Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babapiskóta (törölt)

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklósék 50 percet vártak egy szar filmre, ennél rosszabb mozis élményt nehéz összehozni. Csak azt nem értjük, hogy ha az új Twigliht-ból egy kópia járt csak a Cinema City Arénának, miért olyan bonyolult három teremben, de átfedés nélkül vetíteni? Kedves Homár, tegnap…..
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
Télikabátot vásárolni nem könnyű dolog. Általában egy szezonban egyet választunk, az a darab viszont minden nap rajtunk van, tükrözi az egyéniségünket, passzolnia kell szinte minden ruhadarabunkhoz és kiegészítőnkhöz. Nem mellékesen praktikusnak, melegnek és a legjobb esetben…..
Esztert sokkolta a gyulai büfé étlapja, mi viszont bármit megadnánk egy ananászos sztékért, nemhogy 250-et. Olvasónkat a békéscsabai kolbászfesztiválon látott, mangalicatöpörtyűvel töltött étcsokoládé is felzaklatta, mi eddig csak jót hallottunk róla, de sajnos nem…..
Babapiskóta (törölt) 2009.10.27 13:00:09
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
Üdv mindenkinek!   Nekem is van vicces tapasztalatom hozzánemértő de nagyonjólnézekki „HR”-es kisasszonnyal.   Néhány évvel ezelőtt XY nagyvállalat pénzemberével kerültem üzleti kapcsolatba. Igen gyümölcsöző üzletet ütöttünk nyélbe, néhány kreatív…..
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
Babapiskóta (törölt) 2009.10.20 10:43:40
@Heck Elek: Ha tényleg egy becsületes,magát nem az Atyaúristennek tartó,szakmája iánt érdeklődő mérnököt keresel,akkor szólj nekem!tudok neked vkit akire nem lenne panaszod.pályakezdő,de vannak tapasztalatai és ugyanebben a témában végigdolgozta az egyetemi éveit,keményen.
A 42. héten a Hét Dolgozója kitüntetést Strici kapta a szavazatotok alapján. Gratulálunk Neki, csak így tovább!   Hmm...volt szerencsém éveken át HR-t tanulni, és sok HR osztály működését látni egészen közelről. Szóval azért van valami (nem is kicsi) igazság abban,…..
Legyél Te a Hét Dolgozója! Új díjat, illetve kitüntetést hoztam létre a blog olvasóinak,pontosabban hozzászólóinak részére. A hét dolgozója címet megnyerhetik azok kommentezők, akik az adott héten leginkább aktívak voltak, minden bejegyzéshez hozzászóltak, konstruktív…..
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
Péter egy 7 évvel ezelőtti cikkünkre talált, amikor utána akart nézni a még mindig reklámozott AbTronic izomstimulátornak. A cikk szerint Amerikában már 7 éve betiltották a terméket, mert tertmészetesen egy ordas nagy hazugság, sőt veszélyes is lehet. Nálunk meg újra kapható…..
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
 „Íme Kicsi (a valóságban középtermetű) 2 éves lány kutyus. Kölyökkora hányatott volt, részeges gazdája éheztette, verte. A sorsa azonban jóra fordult: a kutyust a szomszédok megmentették, és befogadták" - írta nekünk Szilvi. "Végleges gazdija a 12 éves…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..