Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greenpix

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy posztmodern, dekonstruált Nyirő-novellaparódia címe, hanem a valóság. Szemünk és szánk tátva maradt, amikor találkoztunk ezzel az objektummal a hírekben. A 23 méter magas Jézus Szíve-kilátó a székelyföldi Farkaslaka fölött áll a Gordon-tetőn. Az első blikkre a…..
greenpix 2013.08.15 17:04:50
Köszi burqus, a csuda ölt meg mitől e látogatottságnak özöne, ám egy kimaradt, hátha van olyan, aki megnézné belülről, de annyira megátalkodott, hogy nem fogadja be az Istennek fia a kebelébe :)
grimpix.blogspot.ro/2013/02/krisztuson-kivul-nincs-menedeked.html

Az ucsóelőtti mondatot meg azért se értem, hogyaszmondja, ha műanyagból fröccsöntötték volna, akkor az lenne, hogy a székelyek kínaibbak a kínaiaknál? Még jó, hogy egy völgyhíd is nem épült a Baknya és a Grodon-hegy közé, mert még az a vád érne, hogy a székelyek magyarabbak a magyarnál.
Szia ! Egy darabig nem látogatom most a blogodat. Így egy darabig nem is írok bele. Nem megfutamodás ez. Inkább rádöbbenés. Rádöbbenés arra, hogy az élő szó mennyivel másabb. És ebben a MÁSABB-ban benne van minden. Jó volt veled, veletek több mint két órán át…..
inphoto.blog.hu Panoráma [1]* 2013.06.21 22:20:00
Most a panoráma kép készítés egy sajátságos módját mutatom be. Stephen Wiltshire savant. Ez az autizmus egy formája, amikor az emberek számára felfoghatatlan képességekkel rendelkezik valaki. Hát ő rendelkezik. 30 percnyi helikopter út után emlékezetből rajzolta le…..
greenpix 2013.06.24 06:50:21
@praktica MTL 5: akarod mondani jobbagyféltekés? Vagy ez valami újdonság? Én próbáltam a jobbost. Kis beszámoló, remélem nem rombolok illúziókat: grimpix.blogspot.ro/2011/12/jobb-agyfeltekes-pankreacio.html
Egy Google Street View válogatás: http://aaronhobson.com/streetview.html..
Ezért. Kaptam ma egy malt: "Szia!Felvételizek a Színművészetire, operatőr szakra, ma volt az írásbeli kör, az egyik feladatnál, werkfotók voltak megadva rendezőkről és ezeket kellett párosítani az illető nevével és filmmel. A legtöbbről lövésem nem volt, de Kusturica…..
Ottliki értelemben konzervatív vagyok, szeretem, tisztelem a hagyományokat, ez a film is nagy kedvencem. Aki nem látta itt megnézheti...
greenpix 2013.02.15 06:25:58
"Hali,  hosszas alkudozás után a barátnőmnek sikerült beszerezni a képen látható fényképezőt. Természetesen mindennapi használatra vette viszont itt ott azért fel kell újítani, a kérdésem pedig az, hogy mattüveget honnan szerezzek? Ha elmegyek egy üvegeshez és leadom a…..
greenpix 2013.02.14 10:45:05
@mudman: most mint teljesen kívülálló, de aki egyszerű tejüveggel akar majd kamerát építeni, miért is nem jók az üvegesnél vágatható, egyik oldalukon maratott mattüvegek? Vagyis konkrétan mik a panaszok rá, ami miatt használhatatlanok, nagyon szemcsések? Mivel érdemes csiszolni? Valami olyan anyagot mondjatok, ami a boltban is kapható :) Köszi
Van amikor kevésnek érzem az állóképet, ez a Margit híd alatt készült, még a felújításkor, nyáron. Ilyen lenne ha fénykép lenne: ..
Azért azt tudni kell, hogy Capa nagy mesemondó volt, tehát szerintem a könyv fele igaz, valószínüleg. De ha a fele igaz, akkor is a huszadik század egyik legfantasztikusabb figurájáról olvashatunk. Az előszóban írta Cornell Capa, hogy Capa irónak készült. Nem véletlenül. Nagyon…..
Volt már, dögmatikus osztotta meg, de hátha valaki nem látta...(most Marykutya küldte)..
A Hello Kitty Digitális fényképezőgép 2.1MP leírása: Fotózz, készíts videókat, vagy használd webkameraként az új, Hello Kitty mintával ellátott fényképezőgépedet! Használata egyszerű, így az kisebb gyermekeknek sem okoz nehézséget. A gép több mint 120db fotót képes…..
Kaptam egy emait reggel, nem ismertem akitől kaptam, de volt egy blogcím a mailmen, nosza, megnézem. Ritkán fordul elő, de ezt a blogot egyszuszra végignéztem, csak ajánlani tudom. Fotóelmélet, természetjárás, Erdély, sok fotó, mi kell még? Sok jó kép van a blogon, de ez:) Ja, a…..