Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megdobbent

0 bejegyzést írt és 7324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tudjuk, hogy valami nagyon nincs rendben a Fideszben, ám Orbán Viktor turkomán népek iránt érzett egyre fokozódó vonzalma fejezi ki legjobban, mennyire nem számít ma már, mi a legenda, és mi a valóság a kormánypárt világnézetében. A lovat szőrén megülő nomád ősökről, a keresztény államokat…..
Megdobbent 2020.01.07 00:57:31
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
Megdobbent 2019.07.23 08:29:15
@Terézágyú: Csak az E/1-et :) Ilyen kis egoju tipus ;)
Megdobbent 2019.07.23 08:31:05
@Megdobbent: My bad :) Csak az E/1 utotte ki a szemem, de visszaneztem es tenyleg valami gond volt az iras oktatassal az altalanosban :(
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Megdobbent 2019.02.18 20:08:10
@bocibocitarka: Pontosan.
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Az RTL Klub Reggelije január 2-től hatkor jelentkezik, és egy új műsorvezetővel, Szabó Zsófival, akiről ezek szerint csak nem mond le a csatorna és fogcsikorgatva is, de műsorvezetőt faragnak belőle. Nem lesz egyszerű, az biztos, drukkolunk minden érintettnek. Az eddig műsorvezetők azaz Peller Anna,…..
Megdobbent 2018.12.27 19:53:44
@Zorba the Geek: a tehetseg utat tor :)
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Megdobbent 2018.12.23 06:58:34
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
Megdobbent 2018.11.09 20:02:37
@ulpius66: De azert csak idejottel emberkedni, kis mazas edenyke :) Nem volt semmi a tv2-n, vagy addig nem nezheted, amig nem kommentelsz? :)))
  Isten az atyám, van jobb dolgom annál, mint egy pszeudoújság online kiadásán megjelent cikkel foglalkozni, de a tévés nézettség kérdése az egyik kedvenc témám, és itten engem hamissággal vádolnak. A Magyar Időkben megjelent cikket jegyző Csépány Balázsról egy villámgyors guglizás azt árulta el,…..
Megdobbent 2018.11.08 19:40:37
@Punxsutawney Mormota: en meg vinnek nektek sört es virslit :)
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
Megdobbent 2018.10.16 21:33:34
@Esélyengyenlőnség: Jah, de kerdezd meg, en akarom-e, hogy az adom a tv2 kretenjeinek a kezebe keruljenek-e vagy sem. Es, ha mar a megkerdezesem nelkul a penzem ott van, hat had legyek picit kritikusabb, ugyebar.
Van annak valami egészen diszkrét bája, ha veszel egy repjegyet mondjuk Bordeaux-ba, aztán egy szép napon csak azt veszed észre, már nem is oda szól, hanem Milánóba. Tudtodon kívül átíródott, senki nem is szólt róla, csak véletlenül bekeveredtél a foglalásaid menüpontba és így derül ki a dolog. Van…..
Nem mindenkinek tetszett az ötletes eljegyzés: a légitársaság a romantika helyett az utasok biztonsága miatt aggódott...
A menekültválságon elbukhat az unió, de még messze nem biztos, hogy jövőre a populista demagógok futnak be, mert a francia elnök ki tudja húzni a méregfogukat. Orbán és Salvini: egy gyönyörű férfibarátság kezdete? Aligha, viszont a szélsőséges német AfD főnöke nagyon is üdvözli, amit  a magyar…..
Megdobbent 2018.09.02 07:56:44
@Quercus a gondolkodó: Jajajajjj, de kemeny a bacsi a kis fotelkebol, az adonkbol kapott kis penzecskejevel. tetszik jarni savazni is? Majd tessek vigyazni, nehogy veletlen ugy szajonkapja valamelyik libbant, hogy komaba essen :)

Egyebkent kocsog kis naci patkany, tudod ugye, hogy hamar feljelentes lesz a vege annak, amit te itt muvelsz, aztan majd magyarazhatod a sitten, hogy milyen kurva kemeny csavo vagy, leginkabb terdelve :>
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
Megdobbent 2018.08.21 22:20:01
@vénkujon: Az o komoly csirkafarhat ebedje (fizetesnap + 3 nap, aztan parizer leertekelt szaraz zsemlen) is az adodbol megy, merthogy ezeket az ertektelen torzokat mi, adofizetok fizetjuk, amennyiben nem adobol van a fizetesunk, es az enyem nem ;)
Az unió csak nehézkesen tud úrrá lenni a migráció okozta politikai válságon, eközben populista krakélerek gátlástalanul uszítanak, szóval még rosszul is elsülhet a dolog. Te is lehetsz migráns és akkor jól jöhet, hogy vannak emberi jogaid. Orbán Viktor egyelőre nem szeretne kilépni az Európai…..
Megdobbent 2018.08.21 06:06:14
    A témát a Miniszterelnökséget vezető miniszter annak kapcsán hozta fel, hogy szerinte a holland liberális kormánypártnak nem sikerült távolságot tartani a szélsőjobboldaltól, ők éppen ennek segítségével nyertek választást. (azonnali.hu)  A holland szélsőjobboldal vezetője Geert Wilders. …..
Sokat akar a szarka: Orbán és Bannon románca illúziókra épül; Mit keres még Magyarország ez EU-ban, amikor legázolja a tudomány szabadságát (is)? Az SPD vezetője az unió ellenségének nevezte Orbán Viktort...
Megdobbent 2018.08.20 06:37:46
A román kormány nemcsak, hogy sorozatban sérti meg a jogállamot, de olyan brutális, hogy azt még Ceausescu is megirigyelné. A magyar titkosszolgálat után az osztrák elhárítás is csak szórványosan kap bizalmas értesüléseket a nyugati szövetségesektől, miután a szélsőséges FPÖ ellenőrzése alá vonta…..
Emojikampánnyal csigázzák az érdeklődést, mert az so 2018. Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett…..
Továbbra is áll a bál a Ryanairnél, sőt a helyzet fokozódik: a most pénteki sztrájkba beléptek a német pilóták is, további tömeges törlés az eredmény. A magyar utasok még szerencsések is, hogy csak két újabb budapesti járatot töröltek. Eddig azt tudtuk, hogy az írországi, belga és svéd bázisok…..
• A migránsválság az egész EU-t veszélyezteti, arra pedig rámehet a jelenlegi világrend és a következmények tragikusak lehetnek • Vége az európai jobboldalnak, ha nem akadályozza meg saját orbanizálódását - figyelmeztet a konzervatív The Times • A magyar politikai rendszernek immanens része a…..
Megdobbent 2018.08.09 07:14:15
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
        A Titanic parancsnoki hídjáról ma egy utolsó ajánlatot intéztek a Jéghegyhez. Tárgyalnának vele az ütközés elkerüléséről. "Végül is mindketten ugyanazt akarjuk, hát mondjuk a Jéghegy talán nem, de egy a kettőből is több, mint a semmi.  A Titanic hajózni akar, a Jéghegy meg süllyeszteni, ezt…..
Megdobbent 2018.07.26 04:13:07
Magyarország nagyon megszívja, ha Trump teljes gőzzel beindítja a kereskedelmi háborúskodást; Orbánnak nem kell kétszer mondani, hogy Merkel ellen agitáljon a jövő évi Európa-választáson; Az illiberális rendszerek alapvonása a mértéktelen hatalmi korrupció...
Megdobbent 2018.07.23 06:06:22