Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIA

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Juszt faképnél hagy 2007.10.09 16:49:00
Bármennyire is tenyérbemászó ember Juszt László - főleg, hogy a fia gagyi útifilmeket adott el az MTV-nek -, azért lássuk be, a TV ügyvédje-típusú műsorokra szükség van egy olyan országban, ahol a legtöbb bicskanyitogató esetben annyit tehet csak az ember, hogy leordítja…..
Mindkét főszerkesztő-helyettes beadta a lemondását, miután rövid ideig Horn Gyula halálhírét keltették a Népszabadság honlapján. A végső döntést a szerkesztőség hozza majd meg csütörtökön, addig is a Népszabadság elnézést kért. Részletek itt>>..
1997 október 4-én indult a Tv2 műsora, ami még egy elégséges matematikaérettségivel is azt jelenti, hogy idén tíz éves az igazi kereskedelmi tévézés Magyarországon. (A Szív tv-t most inkább felejtsük el!) Persze örülhetnénk is, pezsgőt ihatnánk Jakupcsek Gabriella…..
Vázolnám röviden, hogy miért végződik látványos pofáraeséssel szinte minden olyan kísérlet, ami az Amerikában futó zsánerfilmek illetve sorozatok magyarítására vállalkozik: az írók-rendezők alábecsülik a provincializmus erejét, azt, hogy egy nagy téma kisszerű…..
FIA 2007.09.10 13:11:28
Muszáj most rögtön az elején elcsattogtatnom egy közhelyet: mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Volt nekünk hajdanában (pár napja) egy biztonsági öves témánk két posttal, ami annyira nem beszólós, mint inkább figyelemfelhívós és nevelő célzatú…..
comment:com Lesz-e tűzijáték? 2007.08.20 20:26:00
Jól láttuk, hogy csak az m1 volt kíváncsi arra, hogy akkor most lesz-e tűzijáték, vagy sem? Ők kérdezték meg ugyanis egyedül 20 órakor Gál J. Zoltánt arról, hogy na, akkor mi a pálya? Menjünk, vagy ne menjünk tűziizét nézni? Az nem semmi, hogy több hete az összes hír a…..
Új MÁV blog Egy emberi történet 2007.08.15 12:32:00
Igen ilyen is van, minden elismeresunk. A vasutas is érző ember! Annyi sok kritika esik ezen az oldalon, hogy jöjjön itt egy emberi történet:   Szedrezik a mozdonyvezető   Kedden augusztus 14-én a 32235-ös "kispiros" személyvonattal utaztam Magyarkút-Verőce és Vác…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Hát igen, ha ez ember egyszer bekerül ebbe a körbe, akkor nehéz kirugdosni onnan. Az NBC ugye letett arról, hogy sorozatban mutassa be a sztárpár Amerikába költözését, inkább egy másfélórás kvázi dokumentumfilmben járatja le a mindenki által kőbunkónak tartott csirkelábú…..
FIA 2007.07.09 15:03:16
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
FIA 2007.06.07 13:22:12