebbről megnézzük,…..
indapasssucks 2010.05.17 16:56:25
"Régóta figyelem az oldalon lévő cukiságokat, így gondoltam küldök pár képet a szüleim "kis"kutyájáról is. Fajtáját tekintve moszkvai őrkutya, a képeken 3 hónapos" - írta nekünk  Eszter. Azt tudták, hogy a moszkvai őrkutya a bernáthegyi, a kaukázusi…..
Subba Nyugodj békében Dio! 2010.05.17 00:23:00
Ma reggel hunyt el a legendás metálénekes, Ronnie James Dio, aki sikeres szólókarrier mellett olyan bandákban nyűtte a hangszálait, mint a Black Sabbath, vagy a Rainbow. A rengeteg sárkány és ellenség után sajnos a gyomorrákkal nem tudott megbirkózni a 67 éves korában elhunyt…..
Írja dr. Fekete Ferenc, a a Magyar Szexuális Medicina Társaság épp most tartó kongresszusának szervezője.http://szexdoktor.hu/kardiologia/kardiologia-prevencio/695-heti-3x-szex-a-tulelesertIdéztem már egy angol anyagot, ott a napi egy orgazmust ajánlották.:)Idézek a cikkből:"Egy…..
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
A TASZ jelenti Ne szarozzunk! 2010.05.13 09:48:00
A Legfelsőbb Bíróság becsületsértés miatt megrovásban részesítette Uj Pétert, mert a Népszabadságban azt találta mondani, hogy a Tokaj Kereskedőház olcsó bora szar. Első fokon, a II. és III. Kerületi Bíróság rágalmazás miatt próbára bocsátotta, a Fővárosi Bíróság másodfokon becsületsértéssé…..
Sárdobáló Szerintem szar 2010.05.13 07:00:00
Szerintem szar Mesterházy Attila, nála csak Orbán Viktor szarabb. Szerintem szar az ózdi Nemzeti Konzultáció. Szerintem szar az ingyen BKV, aminél csak Horváth Csaba szarabb. Szerintem szar a kutyaszar. Szerintem szar a Hajdu Péter féle Frizbi. Szerintem szar Nyakó István. Szerintem…..
Még ilyet! Nyomtassunk vesét 2010.05.12 20:04:38
Vagy májat, tüdőt, szívet, bármilyen emberi szervet, hogy beültethessük az elhasználódott helyére! Elég vadul hangzik elsőre, az igaz, de komoly(nak látszó?) tudósok állítják, hogy nem lehetetlen. A szervezet saját őssejtjeiből laboratóriumban növesztett szervet (légcsövet)…..
indapasssucks 2010.05.13 00:40:45