Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amado

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1924. Calvin Coolidge amerikai elnök (világoskék öltönyben) egy csoport észak-amerikai őslakossal a Fehér Ház gyepén. A történelmi találkozó során iktaták törvénybe az indiánok teljes jogú amerikai állampolgárrá válását. Utólag színezett felvétel..
amado 2018.06.26 10:40:37
@szita szita péntek: Azt nem tudom, konkrétan ezzel a kocsival mit műveltek (talán csak show car volt), de a Lada kaszkadőrcsapat bemutatójából emlékszem olyan jelenetre, amikor a sofőr 2 kerékre kapta a kocka kombit, a kollégái kimásztak a kocsiból, és menet közben lecserélték a kerekeket.
Ha valaki a 96-os EB és a 2002-es VB között - vagy azon -  nőtt fel, és kellően zavaros mentális állapotban volt a jelzett időszakban, akkor felnőttkorában könnyen fura dolgokon kaphatja magát. Mondjuk azon, hogy munkába indulva (azaz a felkeléstől a zuhanyzáson át, a munkába vezetői autó útig,…..
amado 2018.05.04 15:05:22
Az Orbán-kormánynak immár papírja is van arról, hogy vétett a parlamenti választás tisztasága ellen, hiszen a Kúria határozata kimondta: Törvénysértő volt az ukrán-magyar határ mentén a kettős állampolgárok szervezett szállítása és szavazása. Ahogy az egy következmények nélküli országban már szinte…..
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
amado 2018.04.17 20:57:22
@Bobby Newmark: Plusz eladott párezer vízumot jóarcú orosz üzletembereknek.
Lopott iratokból hamisított a Bors. Két millióan adják áldásukat a hatalmi gépezet bármilyen becstelenségére. Ellopták Hadházy Ákos, a korábban Fidesz-tag, ám a párttól megcsömörlött, ma LMP-politikus pilótatáskáját. Egy hónappal később a Bors nevű bulvárlap szemlézte a tartalmát. Ahogyan a…..
amado 2018.03.08 15:08:15
@Rettegek mert ballib vagyok: Kicsit offtéma, de nem a fideszes mamelukok rettegtnek mindentől, Sorostól kezdve a migránsokon és Brüsszelen át az ENSZ-ig? A békaembereket és at OLAF-ot majdnem kifelejtettem...
Ezek nem is képviselők, hanem papagájok...
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
Az RTL Klub tegnapi híre szerint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal körüzenetben korlátozta a nyilatkozást azután, hogy kiderült, hogy egy komáromi iskolában szégyenfalra tűzik a „renitens” diákok nevét. Már többször elismételtük, de sajnos ezúttal is aktuális: nem, egyetlen iskola,…..
amado 2018.01.09 06:18:37
@Scott Tenorman Must Die: Csak kilátásba helyeztek egy kis seggrepacsit annak, aki nem tartja a száját.
  Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma! Mi, akik itt élünk Himlőhelyen, immár saját bőrünkön érezzük a településünkre nehezedő, szinte elviselhetetlen migrációs nyomást, ezért tiszta szívből üdvözöljük az Önök által szigorúan megkövetelt Honvédelmi Intézkedési Terv kidolgozását. Talán még nem…..
amado 2018.01.02 05:57:23
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Antall 1993-ban halt meg, de mint tudjuk, a Kedves Vezér birodalmában a tények nem is olyan makacs dolgok.
Kedves Olvasó! A Momentum Mozgalom több népszavazási kezdeményezését elkaszálta a Nemzeti Választási Bizottság (valószínűleg tanulva a NOlimpia sikeres kormányellenes retorikája miatt), de a Kúria végül is a "Civil törvény" megnépszavaztatásáról szóló kezdeményezést átengedte. (A törvény szövege:…..
amado 2017.12.28 09:05:53
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Jogos és ésszerű felvetés. Hogy kérdésedre válaszoljak, nálam ez csak egy szubjektív alapon felállított sorrend, mivel Orbánt és a veszett bandáját jobban utálom, mint Sorost.
Hát az úgy volt kedves NER-társak, hogy a szociális szférából visszaigazoltam az egészségügybe. /Na nem a pénzért... , de ebbe inkább most ne menjünk bele./ Azért kaptam elő a billentyűzetet, így szép karácsony küszöbén, mert mégiscsak szeretnék köszönetet mondani a jelenlegi legjobb barátaimnak :…..
amado 2017.12.23 12:58:43
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Látszik, hogy veterán agitpropos vagy, ezt még Rákosi alatt tanultad, ugye?
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
Hiába csinált nekik Semjén, meg Lázár a tavasszal komoly marketinget, Magyarországon annyira nem a fogy az Igazi Csíki, hogy kénytelenek kivonni a kereskedelemből...
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
amado 2017.07.19 04:56:09
@kalbász: A fidesz ezt nem a szoclibektől tanulta, hanem egy az egyben átmentette az MSZMP-ből.
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
„ Azt hittem álmodok, mikor a számlámra egyre csak érkeztek az utalások, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy mindig emelkedett az összeg!”  A meghatottságtól alig tudott megszólalni Kistaj Éva, mikor telefonon beszéltem vele, annyira örült, hogy megmozdultak az emberek,  miután olvasták a…..
amado 2017.07.05 10:57:15
@kasza003: Ne bántsd szegény focistáinkat, minden jogalapjuk megvan a támogatásra. Többek között mozgáskorlátozottság, kóros fáradékonyság, koordinációs zavarok, térben való dezorientáció, különféle mentális zavarok, hogy csak a súlyosabbakat említsem.
A házi kedvencek sokaknál ma már a családtag szerepét tölti be. Elsőre azt gondolnánk, hogy a véletlenen múlik, vajon cicát vagy kutyát választunk háziállatnak. Felmérések azonban bizonyítják, hogy a választás szoros összefüggésben áll személyiségünkkel. Az állattulajdonosok közötti…..
"Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"  Imigyen szóla Bayer Zsolt a CEU bezárása ellen tüntetőkhöz.  Na, most tökmindegy, ki mit gondol a CEU-ró, és annak beszántásáról. Én például kezdem rohadtul unni az…..
Nagy mókamester ez a kis Simicska, apja vérmérsékletét örökölte, ennyit biztosan tudhatunk. Ízlelgessük ezt a Facebookra kiírt szösszenetét egy kicsit, mert érdemes. Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset????…..
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
Mándoki "Dschinghis Khan" László egykor egy német diszkózenekar dobosa volt, ma udvaronc a Magyar Érdemrend tisztikeresztjének büszke viselője. Unser László aus Bayern 1,5 milliárd - milliárd! - forintot kapott tőlünk, magyar adófizetőktől. A mi pénzünkből fotóalbum, dokumentumfilm és három koncert…..