Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEPEDÁK

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
LEPEDÁK 2009.10.06 14:00:31
@megegyszer: szerintem meg különbözik, még pedig abban, hogy nem a pártszimpátiáját többször nyíltan is vállaló, Gyárfás Tamás a reggeli műsor producere.

Nehéz, és szerintem nem is kell elfelejteni azt a mocskot amit közszolálatiság néven előadott a Napkelte akár 2006 októbere előtt is. (Orosz, Acél stb.)
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
LEPEDÁK 2009.09.08 23:57:28
@koetschoeg: Pontosan erre akartam utalni. Tudtommal a rokokonok közötti kapcsolat két legtragikusabb következménye az értelmi sérülés és a veleszületett halláskárosodás, de elismerem, hogy qrvára nem értek a témához, nem vagyok genetikus.

Ezért kéne ide Cz. Endre v. Dr. J. Árpád, aki ugye mindenhez ért :-)
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
LEPEDÁK 2009.09.08 12:03:34
@pupak30: Barátom, oszt írni olvasni hogyan tanultál meg? Milyen stresszről, meg rettegésről beszélsz? A munkahelyi stresszhez, családi gondokhoz képest az, hogy felelsz-e töriből-magyarból-matekból-fizikából-stb. szerintem semmiség. Bár lehet, hogy tévedek...
LEPEDÁK 2009.09.08 14:45:56
@ősirománszokás: Tudom, hogy csak bedobtad a fikázós öt perceken kicsinyeskedős dumát, de csak a beszélgetés kedvéért kérdezem meg: te miért nem választottad a tanári pályát ha ilyen fasza. A hasonló hozzászólások után egyre égne bennem a vágy a tanári szakma iránt!

Egyébként én tanár vagyok, de eszem ágában sincs panaszkodni a bérem, a "hülyegyerekek" stb. miatt. Egyszerűen úgy gondolom, hogy azért a munkáért amit én elvégzek, amennyi energiámat leköti, illetve néha felemészti kb. 180-200 e nettó bért tartanék igazságosnak. Nem többet, nem is kevesebbet.

Hogy miért próbáljuk ilyen ellenszél ellenére is jól, becsületesen és lelkiismeretesen végezni a munkánkat? (pszt: tudom vannak kivételek, nálunk is) Erre rövid a válasz: a rock n' roll érzés miatt (lehet máshogy is hívni, de én így hívom). Amikor egy-egy jól sikerült óra után kijössz az osztályteremből és érzed, hogy lekötötted a 36 gyerekből, mondjuk 28-nak a figyelmét, és átadtál vmit nekik. Kívánom, hogy mindenki találja ezt meg a saját munkájában ha tudja!

Szép napot, nálunk levelezős nap lesz ma és csak este 7-re fogok hazaérni! :-)
 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..
Mandiner blog Rugdalózó 2008.03.16 23:01:00
 Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe.  Én eddig és továbbra is a totális véleményszabadság híve vagyok, felőlem lehet szkinhedkoncert a Blahán, ennek megfelelően legalizációs nagygyűlés is a…..
 Elég érdekesen reagáltak a pártok a népszavazási eredményre. Elsősorban a kormánypártok, akik sértettségükben hajmeresztő hazárdjátékba kezdtek: minden kormánypárti politikus fő mondanivalója az volt, hogy nem pótolják a kieső bevételeket. Lehet ilyet játszani, talán…..
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..