Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diszlokáció

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmerült a kérdés, hogy mit lehet csinálni azokkal, akik szerint a nőnek gyengusnak és butácskának kell lenni, hogy nőiesch legyen.  ..
diszlokáció 2017.01.19 12:15:53
@kegmájer: Tűnődtem rajta, hogy teszek a kedvedért egy kitételt, hogy nem, nem mellettem lettek ilyenek, de aztán inkább mégsem.:) A tökéletes gépezet arra utalás, hogy amennyiben egy férfi megkap mindent szexuálisan, nagy baj nem lehet. Tehát a tökéletes nem a férfi jelzője ez esetben. Egy ilyen, már önmaga, a társadalom és néhány nő által megrágott férfivel szemben nem elég a nő részéről a minden pillanatban odaadó szexuális rendelkezésre állás, sokkal több kell annál. Mivel nem vagyok én sem terézanya, csak azokba az esetekbe folytam bele, ahol láttam olyan drive-ot, ami engem is alkalmassá tesz arra, hogy alakoskodás nélkül tudjam ezt a helyzetet kezelni.
diszlokáció 2017.01.19 13:52:04
@kegmájer: Ez a gyerek dolog sokkal kevésbé erős összetartó cementszerűség ám a többség esetében, mint számodra. Te valószínűleg viszonylagos jólétet tudsz biztosítani a családodnak, és a gyerekek ellátása, napi dolgai sem rád hárulnak zömében. A kevésbé szerencsések, márpedig ők igen sokan vannak ebben az országban, ezt megszenvedik. A férfi keresetéből épphogy vegetálnak, az asszony is valami tűrhetetlen igát húz minimálbérért, és aztán este összetalálkozva kiderül, hogy a gyerek problémás az oviban, suliban, és otthon is. A férfi, amennyiben nem tudja valamivel lehalkítani magában azt a hangot, ami az ő elégtelenségét susogja ebben a kérdésben, és gyakran a feleség is hangosan visszhangozza ezeket, nevezetesen, hogy ebben a társadalomban ő egy vesztes, előbb-utóbb vagy az alkoholhoz nyúl, és akkor sok tekintetben lesz impotens, vagy választ valami mást a rendelkezésre álló készletéből.
diszlokáció 2017.01.20 07:51:26
@Libertina:
Szerinted az tart szeretőt, akinek potenciaproblémái vannak?
Lobsterizmus Szülő < Felnőtt 2017.01.18 20:45:11
Észrevettétek, milyen gyakran menekülnek emberek a szabadság elől? Ennek baromi egyszerű oka van. Nem, nem a felelősség. Vagyis nem úgy. A felelősség tényleg fájdalmas, csak éppen a legtöbb ember pont elkerüli. Mégpedig azzal, hogy nem hoz döntést, csak sodródik és reagál az elvárásokra. Akkor…..
diszlokáció 2017.01.19 14:04:36
@Libertina: Amikor anno te a család mellett tetted le a voksodat, milyen utat választhattál volna még? Volt-e bármi, aminek az elhagyása a család lét ellenében, fejtörést okozott számodra? Volt-e ténylegesen döntés?
ködpiszkáló barackmagkultusz 2012.08.25 16:51:53
Lehet-e rákot gyógyítani barackmaggal? Abszurdnak tűnik a felvetés. És B17-vitaminnal? Ez már "tudományosabbnak" hangzik, jóllehet a lényeg ugyanaz. A ködpiszkáló egy hazánkban is népszerű, alternatív rákkezelésnek járt utána. Amigdalina (B17 vitamin) cukormolekulából,…..
diszlokáció 2012.08.26 12:29:48
@viragimado: Azt én is tudom mire való, csak fura volt, hogy iszod, de csak módjával, nehogy fellépjen a hatása.
diszlokáció 2012.08.26 12:47:44
@viragimado: Úgy érted, hogy amennyit te iszol az már kiváltja a szívre való jó hatást, de még nem csökkenti a vérnyomást? Ez jó, mert legalább nem mérhető. Mint a mesebeli leány, hoztam is ajándékot, meg nem is.
diszlokáció 2012.08.26 12:54:32
@tistedur: Ahogy mondod:)).
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Praxis Blog!   Egy…..
Praxis Magyarországi orvos horror 2011.09.22 06:00:00
Tisztelt „praxisblog” ! Az én kálváriám az orvos szakértőkkel és a műtétemet elvégző orvos hanyagsága miatt, a mai napig is tart, a bírósági joggyakorlat a szakértői véleményre hagyatkozva hoz döntést! Gratulálok az orvos lobbisták munkájához, akik a polgári…..
diszlokáció 2011.09.22 19:45:43
@kutykuruty: Irkutszk nagyon nőiesen fogalmazott, aki ilyet csinál az nem százas, de az se, aki a kezedbe adta azt a tapaszt. Nem véletlenül kezdik 25mcg-vel a kezelést, gondolom még időben lekaptad, nem maradt fent 72 órát. Mellesleg a tapaszt vissza kell szolgáltatni a patikába ha már nincs szükség rá, és a kell itt nem ajánlás, hanem kötelezettség.
Kedves Praxis Blog, szeretettel küldöm a pécsi-siklósi patikákban velem megesett történetet, amely csaknem egy fél napomat vette igénybe. Tudom, vannak sokkal durvább sztorik is a magyar egészségügyben, mert szoktam olvasni a többi esetet, mégis attól félek, javulásra a…..
diszlokáció 2011.09.19 20:46:13
@zagadka: Ha ismernénk az ominózus gyógyszert, teljes pontossággal megválaszolhatnánk, hogy ki járt el tökéletesen. A leírtak alapján a nyolcas versenyző jóindulatú volt, a többiek pedig szabálykövetők. A nyolcas jóindulata a történetet ismerve nem volt helyénvaló.
diszlokáció 2011.09.20 21:45:22
@Braincelle: Móni vagy többször is maradt már gyógyszer nélkül rövidebb-hosszabb időre, vagy van egy patika a környéken, ahol rendszeresen kiváltják a piruláit, és valószínűleg készletezik is. Viszont itt már Móni 2009-es szakvéleménye is úgy született, hogy nem látta orvos a beteget, aki állítólag epilepsziás. Nos ezt a sztorit ismerve itt valóban nincs mérlegelésnek helye.
Más esetekben betegellátási érdekre hivatkozva van némi mozgástér.
diszlokáció 2011.09.20 21:54:33
@zagadka: Elég fura viszonyok vannak ma a gyógyszerellátásban. Valószínűleg olyan gyógyszertár is van ebben az országban, ahol még recept nélkül is odaadnák neked a fenti gyógyszert, totálisan áthágva az összes szabályt.
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
diszlokáció 2010.02.25 17:45:14
@Joco74:
Azért én örülnék, ha ezekkel az apró kis színes történetekkel szemben is legalább olyan éles elvárásokat támasztanánk, mint magával a homeopátiával szemben. Az ájláv homeopátia mellé oda volt írva, hogy az illető gyógyszerész? Vagy feltételezted? Engem baromira zavar, hogy ti itt módszeresen összemossátok a homeopátiát a gyógyszerészekkel. A vitapartnertől nem fogadjátok el az anekdotikus történeteket, miközben ti ontjátok ellenpéldaként. Ez csöppet sem todományos. Momentán a gyógyszerész ebben az egész miskulanciában az egyetlen olyan szakember, aki ehhez az egészhez hozzá tud szagolni. Végigrágva a hozzászólásokat, egy-két üdítő kivételtől eltekintve, láthatóan lila gőze nincs a többségnek arról, amiről vitázik. Csak olyan divatos, csak nem az elfogadó, hanem az ellen oldalról, de ugyanaz a semmi van mögötte.
diszlokáció 2010.02.25 18:30:34
@Bobby Newmark:
Hol is írtam, hogy szerintem bemondásra kellene hinned a homeopátiában? Így olvasol el mást is?
Azért az vicces lesz, ha a szkeptikusok között én leszek a homeopátia védőszentje.
diszlokáció 2010.02.25 18:32:01
@Joco74:
Legalább azt hihetném, hogy létezik az a pénz, amiért korpásodik az ember haja, nem pedig tényleges meggyőződésről van szó.
Megrökönyödve olvastam ma az Indexen, hogy a kormány azt tervezi, kilenc éves szerződést írat alá az orvosi egyetemet elvégzett rezidensekkel:"Hűségesküre kötelezné a gyakornoki képzésbe kerülő orvostanhallgatókat az egészségügyi tárca, írja a Népszabadság. A lap…..
diszlokáció 2009.03.18 21:46:57
@velcselin:
A mi kerül ennyibe-re az a válasz, hogy nagy laborigényű, kiscsoportos, gyakorlati túlsúlyú oktatást kapsz, szemben az olcsóbb szakok istállózó jellegű oktatási formáival.
diszlokáció 2009.03.18 22:11:35
@velcselin:
Akkor rossz egyetemre jártál:), ötleteim nekem is volnának a javításra, de azért mégiscsak megtanultad valahol a szakmádat, nem?