Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziszilane

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Líra könyvek ifjúsági részlege nem rég kiírt egy novellapályázatot, ahol a Disney meséket kellett újragondolni. Pl „Mi lett volna, ha Hófehérke mérgezi meg a gonosz mostohát?” „Mi lett volna, ha Jane nem Tarzanba, hanem a vadászba szeret bele?” Ezúttal nem én nyertem, viszont abban a reményben,…..
Dema Szeretet vásár 2019.12.14 16:31:57
Már napok, hetek óta az ünnepvárás bűvöletében élünk. A házak díszruhát öltenek, az utcák csillogó fényárban úsznak, a boltok, üzletek csodás és vidám figurákkal, fantasztikus kirakatokkal, ajánlatokkal csalogatják a vásárlókat. Ilyenkor mindenki vesz valamit. Valami finomat az ünnepi vacsorához,…..
Dylan D. Tides Vasárnap 2019.05.05 08:07:41
Szelídebb a májusi szél, madárpletykát ringat, bár ma mégis elkerüli kis ablakainkat. Az orgona illata is lábujjhegyen lebben, de ha mégis orrunkra száll, rögtön tovarebben. Szótlanabbul ébredünk ma, szomorú szemekkel. Mind a hárman máskor járunk... "Emlékszel? Egy reggel," - szakítom a csöndet -…..
Amikor azt olvastam, hogy Zuglóban két liter tejért az emberek odaadják a nevüket és adataikat egy fideszes képviselőjelöltnek, az első gondolatom az volt, hogy "Mindenki annyit ér, amennyiért megvehető". A második gondolatom az volt, hogy "Szégyelld magad Zoli!"Az első gondolatommal voltaképp…..
Sziszilane 2019.03.06 11:37:08
  Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy sündisznócska. Ez a süni egyszer - hogy, hogy nem - talált egy aranyalmát. Habár a barátai mondták neki, hogy egy aranyalmát nem lehet megenni, ő mégis nagyon örült neki. Határtalanul boldog volt és büszkén cipelte a hátán, gondozta, fényesítette,…..
Egyetlen gombnyomás mindent megváltoztatna. Az életem múlik rajta. Csak egy pillanatig habozom, mielőtt megteszem. Megnyomom a gombot…   Ma reggel kezdődött a Wallmartban. A boltokban érzem magam a legjobban. A férjem utálja az ehhez hasonló helyeket. Unalmas női rutinnak tartja a vásárlást.…..
A múlt héten Hollandiában jártam, zsűritag voltam egy egészségüggyel foglalkozó hacker eseményen és előadást tartottam a nijmegeni orvosi egyetem nyitónapján 4-500 medikusnak.  A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor Berge professzor, a szájsebészeti klinika vezetője…..
Pacal király sírját már sokszor említették méghozzá a paleoasztronautika emblematikus példájaként.A mexikói Palenqueban látható szarkofág fedőlapja sokakat megihletett, köztük Erich von Danikent is, aki talán a legerősebben hangoztatja, hogy a kőlapon egy történelem elötti…..