Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GPS fun

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A tudás és a humor kultúránk két nagy reménysége" Konrad Lorenz Nem különösebben nagy titok, hogy a Google, akárhány milliárdos nagyvállalat is, nem tartja ördögtől valónak, ha valaki néha elsüt egy-egy poént a munka mellett. A humor jelenléte, kezdve magával az Android OS…..
GPS fun 2012.03.30 11:57:50
A kerékpároknál nem sok változás történt az elmúlt évtizedekben az általánosan használt fékrendszerek felépítésében. Forradalmi változást hozhat az a német találmány, amely megszabadítaná a kerékpárokat a kormánytól induló drótoktól. A saarbrückeni egyetem mérnöke a…..
Elég brutális számok jelentek meg a tabletpiac második negyedévéről az IDC jóvoltából, amikből kiderül, hogy továbbra is az Apple a szegmens meghatározó játékosa 68,3 százalékos részesedéssel. Viszonylag könnyű kiszámolni, hogy 31,7 százalék jut mindenki másnak, ennél…..
GPS fun 2011.09.15 19:55:51
@Attila1234: iPhone 5-öt látatlanban milliók vennének, (pl. én is) az előzmények alapján.
Mutass akár csak egy embert aki látatlanban Kindle táblát venne!
Én így gondoltam, aztán kiderült, hogy más lehet a háttérben. Mióta elkezdtek pletykálni arról, hogy az Apple saját térképes szoftverre gyúr, az eddig nagyjából jól teljesítő Google Mapsom forgalomtervezője egyre nagyobb baromságokat ír, küld el rossz irányba, futtat velem…..
Nem is igazán bűvész, inkább művész, vagy a kettő közti átmenet, hiszen a trükk ugye az esetek többségében könnyen leleplezhető (az iPod kijelzőjén az jelenik meg, amit csak akarunk), ettől függetlenül képes lekötni néhány percig a figyelmet ez a videó. A végén…..
A TUAW-nál szétkapták az iOS 5 kódját, amiből egy rakás izgalmas részlet derül ki. Egészen pontosan ezt találták a sorok közt: iPad 3,1 és iPad 3,2. Hát mi ez, ha nem áttörés?Ugorjunk kicsit vissza az időben: amikor ugyanezek a srácok az iOS 4.3 bétáját boncolták, abban iPad…..
GPS fun 2011.06.08 10:17:47
@e30st: Most csak viccelsz, ugye?!
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..
GPS fun 2011.06.01 11:02:36
@iMages: Nem feltétlen az egész internetet, de egy Apple blogot, vagy legalább egy iPadról szóló cikket.
GPS fun 2011.06.01 11:15:15
@Magyarósi Csaba: Én már ha indokolt lenne se merném az "egyszerű" szót használni. :) szerencsére nem indokolt. Meg azt is megértem ha véded a mundér becsületét. (Attr.-inda)
Viszont érdekes lenne megfontolni egy statisztikát, hogy egy iPad-ről szóló cikket hányan olvasnak iOS-ről és vajon a kedvükért nem lenne-e érdemes beszúrni egy screenshot-ot a videóról az eredeti flash tartalmat meghagyván a lábjegyzetben.
GPS fun 2011.06.01 12:27:28
@Magyarósi Csaba: Oh, köszi, ezt nem tudtam, de megnézem!
Visszatértem a nászútról, és ezt most nem fenyegetőzésképp mondom. Azt sem, hogy kinyitom a nemzetközi híroldalakat, és azt látom, hogy komoly fennforgás van: mindenki a következő iPhone-ról beszél, amit titokzatosan csak 4S-nek neveznek, de erről majd később.A…..
GPS fun 2011.05.31 10:37:24
@Ulkesh: Igaz, de miért nekem kell figyelnem, hogy a háttérben be legyen csukva az app, mikor ott lenne erre az op rendszer?
Múltkor egy étteremben beszélgettünk pár órát, mikor ültem vissza a kocsiba vettem észre, hogy alig 10% akku maradt és kicsit melegedett is. De nem csak a GPS, ott a 3G, wifi, BT, kijelző fényerő. Elkelne egy komolyabb battery management!
A Lonely Planet megkérdezte a követőit pár hete a Facebook-oldalán, hogy mi lenne az a város, ahova a legszívesebben elmennének egy jót enni. A közvélemény-kutatás nyilván nem volt reprezentatív, de azért majdnem 1000 válasz érkezett a kérdésre, így izgalmas az eredmény. Sajnos…..
GPS fun 2011.04.11 15:08:24
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
Az Egyesült Államokban egészen mostanáig négy hetet kellett várni az iPad 2 szállítására, mert elég jelentős hiány alakult ki a tabletből: míg a magyar APR-ekbe folyamatosan érkeztek a készülékek, ezért akik előrendeltek, rövidebb várakozási idő után megkaphatták az…..
Ahogy ígértük, kevesebb, mint egy órával a bemutató után itt is van a világ egyik első iPad 2 tesztje az Appleblogon. Az eseményeket Londonból követtük, csak itt, illetve Kaliforniában lehetett megtapogatni az új tabletet a premier után, szóval örülünk, mint majom a farkának. De…..
GPS fun 2011.03.03 00:00:57
Megjelent Androidra az első Unreal motor hajtotta játék, a Dungeon Defenders: First Wave. Ez egy tower defense (védd meg a palotádat a behatolóktól) játék, Action-RPG elemekkel (értsd, a karaktered fejlődik, egyre több tárgyat használhatsz, stb.). Én nem vagyok rajongója ezeknek a…..
Az ittas vezetés mindenhol komoly probléma, de a Braziliában a hírek szerint az átlagnál is nagyobb gondot jelent, köszönhetően annak, hogy a fiatalok többnyire egyáltalán nem tartják elítélendőnek, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Ezért az egyik helyi szervezet egy rendhagyó…..
GPS fun 2010.12.09 21:11:33
@Barby73: @subtotal: Sajnálom, ha nem találtátok meg a vonzó oldalát.
Amit írsz egyébként az egész országra igaz. Sőt, az egész kontinensre, és még jópár hasonló fejlettségű országra.

A kultúrát kell nézni, a zenét, az ételeket, és igenis az építészetet - persze nem nyomornegyedben. De ami még ott is átjön, talán hangsúlyosabban is, az az életszemlélet, a vidám optimizmus, életszeretet. Sokat tanulhatnánk tőlük!
A Google tegnap indította útjára a Google eBookstore szolgáltatását, amely már nyitáskor 3 millió könyvet tesz elérhetővé az internetezők számára. A Google eBookstore a nem jogvédett műveket ingyenesen teszi hozzáférhetővé felhasználóinak, a jogvédetteket pedig árulja (az…..
Eljött a pillanat amire nagyon sokan vártunk, megjelent a Skype hivatalos Android alkalmazása. Az összes kettes verziójú Android telefonon fut, ám pld a Samsung Galaxy S készülékeken jelenleg nem működik, a hiba kijavítását a közeljövőre ígéri a Skype. Az app általunk elérhető…..
Nívó iPhone sztori 2010.09.25 13:35:00
Magyarországon nincs válság, Magyarország gazdag ország, és Magyarországon még mindig remekül lehet hülyíteni az embereket. Nekem ez jutott eszembe, amikor láttam a képeket az új csodatelefon, az iPhone 4 debütációja kapcsán. Aki nem hallott volna a dologról, röviden: az Apple…..
Régóta érdekel a Geocaching, eddig csupán technikai okai voltak, hogy nem vágtam bele én is. A Desire volt életem első GPS-es telefonja, és a nyaralás előtt határoztam el, hogy kipróbálom a dolgot. Hogy turbózzam egy kicsit az élményt, az Alanya-i városnézés során terveztem…..
Újabb kisállat született a Fővárosi Állat- és Növénykertben: augusztus 5-én csütörtökön egy alpakacsikó látott napvilágot a Dél-Amerika kifutóban, írja az állatkert közleménye. A világra jövetel nagyrészt közönség előtt zajlott, ugyanis az ellés kezdetekor épp a…..
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..