Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bécsi pszicho

0 bejegyzést írt és 470 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek többsége a kereskedelmi televíziók hírműsoraiból (34%) és az internetes lapokból (33%) tájékozódik a bel- és külpolitikai eseményekről – derül ki a Vélemenybank internetes közvélemény-kutató portál legutóbb feltett kérdésére adott válaszokból.  Az…..
A vásárló Corvin-mozi 2009 2009.07.14 10:28:00
(Az Index címlapjának állításával szemben budi nincs, de azért) Vicc, hogy a Corvin "filmpalota" mellékhelyisége hogy ha nem is a Bp Déli-Székesfehérvár személyvonat ocsmány vécéjének állapotait tükrözi, de a jelek szerint jó úton halad a mávos állapotok…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Nyaralgatás miatt csak öt napos késéssel kaptam meg John levelét és fotóit. Ha azóta változott volna a helyzet és szalmakalapos, tengerészcsíkos pólós, vígan daloló legények evezői hasítják a tó vizét, akkor mindent visszaszívtam! Hello! Ezeket a képeket tegnap este…..
bécsi pszicho 2009.07.06 11:42:05
@Mon3: japersze... demszkáj papa személlesen ment gőtét irtani, mi? Na mennyetek má' a picsába ezzel a rengeteg demagóg fassággal! Sok baromságot csinált a főpolgármester "úr", de azért ilyeneket a nyakába varrni... ehhez igazán kretén jobbantnak kell lenni.
Néhány kép Gombóc Sekliről, fürdetés közben. Gondoltad volna, hogy egy sünnek ilyen hosszú lábai vannak? ..
Olyan ez a téma, mint a Terminátor: visszatér, ha akarod, ha nem! Feltettem a kérdést, szereted-e a reklámokat, majd egy hétig rakosgattam fel érdekes vagy jó (vagy érdekes és jó) reklámokat. Közben ott és más bejegyzés végén is rendre megjelennek olyan olvasók, akik nem szeretik…..
bécsi pszicho 2009.07.04 11:08:30
@Tomiko: bocs, az előző neked szólt, csak mellényúltam.
bécsi pszicho 2009.07.04 11:10:55
@Karnamantra: hogy miért zavarnak? Mert tolakodóak, erőszakosak, legtöbb esetben közelítik a hazugságot ("bifiduszesszenzisz" pl).
Fabulon Ági a Kálvin téren sohasem zavart.
A mostani óriásplakátok kilógnak a környezetükből, inkább a szemetelést, a környezetszennyezést idézik fel bennem, nem azt, hogy valamit hirdetnek.
bécsi pszicho 2009.07.04 11:12:15
@kyanzes: felraksz egy firefox-ot + AdBlock Plus plugint és a reklámok, valamint a téged zavaró egyéb apróságok kicsukva. Ha még felraksz egy noscriptet is, akkor a keymedia-s aláhúzott szörnyűségeket is elkerülheted.
Újabb csemege rajongóknak: a Reptisaurusban megvan minden, hogy tényleg szar film legyen! Iszonyat gáz CGI szörny, kamu robbanások és nevetséges halálnemek. Letöltő mágusok hajrá! ..
Droidfigyelő őrszolgálati alaptanfolyama az első rész után folytatódik, mégpedig egy különösen (majdnem azt írtam: kivételesen) emberséges őrnaggyal, és a már megismert Kovács honvéddal a főszerepekben. A nukleáris csapás idején végrehajtandó feladatokat pedig jól…..
bécsi pszicho 2009.07.02 12:31:10
@Platon: emlékeim szerint a II. VH-s szovjet hadsereg a mennyiségre és nem a minőségre épített, mi meg ezt "másoltuk".
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
bécsi pszicho 2009.06.29 15:15:09
@Matschkássy Lukrécia: hamár lincselni vágysz, inkább magadat. A hozzád hasonlók miatt szoktam letagadni, hogy magyarnak születtem. :(
bécsi pszicho 2009.06.29 17:32:05
@Kitalátor feljegyzete: tehülyébbvagy, mintazamásikfröcsögőgép. Erremásmondanivalómnincs.
Összesen tíz EU-s pályázat benyújtásáról döntött csütörtöki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A főváros szerint alapvető szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a kerékpáros közlekedés részarányának növelésével kiváltható legyen az egyéni gépjárműhasználat.…..
  "Párizs áll az általános "városmárka" lista élén, amelyet Sydney, London, Róma és New York követ. Budapest a 38. helyet foglalja el a városok rangsorában. A legkedvezőbben a lengyelek ítélték meg fővárosunkat, náluk a 13. helyen állunk." Ismét egy…..
bécsi pszicho 2009.06.26 08:00:01
@öntelt radírpók: szövegedből ítélve te kb. olyan lehetsz, mint azok, akik szórakozás címén rendszeresen teleszemetelik az Erzsébet téren a Gödör környékét... Jól érzem?

Én pl. nem a várost utálom, hanem a benne élők nagy részét. Hiába nem szemetelek, nem rombolok, nem festek össze semmit, megteszi más. És én tehetetlen vagyok. Ha felszedem a más szemetét, két perc múlva jön valaki, aki ismét szétszórja a sajátját. Ha valahol letakarítják a falakról a graffitit, egy héten belül újra összefirkálják. És akkor a rendszeresen összetört üvegfelületekről (lásd BKV megállók) még nem is beszéltem.
A házunk előtti várót egy hónap alatt háromszor üvegezték újra, majd feladták. Most nincs benne üveg.
Csikket eldobálni az utcán? Még az egyébként kulturáltnak tartott dohányos ismerőseim is eldobják az utcán...
bécsi pszicho 2009.06.26 19:35:53
@Fedor: te nem ismered a költői túlzás fogalmát? Rossz lehet neked... :D
bécsi pszicho 2009.06.26 19:38:55
Egy kis spam (bloggazditól elnézést kérek)

www.flickr.com/photos/haazee/3656943005/ - Csömöri út vége
www.flickr.com/photos/haazee/3660263986/ - Újpesti vasúti híd, pesti oldal, épülő yaht kikötő.

Valahogy egyre azt érzékelem, hogy Budapesten ez a természetes... :(
Az Ikea a Beddinge kanapé és a Förhöja konyhabútorok mellett az ügyes és ötletes reklámjairól is híres. Eddig inkább hagyományos eszközökkel dolgoztak, de mostanában egyre több ambient, sőt gerilla megoldással is felhívják magukra a figyelmet. A legutóbbi kampányuk egészen…..
bécsi pszicho 2009.06.26 12:10:43
@kerekbilincs: a fogászat és a téma kapcsolatáról nekem az jut eszembe, hogy ha rajtam múlna, rövid úton fogtechnikusnál találná magát az ötlet kiagyalója. Amúgyis gyűlölöm a reklámokat, hát még ha egy fizetős moziélményt csesznek el vele...
bécsi pszicho 2009.06.26 19:32:54
@Mu Deng: ez így, ebben a formában kapitális baromság.
Több okból is.
- Az index.hu főoldalán nem derült ki, hogy reklámokról van szó
- attól, hogy leköpöm a spammert, még nem fogom terjeszteni a reklámját.
- a valóban jó reklámokkal semmi bajom, ha a megfelelő helyen, formában és időben jönnek vele. (pl. a kedves Emese kifejezetten tetszett, bár a mai napig nem tudom, melyik bank reklámja volt :) ) Ez az IKEÁ-s húzás - ha egyáltalán igaz és nem maga a hír a reklám, egy gusztustalan dolog. Már azt is felháborítónak tartom, amikor a mozifilmek előtt reklámok nézésére kényszerítenek, holott k.drága a mozijegy.

Öööö... Kaptam! Óriási! Nagyon nincs is mit mondani, a klip önmagáért beszél.* * Azért arról természetesen érdemes beszélni, hogy az elkövető bizonyos "The Brighton Port Authority", alias Norman Cook, alias Mr. Beats International, alias Mr. Freak Power, alias Fatboy…..
bécsi pszicho 2009.06.26 19:27:15
@Halálos_fogkefe: akkor nekem jó a humorérzékem, mert nagyon tetszik. :)
Erről eszembe jutott a Kopaszkutya című film. No az kb. így néz ki, de ott nem az alkotó szándék vezette a cenzort, hanem a hülyeség.
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
bécsi pszicho 2009.06.23 15:24:09
@szabóZ: hogy ki fotózott volna? Hát tudod, időnként elképesztő marhaságokra képes az ember - különösen hypoxiás állapotban.
A memóriakártyák meg nem olyan sérülékeny jószágok talán...

Szóval nem _akkora_ marhaság úgy alapban a dolog, de én simán az indiai özvegyek sorsára juttatnám azt, aki ilyesmivel viccelődik.
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
bécsi pszicho 2009.06.23 11:18:04
@norbi2k: hát ha nálad az MGM "szinkron" jelenti a magyar szinkront, akkor igazad is lehet. De a legtöbb (régi, 20 évnél régebben szinkronizált) film esetében sokszor klasszisokkal jobb volt a szinkron, mint az eredeti.
Lehet szeretni az SZDSZ-t, és lehet nem szeretni, de arra én különösen dühös vagyok, ha a magyar liberálisokat unblock összekeverik a szadesszal. A másik dolog, amire dühös vagyok, az a hazaárulózás. Teljesen fölösleges dolog, amivel csak megbántani akarnak embereket, ne adj isten…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
asanisimasa Lost - 5-ik évad 2009.06.20 15:21:09
(Lesznek kisebb spoilerek.)Egyáltalán nem volt olyan könnyű végigpörgetni Locke bácsi és haverjai, no meg ellenségei történetének ötödik fejezetét, mint azt a sokmilliós rajongói massza hirdeti, bár ez a nyögvenyelés nálam már áll talán a harmadik szezon óta. De valahogy…..
Graffiti blog Elhunyt IZ THE WIZ 2009.06.19 22:25:00
Tegnapelőtt, 50 éves korában elhunyt IZ THE WIZ, alias Michael Martin, a 70-es és 80-as évek new york-i graffiti mozgalmának egyik hatalmas neve, all-city king, az 1983-as Style Wars című dokumentumfilm "this is it!"-je, több mint 30 év graffitis pályafutással a háta…..
bécsi pszicho 2009.06.21 08:32:46
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
bécsi pszicho 2009.06.19 10:36:47
@lOc (a pasztafáriánus): szerintem az írás pl. rólad is szól. :D
Tudom, nehéz elviselni az ilyen jellegű gúnyolódást, ha magadra veszed az egészet...

---

allashideto-t valaki felnyomhatná az NHH-nál...
bécsi pszicho 2009.06.19 10:38:31
@gyz: ne politizálj! :)
(gyk: kolbásztöltés vs Orbán :)) )
bécsi pszicho 2009.06.21 08:29:20
@yanchi345: ebbe a "linux jobb" témába nem kéne nagyon belemászni, mert csak a dilletantizmust jelzi!

Nem mindenhol fenékig tejfel a kerékpáros lét. A gondtalan testmozgás élvezetét időről időre megkeserítik a rosszakarók. A hatóságok kitalálnak mindig valamit, az autósokkal meg sosem volt felhőtlen a kapcsolat. Nemzetközi szívatásfigyelő.  Védelmi rendelet okozott…..
bécsi pszicho 2009.06.19 20:13:58
@Mon3: ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy amikor még melózni jártam biciklivel, akkor
- bringaszezon kezdetekor minden évben kb. 115kilóval indítottam, őszre már "csak" 104-106 kiló körüli háj+egyébtömeget cipeltem, pedig nem vagyok egy diétázós típus és átlag heti háromszor tekertem le az oda-vissza nagyjából 25-30km-t (befelé 12.5km volt a táv, hazafelé meg ahogy sikerült).
- szezon elején kb. 5 perccel tartott tovább az út, mint BKV-val. A végére közel 10 percet vertem rájuk, pedig akkor még egész jó volt a közlekedésünk.
Mondjuk az is igaz, hogy majdnem végig volt kerékpárút. És nagyon nem vagyok sportos alkat.
bécsi pszicho 2009.06.19 21:16:03
@Vasdorong: teljes fizetésre bejelentve mint alapdolog? Hol élsz te ember? :(
bécsi pszicho 2009.06.20 09:31:31
@Kis ember: pedig helyenként igaza is van... sajnos tényleg az van, hogy a kerékpáros szerveződések kezdenek(?) átesni a paci... izé a bicikli túloldalára. :(
Obi-Wan Kenobi szerint "Harcolni sokféleképp lehet". Nincs ez másként a kéretlen e-mail üzenetek küldőinek világában sem, akik vágynak arra, hogy levelük érdeklődést és rákattintást váltson ki. Egy régi Hofi viccben a katona élményekről volt szó, mikor is az…..
bécsi pszicho 2009.06.19 06:19:58
@avus: nem, én arra vagyok "beprogramozva", hogy az általam ismert szabályokat betartom. Tehát ahol tilos a biciklizés és tudom is, hogy tilos vagy csak egyszerűen veszélyesnek érzem a helyet, ott vagy tolom a bringát vagy más utat keresek.

Általam ismert alatt gondolok arra, hogy a kerékpárral behajtani tilos táblánál eddig szó nélkül felmentem a járdára, mert úgy tudtam, hogy a tilos=kerékpározásra alkalmatlan, tehát szabad. Bár számomra továbbra sem egyértelmű a KRESZ erre vonatkozó része, többen állítják, hogy ez nem így van. Ha találok ellenkező értelmezést, természetesen jelezni fogom.
bécsi pszicho 2009.06.19 20:07:09
@lacafacafaca: mondd! Ugye nem vagy azonos az indexes lacafaca nick tulajdonosával?
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..