Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pampito

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rúgd és fuss! Never Be Alone 2010.09.05 21:18:00
Lassan eljutunk oda, hogy már nemcsak a Championshipben küzdenek egymással a Premier League egykori hősei, hanem már a harmadosztályban is rendszeresen több nagy múltú klub gyűlik össze. Hiába nincs már itt a Leeds, a Norwich és a Millwall, idén is van Southampton, Sheffield Wednesday…..
"Valami nincs rendben. Fejre állt a bajnokság." Két jellemző komment a bajnokság kicsit kaotikusan alakuló első üteméről. Az elporolt nagyok rendesen keresik az utat a lábuk alatt, számoljunk együtt, az OL-OM-Bordeaux trió eddig begyűjtött pontjainak száma a lehetséges…..
Pampito 2010.08.16 20:33:20
@OJ:
Ha az OM tényleg az általad emlitettek közül akarja pótolni Niangot,az eléggé kiábránditó lenne....
Szerintem adhatnának 1 esélyt Gignacnak,biztosan nagyon akarna bizonyitani,h 'Nagycsapatba' is megy neki,nem csak 1 jó idénye volt.
Te ,hogy látod ezt OJ?
Pampito 2010.08.17 08:45:18
@_norbi:
A fiatal Lorientes srác. Én is látom benne a fantáziát :)
Pampito 2010.08.17 22:12:33
@OJ: Ha 1 csatár jó,mind1 számára a rendszer ,neki csak
lőni kell a gólokat....
Az sem lenne rossz ha öreg Trezególt hazavinnék.
Én nem kedvelem őt,de szerintem lőné a gólokat az OMbe.
Vagy vannak új nevek a kalapban? Lassan szorit az idő....
Niang 1ébként nagyon szeretett volna menni a Fenerhez és személyesen kérte a vezetést....
Rúgd és fuss! New Dawn Fades 2010.08.09 14:24:00
Első ránézésre még úgy is tűnhet, hogy Fabio Capello angol szövetségi kapitány bátran mert hozzányúlni a fiatalokhoz a magyar válogatott ellen készülő keret összeállításakor, de ne tévesszen meg senkit Kieran Gibbs, Jack Wilshere, vagy akár Adam Johnson beválogatása,…..
Ugye mindenki átérzi az idény eleji forma kifejezés romantikáját?  Az első körből nem is vonnánk le több következtetést, mint amennyit feltétlenül szükséges. A címvédéshez vezető út nem kezdődött valami jó hangulatban a Marseille-nél, egyszerűen lefocizták a…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Pampito 2010.08.01 15:29:54
@Martin Astin: Nagyon kedvelem az Arsenalt,több mint 10 éve már.....De az öreg bekattant ez nyilvánvaló.Az utóbbi évek jelmondata: 'Majd jövőre'.'Évről - évre fejlődnek a srácok'.....
Én nem látok 1 szikrányi fejlődést sem pl.: Denilson,Bendő,Walcott,Fabianski....... Ja és a stilusod ,jellemez téged,h is mondtad? Péló vagy,szarrágó v szerencsétlen :)
Pampito 2010.08.01 15:32:19
@Anthony-a Polip megmondja!:
No de mikor ?? Akkor hagyni kellene a mellébeszélést,h majd idén bajnokok leszünk.
Mondja meg az öreg,h cél a 4 közé kerülés.
Mert igy lassan senki sem fogja komolyan venni.
Nem értem,h ha van 40 milliód játékosokat venni,
akkor miért nem veszel ?!
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Pampito 2010.07.18 11:23:56
@Dean:
Adriano igenis jó játékos több poszton is bevethető és ideális lesz pl Dani Alves
helyettesének is,akinek tavaly sem volt cseréje és
most nem kell legalább 50 meccset játszania.....
Abban sokakkal 1etértek,h Yayat nem szabadott volna elengedni....
Megkaptuk a legrosszabb nyolcaddöntőt két órában, illetve az ír őshaza rangadóját, de azt csak tévéfilm-terjedelemben. Nincs az a 24 csapatos VB, amin egy Paraguay-Japán összejönne az egyenes kieséses szakaszban, de a továbbjutó legalább a következő körben nem ugyanilyen…..
Nou San Trafford A ghánai rugó 2010.06.19 19:56:00
Megtetszett nekem ez a Ghána, afrikai válogatottól ritkán látni ilyen fegyelmezett és részleteiben is kidolgozott csapatjátékot. Sokan kárhoztatták őket, hogy nem tarolták le, szedték ízekre, koncolták fel az emberhátrányban játszó ausztrálokat, de én nem így érzem. Ghána…..
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
Pampito 2010.05.25 19:09:08
@popp: Én még ott tarok,h vita van a fizetésről. Vagy azóta már sikerült nyélbe ütni az üzletet??
Örülnék az öreg diszkó királynak,szerintem a
Fenevadnál csak hasznosabb lehet :) Nem tudod,h mikor lesz bemutatva az új mez? Köszi
Elérkezett a német bajnokság eltérő időközökkel ugyan, de megbízhatóan újra és újra megismétlődő szakasza, amikor már csak elbaltázhatja a Bayern, illetve jelen esetben másképpen mondanám: a rivális elbaltázta. Nagy baj nincs azzal, hogy a Bayern ilyen szezon eleji…..
Első blikkre úgy tűnik, óriási esély van rá, hogy a 33. fordulóban az Inter elbukja első helyét a tabellán, hiszen a két üldözőre (Milan-Catania, Roma-Atalanta) könnyű meccs vár, Mourinhóék pedig Firenzébe utaznak. Igen ám, csakhogy a Fiorentinának a bajnokság már kevésbé…..
Pampito 2010.04.10 13:59:30
@heinrich:
Csodálkoztam is,h 1szer sincs megemlitve a posztban.
Meg az előző 2 heti gyanús Chievo Xek sem.
Pampito 2010.04.10 14:25:51
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Köszi! Értem. Csak az a furcsa számomra,h ezeknek
nemhogy következményei,hanem még visszhangja sincs....
Amilyen sikeres hete volt a lyoniaknak, olyan rosszul alakulnak most a Bordeaux dolgai. Legutóbb októberben állt a címvédő ennyire "messze" a tabella tetejétől - mondjuk utána rögtön ugrott is a bajor kolbászra -,  most ugyan egy pontra van tőle, de leszorult a…..
Pampito 2010.04.05 11:56:12
@füligjimmy77:
Szerintem Montpellierbe a 4ik hely miatt sem szomorkodnának.
Az OMnek,most tényleg nagy esélye van,remélem,
h végre élni is fognak vele.
Csak ne a Lyon fusson be elsőként (már megint)
Pampito 2010.04.07 16:20:16
@_benito:
Az a csapat amelyik 31 forduló alatt 31
gólt lőtt,még dobogós se legyen,nemhogy bajnok
:) Elkelne ott a Kálmán bá
Nyolc-tíz meccsel a vége előtt a francia bajnokság egy adrenalintól pumpáló hajrá küszöbén tántorog. A forduló párosítása kellően érdekes ahhoz, hogy egyben tartsa a három ponton belül mozgolódó élbolyt - ellenben kellően tragikus ahhoz, hogy véglegesítse a kieső trió…..
Boldog, sugárzó arcokkal telnek meg most hét elején a marseille-i melóhelyek, az exceltáblákban minden diagram OM-logós, világoskék szettbe öltözik, a mobilok hátterképén pedig kupákat emelgető, csillogó szemű fiatalemberek jelennek meg. Milliók boldogságára törte darabokra…..
Egyszer, még általánosban egy osztálytársnő szakadatlan nyaggatására a huszonkilencest jelöltem meg szerencseszámnak, ami  teljesen valószínűtlennek tűnt, azóta persze egy sokkal kifinomultabb logika mentén haladva - kedvenc focista mezszáma, naná - jelöltem ki magamnak egy…..
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Pampito 2010.03.16 19:44:23
@BASTi: 1et értek :)
Csodálatos lenne!
Rúgd és fuss! Black Celebration 2010.03.16 08:30:00
Elmaradt végül az FA homofóbia ellen készített kampányfilmjének nemrégiben tervezett hivatalos televíziós és mozibemutatója, mivel többen is kifogásolták annak túlzottan sértő nyelvezetét (mi magunk inkább azt gondoljuk, hogy azért sem mutatták be, mert túlságosan…..
Miután a Bordeaux négy napon belül kétszer vesztett pontokat az utolsó percben, kicsit masszívabbá vált az élboly: négy ponton (!) belül tolakodik az első hat, ez pedig durva dolgokat vetít előre, kár lenne tagadni. Nemcsak azt reméljük a mezőnytől, hogy megint az élbajnokságok…..
Pampito 2010.03.14 15:33:12
@OJ: Azért leirhatnád,h mi volt a helyes válasz a tippverseny kérdésre,h tanuljunk 1 kicsit,mi tudatlanok is :)
Örömmel látom,h a Saint-Étiennenek ezzel a pontocskával,meglesz a bentmaradás.A nagyok ellen jól megy a Zöldeknek :) Hurrá!
Pampito 2010.03.14 16:11:31
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
Pampito 2010.03.12 11:57:01
@imici77:
Rooney lesérül 2 hónapon belül és az
Arsenal behúzza a bajnoki cimet :)
A spanyol bajnokság 25. fordulója végre olyan, amelyben legalább az esélye megvan annak, hogy a bajnoki címért folyó párharcban változás álljon be. Ezúttal a Real Madrid találkozik a kevés veszélyes ellenfél egyikével, a Sevillával. Előtte a Barcelona a kiscsapatok közül talán…..
Pampito 2010.03.06 22:12:50
@csizsikpizsik: Szerintem azért lesz még 1-2 forduló :) Inkább azt mondanám,h álomba ringatják a madridot
Nem múlt el nyomtalanul a clasico: a vihar felkorbácsolta az indulatokat, a hullámok pedig az elmúlt napok híreit látva egész magasra csaptak. Idegenben javíthat a PSG, de kisebb esélyekkel lép majd gyepre, mint a Boulogne-hoz látogató Lyon. Ciani és Gourcuff meglehetősen közelről…..
Negyeddöntőihez érkezett az FA-kupa. A hétvége kérdése egyértelmű, melyik csapat szurkolói énekelhetik, hogy Que Sera Sera, whatever will be, will be, we're going to Wembley, Que Sera Sera. Az állva maradt csapatok közül, csak a Reading nem a PL-ben edződik hétről-hétre, rájuk a…..
Pampito 2010.03.06 14:27:42
@Viszlat: HogyHogy?
Megtanultak cselezni a játékosok,nem csak pörögnek mint a programozott droidok?
Három magyarral, és néhány veszélyes helyzetben levő, korábban a végső győzelemre is esélyesnek tartott csapattal jelentkezik be az Európa Liga, ahol már a legjobb 16 közé jutás a tét. A három magyar közül egy győztes (Gera a Sahtar ellen), egy idegenben döntetlenező…..
A szülinapos posztban ismertetett blogfejlődési tengelyhez illeszkedve apróbb igazítást írtunk elő magunknak itt a francia pultban is, ennek jegyében összegezzük most a 25. forduló történéseit. Mielőtt végiggyönyörködnénk Niang és Bastos mesterhármasát, felderítjük, miért…..
Pampito 2010.02.24 20:31:24
@OJ: Bravó,Bravó! Éljen a francia poszt!
A góltippes játék jobban tetszett és még
eredményes is volt :) Erre túl sokan pályáznak,
nem szeressük a konkurenciát :D
-Viva St Etienne !!
A franciáknál a kupa kedd-szerdát, nálunk a hétvégét nehezítik hóátfúvások, de ez senkit se tartson vissza attól, hogy a Marseille monacói fellépését vagy mondjuk a Bordeaux renomé-helyreállító műveletét válassza. A tabella vége elég rendesen beállt, elöl viszont tisztes…..
Pampito 2010.02.14 10:45:28
@OJ: Szégyen!
A PSG mindig az Athletico Madridot juttatja eszembe.
Szezon előtt,rengeteg pénzköltés,hatalmas igéretek,az év végét meg rendszerint csörgősapkával fejezik be,valahol a 10 hely környékén.Évek óta!
Érthetetlen és szánalmas.....