Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vég béla

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megértés nagykövete mostanság néhányszor tiszteletét tette egy-egy levéllel itt a blogon és ennek megfelelően sokszor el lett küldve még a mostaninál is melegebb éghajlatokra, ennek ellenére még mindig nem adta fel és ismét jelentkezett, ezúttal a parkoló autót lezúzós és…..
Úgy látszik az elmúlt 50 év drogellenes propagandája megtette a hatását. Mi mással lehetne magyarázni, hogy az FHB kisiskolásoknak osztogat hitelfelvételre buzdító, gyógyszernek (also known as "drugs") látszó cukorkákat az oktatási intézmények környékén? Netalán…..
Az én gyerekkoromban - és ez tulajdonképpen nem is volt olyan régen, cirka két évtizede - nem volt még a kocka Ladában hátul biztonsági öv, meg gyerekülés se nagyon, de mindig hátul kellett ülnöm. Ma már a szabályok is mások, de Szipkamanoka olyan pillanatot csípett el, ami húsz…..
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
A címben lévő idézett szöveg egy buszvezető száját hagyta el. Olvasónk értelmetlenül áll a kijelentés előtt, mert nem tudja, mire vonatkozhat. Otthagyja majd a megállóban? Odacsukja az ajtóval? A buszvezető azért lett ideges, mert az utasok szóvá tették, hogy a 112-es busz…..
vég béla 2009.04.29 14:00:45
@pengusz:

Az utas a bérlet megvásárlásával arra kap jogot, hogy utazzon a bkv járművein, és nem arra, hogy úgy beszéljen a buszvezetővel, mintha a seggéből húzta volna elő. Képzelem azt a -"utasok érthető módon nemtetszésüknek adtak hangot, velem együtt"- stílust, amit ott hallgatnia kellett a sofőrnek, és amitől ennyire kiakadt.
vég béla 2009.04.29 14:34:47
@Comandante en Jefe:

Hát papíron itt minden bloghuszár kurvára tudja , hogy kell viselkednie a másiknak, de kíváncsi lennék hasonló helyzetben , hogyan reagálnátok!? :)
vég béla 2009.04.29 15:04:04
@pengusz:
Nyilván nem voltak benne, hiszen a levél az egyik fél , egyoldalú véleményét tükrözi. Kíváncsi lennék, a másik felére is.
Abban azért megegyezhetünk, hogy általában nem a buszvezetők szoktak belekötni az utasokba, hanem fordítva szokott történni a dolog, és általában elég alpári stílusban. Ilyenkor szokott jönni a "köcsögbkv"-zás, és egyéb cizellált megnyilvánulási formák.
Az vesse a buszvezetőre az első követ, aki még sohasem jött ki a sodrából hasonló helyzetben.
Egy barátom édesanyjával esett meg durvább verzióban az, amiről Pepe83 is írt nekünk, csak abban az esetben fékbetétet felejtettek el cserélni egy márkaszervizben, ami a pollenszűrővel ellentétben életveszélyes szituációt is teremthet adott esetben. Levélírónk esetében inkább…..
vég béla 2009.04.08 19:07:57
@KuKori:
Csak hogy az Alfáknál nem kell reszkírozni, ugyanis -talán az egyetlen márkaként- teljesen ingyenes a kötelező szerviz!
Ha a kerékpárost az úton veszélyeztetik a BKV- járművei, akkor ne bízzunk a cég belső ellenőrzésében, az egyetlen remény, ha rendőrt hívunk. Ezt szűrtük le a közlekedési vállalat sajtósával folytatott beszélgetésből. Szilágyi Károlyt egyáltalán nem azt követően…..