Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemigazmá

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk internetes oltárán számtalan színésznek tulajdonították már a legjobb jelzőt, de Daniel Day-Lewis azon kevesek egyike, aki noha sokakkal szemben bőven megérdemelné a méltató szavakat, e tekintetben mégis háttérbe szorult. Ennek legfőbb oka vélhetően mindössze annyi, hogy a brit…..
nemigazmá 2016.04.29 18:43:25
Na de mi van ezzel???:

www.youtube.com/watch?v=BQ-E08LuuxQ

Messze a legjobb alakítása. Zseni!
Ciánnal etették és itatták, lelőtték, és túlélte. Végül vízbe fojtották, és meghalt, tehát emberi lény volt, nem maga az Ördög. Grigorij Raszputyin titokzatos élete és nem mindennapi misztikus képessége a filmeseket is megihlette természetesen, gyermekéveim egyik nagy…..
Akkora mázlid, mint amekkora a videón látható bringásnak van, csak egyszer lehet az életben, de leginkább egyszer sem… Azt már régen tudtuk, hogy az oroszok mindenre képesek, de hogy egy halálos közúti balesetet is képesek karcolás nélkül megúszni, az túlzás! Szerencséről…..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
nemigazmá 2014.05.25 18:35:58
@fritoz222: minden tiszteletem a felsorolt 3 sorozatért, de hagyjad már, szerencsétlen nem is hallott a House of Cardsról.
Az MTVA riportere is felejthetetlen pillanatokat szerzett a a Brazília - Japán találkozón.   Természetesen a Vakkomondor is figyelemmel kíséri a Brazíliában zajló Konföderációs Kupát. Igaz ugyan, hogy a Brazília-Japán nyitómeccset közel egy hete játszották, ám még most…..
Ez a recept már vagy 3 évvel ezelőtt került ki a blogra, azóta viszont néhány facelift történt rajta, így ezt szeretném megosztani Veletek. Szerintem sokkal finomabb lett, mint azt álmodni mertem volna. Hozzávalók 2 jól megtermett padlizsán 1 közepes fej vöröshagymaolivaolaj só, bors 1-2ek.…..
A válasz egyszerű: Rajzolj a Samsungnak egy dínót. Persze a sztori nem ennyire triviális, ugyanis amellett, hogy meg kellett alkotni a fő művet, nem ártott, hogy az viralizálódott is. Ahogy szokták mondani, a remény hal meg utoljára, úgyhogy rajzoljatok Ti is a Samsungnak, hátha…..
Előző bejegyzésünket úgy fejeztük be, hogy „köszi Jaipur, jövünk Jodhpur”. Na ez nem sikerült azért olyan egyszerűre, de hát Indiában vagyunk, vagy mi a szösz.   Szóval a probléma ott kezdődött, hogy 6-án éjjel a jaipuri vonatállomásra nem volt túl egyszerű…..
GFG Blog Újsághírben a Végtelen 2013.02.13 15:28:30
„Valami rémület kell ide / - bomba! karambol! – hogy beszéljék / ...így még kigyúl / a sárban valami izgalom / s mint távoli, megkésett, kopott / film, végigdübörög egy lopott / újsághírben a Végtelen / Törökszentmiklóson és Fegyverneken.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben…..
„Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz” – szól Ara-Kovács Attila írásának határozott tételmondata a Magyar Narancsban. Bár a szerző egy nappal később, a lapunkhoz eljuttatott…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
nemigazmá 2012.12.15 16:11:10
@tr28: Na ezert tart itt a blablabla blablabla nyenyenye nyenyere... Mindig kell egy ember aki ennyit tud hozzaszolni egy temahoz, amihez egyebkent nem lehet hozzaszolni, mert annyira borzalmas. Azt viszont ESZRE SEM VESZI hogy puszta undorito szenzaciohajhaszasbol van kint ez a kurva poszt. Na az ilyenek miatt tart itt az orszag. Mert olyan megvezetheto agyhalottakkal van tele mint a poszt szerzoje es az ilyen kommenteloi.
nemigazmá 2012.12.15 16:13:28
@tr28: Es ha nem tetszik, hogy kommenteljuk, akkor minek olvasod el a kommentjeinket es kritizalod oket??? Nagyon osszeszedett gondolkodasmodrol teszel tanubizonysagot!
GFG Blog Háború és háború 2012.11.26 07:19:22
„A GYŐZELEMÉ AZ IGAZSÁG” (Krasznahorkai László: Háború és háború)     Van egy dramaturgia. Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcs csütörtök éjszakába nyúló tárgyalásáról távozva csak annyit mondott: „csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van”. A…..
nemigazmá 2012.11.26 21:35:25
@nemigazmá: És ki.....ott idegesítő, hogy félremagyarázza, más kontextusba helyezi az elhangzottakat. Pedig nagyon jól tudja, mi a politikai célja és haszna a háborús... na mindegy nem idegesítem magam tovább
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
Designsarok Magasles halaknak 2011.10.27 06:09:00
A vízoszlop valószínűleg vákuum segítségével marad a helyén, így a halak alul ki tudnak úszni az akváriumból. A videó készítője szerint az uszonyosoknak annyira tetszik a magasles, hogy egy-egy egyed naponta akár pár órát is eltölt ott. Aki nem hiszi, hogy ki…..
SF.blog Piknik Luke Skywalkerrel 2011.09.08 11:36:00
Volt egyszer egy TV műsor Angliában. A BBC-n futott, 1975 és 1994 között. Gyerkőcök levelet írhattak a műsorvezető bácsinak, kinek mi az óhaja-sóhaja, a szerencsések álma pedig megvalósult. Három kívánság a ködös Albionból - ez volt a Jimmy'll Fix It. Aztán voltak itt elég…..
A parlagi viperát egészen az ötvenes évekig rákosi viperának hívták. Aztán jött a kis kopasz nagy hatalommal, és az akkori tudományos élet dörgölődző elitje megtette azt a szívességet, hogy egy gyors átnevezéssel megszüntette az áthallást. Hogy miről jutott ez eszembe? A…..
Mangáékat szeretjük: itt ettük a város egyik legjobb hamburgerét, és abban bíztunk, hogy a reggelis vonalon is valami eredetivel fognak majd felrázni minket. Jó a rántotta, jó a pirítós (van egyébként bundás kenyerük is), de a Manga Cowboyba azért megy az ember, hogy valamilyen…..
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..