Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poa ogapo

0 bejegyzést írt és 385 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
poa ogapo 2016.12.16 17:25:09
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Hangulatban és a karaktereket illetően nagyon ott van az Aranyélet, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt tényleg brillíroznak a szerepükben, amiket sikerült úgy megalkotni, hogy érzékeny húrokat pendítsenek meg a magyar néplélekben. Ez viszont csak egy bizonyos pontig elég, az első évadban…..
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
El tudjátok képzelni, milyen lenne, ha Budapesten is úgy készülne a pizza kemencében a ház udvarán, ahogy az akár Nápolyban is előfordulhat? Nem kell álmodozni, mert október utolsó hétvégéjén bele lehet kóstolni kicsit a délolasz élet, vagy inkább ételérzésbe az Impostorban - hála a Pizzamanufaktúra…..
Képes hónapokra eltűnni a színről, aztán a Fidesz számára fontos ügyeknél valahogy előkerül és végighaknizza a médiát Fodor Gábor. Most Orbán kvótás népszavazósdija kapcsán buzgott fel Gáborban a megmondhatnék. Olyannyira, hogy már a huszonhatodik ipari kamerának is lenyilatkozta, hogy mindenki…..
poa ogapo 2016.07.13 22:35:01
A Barbarossa hadművelet megindulásának 75. évfordulóján érdemes számba venni mindazokat a körülményeket, melyek alapjaiban határozták meg a német hadsereg kudarcait 1941 második felében. A 15 legfontosabb és legérdekesebb tényezőt Anthony Beevor (1946 - ), angol hadtörténész vette sorba. Anthony…..
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Pár hete hirtelen felindulásból írtam egy posztot Aladárról, a T3-as Transporteremről, pontosabban arról, hogy aznap reggel a Szentendrei úton gőzfürdővé változott a beltér, mert megadta magát egy vízcső, és ezért nem jutottam el vele a szerelőhöz. Még mielőtt kiment volna a…..
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
poa ogapo 2013.07.15 21:44:01
poa ogapo 2013.07.15 21:47:25
@3gb: ja
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Belgrádot ugye egyikünk sem köti össze a motorozással meg a custom-iparral: ennek ellenére a szerb Stud 7 nagyot gurított. Mirko Nahmijas és Aleksandar Milivojevic sajátos hangulatot adott az amerikai kéthengeresnek, pedig a Buell XB9 nehezen átalakítható, gyárilag is annyira tömött,…..
poa ogapo 2013.07.02 15:51:52
Mike Burroughs egy olyan srác, aki magasról tesz a szabályokra és a normákra, akit valószínűleg hidegen hagy a mások - és főleg az irigyek - kritikája. Mike Burroughs éli világát odaát és meglehetősen költséghatékony módon szórakoztatja magát: rozsdás dolgokból csinál…..
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el:…..
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
poa ogapo 2013.06.21 15:47:41
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
poa ogapo 2013.06.20 13:38:59
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
poa ogapo 2013.05.23 16:03:50
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..