Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitetlen Tamás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napot töltöttem el egy a Keleti pályaudvarnál táborozó migránsokat segítő csoportban. Aprítottam a répát, kentem a szendvicset, kevertem a hatalmas fazékban készülő ételt, és ami legjobb, kimentem és segítettem kiosztani az ételt az éhes menekülteknek. Rengeteg élményem…..
Hitetlen Tamás 2015.08.29 12:47:11
@sefatias: Nem a neten olvastam, saját tapasztalat. Tőlük hallottam évekkel ezelőtt.Persze angolul, így ez már dupla fordítás.Félre értettél, nem megalázkodásról van szó, hanem alázatról, tiszteletről. Nehéz így átadni, nekem akkor életszerűen jött át.Amikor bekötötted a kisfiú cipőjét megtisztelted őt, mint egy tanítvány a mesterét, de mondom udvarláskor is használják ezt a kifejezést.Gondold át egy megalázott helyzetben lévő embernek adtad meg a tiszteletet.:-)
Első alkalommal véletlenül bukkantam rá egy internetes oldalon a Hellinger terápiára, amit egy közismert lélekgyógyító és problémamegoldó, Soma „mamagésa” ajánlott a honlapján egy segítséget kérőnek. Utánanéztem a dolognak, és úgy találtam, hogy az eljárás Magyarországon is egyre inkább…..
Hitetlen Tamás 2009.07.20 13:32:54
Kedves Lakatos doktor úr!

Azt feltételezem önről, hogy hűen esküjéhez munkájában mindig a legjobbat igyekszik nyújtani.

A családfelállítással kapcsolatos cikke, azt kell mondanom, hogy pontatlan, felületes.
Kritizálni bármilyen emberi tevékenységet lehet.
Itt van mindjárt a gyógyszeres kezelések tévedhetetlensége.

www.youtube.com/watch?v=_VCc_HZytKg

Ugye ezen is lehet morfondírozni.
Bár ezeket a gyógyszereket biztos nem lehet csak úgy veszély nélkül kipróbálni. Így kénytelenek vagyunk a pro és kontra véleményeket kívülállóként szemlélni.
De ön a családállítást kipróbálhatja, mert lássuk be hitelesen csak úgy jellemezhet valamit ha közelről, egészen közelről is megvizsgálta.
Szerencsére ma már egyre több orvos képes a szemléletváltásra és így a természetes gyógymódok és a tudományos medicina kart karba öltve segíthet a bajba jutott embernek.
Ha már előre eldöntjük valamiről, hogy az milyen akkor biztos, hogy sohasem fogjuk azt látni igaz valóságában.
Esetleg javaslom, hogy vegyen részt egy Hellinger képzésen. Vesse le a régi megrögzött mintákat amit hosszú évek alatt magába sulykoltak. Felejtse el, hogy csak így, vagy csak úgy lehet valamit csinálni. Nyissa ki a szívét és az elméjét, hátha vannak dolgok amiket még nem vett észre.
Gondolt már arra, hogy először volt a világ és utána jött az ember aki elkezdte felfedezni azt. A természetben minden jelen van amit az ember amikor felismer és képes leutánozni mint tudományos felfedezéseket tart számon. Aztán mire is használja azokat? Rombolásra.
Ezt az állításomat rengeteg adattal igazolhatnám, de nem teszem mert írásommal semmit nem akarok bizonyítani, csupán elgondolkodtatni szeretnék.
H.T.