Regisztráció Blogot indítok
Adatok
profile

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
profile 2013.06.20 14:41:01
@Nínó Karotta:

megemlíteném, hogy a jugó gépe alat egy ugyanilyen sperrbetét van (jó, pillanatnyilag_nincs_alatta) és most éppen ugyanazt produkálja, mint a tiéd.
:)))
Robogó A rémséges Babetta 2011.08.29 10:37:00
Több, mint tíz éve voltam motoros találkozón utoljára, még a szörnyű, épített GSX 750-emmel. A hányásig ivás, a Born To Be Wildra elborult agy, az útszéli szutykokra való rejszolás nem az én műfajom, úgyhogy azóta is lelkesen hanyagolom az ilyen összeröffenéseket.…..
profile 2011.08.29 12:32:47
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
f1 Bevigyem a mobilt vagy kidobjam? 2010.12.25 16:26:00
Robert Kubica a Bahreini GP 3. szabadedzésén mobiltelefonra bukkant a kocsijában. "Itt egy telefon a cockpitban, kidobjam vagy visszavigyem a depóba?" - kérdezte a lengyel a rádión, miután egyik szerelőjének zsebéből kicsúszhatott a mobilja, és az ülésén maradt. Az…..
Heti válogatásunkban egy egészen jó, egy kolosszális és egy obligát büntető darab került kivesézésre. Főbb szerepekben: Joan Osborne, a Die Fantastischen Vier és Tasmin Archer.Joan Osborne: One Of UsTúlzás nélkül állíthatom, hogy ez volt az amerikai rádiórock-színtér válasza…..
Dani odamegy, megtekinti a portékát, nem nagyon beszél, nem is fitymálja, inkább talán visszafogottan dicséri, kihúz a zsebéből egy névjegyet, átnyújtja, beajánlja a kért összeg felét, és arra kéri az eladót, hogy ha esetleg mégis érdekelné, hívja fel. Vélemények az azonos…..
A Műgyűjtők éjszakáján volt valami jó is abban, hogy nem rendelték ki a parkoló autókat a Falk Miksa utcából, így találkozhattunk egy igazi szörnyeteggel. Egy Rolls-Royce Phantom parkolt, vagyis próbált meg parkolni, lehetőségeihez képest vonalon belül.Képeken már sokszor,…..
Patakokban folyik a lóvé elfele, cserébe érkeznek az alkatrészek a Cougarba. A nagyobb falatok, szelepfedelek, kockás viszosvászon pótkeréktakaró, kanyarstabilizátor még nem jöttek meg, de a tegnapi értekezlet alatt a postás orvul egy kis csomagot csempészett az íróasztalomra. Nem…..
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
profile 2010.05.10 19:29:05
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Belsőség Egy év nirvana 2009.11.08 09:57:00
Eseménydús volt az elmúlt pár hónap a hátsókerekes, kocka Corollával. Karc nélkül megúszta a két hungaroringi és három-négy euroringi pályanapot, pár drift edzést, és néhány hétvégi szerpentinezést, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellett volna gyakran szerelni. Nem romlott el…..
Olvasónknak fontos találkozója volt Pesten, de a biciklit nem tehette fel a nemzetközi vonatra, csak a következőre. Kért egy jegyet, de többet fizetett érte (kártyával) mert rossz jegyet kért. A pénztáros szájhúzás nélkül kicserélte a jegyet, annak ellenére, hogy az utas volt a…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
profile 2009.06.21 21:36:25
profile 2009.06.21 22:06:04
 A rendszámok sok hülyeséget kihoznak az emberekből, mi például a főiskola ideje alatt folyamatosan figyeltük, hogy melyik a "legfrissebb", Füge kollégám (a plateboy) adatbázist épített belőlük, mások pedig az Isten pénzéért vesznek maguknak vicces, bár…..