Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aline

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A plasztikai beavatkozások nemcsak sikertörténetekről szólnak,vannak esetek, amikor mániájává válik az illetőnek a plasztikázás és a végeredmény sokkal rosszabb, mint a beavatkozások előtti állapotok,Ilyen eseteket mutat be a Femina cikke, többek között olyan hírességekről,…..
A HVG egészségügyi magazinjában a MEDIZONA-ban, nemrégiben részletes cikk jelent meg a magyarországi legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozásokról.A cikkben Szemerey Balázs, az MPHEST elnöke beszél a plasztikai sebészet magyarországi tendenciáiról, a beavatkozások…..
A plasztika iránt érdeklődő közönségnek a blog témájától kicsit eltérve, egy a kellemes kikapcsolódáshoz kapcsolódó weboldalt ajánlunk a Wellness Hotelek weboldalát. A Wellnesshotelek.net weboldalán, a legjobb szolgáltatást nyújtó magyarországi wellness szállodák…..
A Daily News egy hosszú slide-on 73 szép lábú hölgy fotóját gyűjtötte össze. A képeken többek között Angelina Jolie, Britney Spears, Megan Fox, Kate Moss látható rövid ruhában.   ..
Az angol Good Surgeon Guide magazin munkatársai félezer brit házaspárt kérdeztek meg, hogy mennyien tartják fontosnak a plasztikai sebészeti és egyéb szépészeti beavatkozásokat az esküvői ceremónia előtt. Az eredmények tanúsága szerint a britek legalább fele plasztikai sebészhez…..
Időről-időre mindig olvashatunk újabb történetek olyan ismert és kevésbé ismert emberekről, akik a plasztikai sebészet rabjaivá válnak. Most Amy Winehouse-ról írja a 168 óra, hogy a plasztika a mániájává vált.Először csak a melleit operáltatta meg Amy Winehouse, a…..
A világ legelső, kifejezetten a  plasztikázott hölgyeknek szól versenye kerül megrendezésre, októberben, Magyarországon. Az októberben megrendezésre kerülő Miss Plastic Hungary plasztikázott hölgyek szépségversenye. Nincs mit takargatni, most már. Merthogy az itt induló…..
Az Empire Plasztikai sebészet lehetőséget ad az oldalán az érdeklődők számára, hogy feltehessék a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos kérdéseiket, a klinikán praktizáló szakorvosoknak.Olyan neves szakemberek válaszolnak mint Dr. Sándor Imre, Dr. Andók Csaba, Dr. Szabó…..
Új hatóanyag került elfogadásra az amerikai plasztikai sebészeti piacon, Dysport néven.A szer az elkövetkezendő 1-2 hónapban lesz elérhető az USA-ban.A hírek szerint, A Dysport jelentősen olcsóbb lesz a Botoxnál, emellett, hosszabb hatású (Botox kezelést átlagosan félévente…..
A mellnagyobbítás műtéti beavatkozását részletesen bemutató videó tekinthető meg az alábbiakban, egy plasztikai sebész, Dr. Art Fooley professzor tolmácsolásában.  További plasztikai videók Orrplasztika műtétBotox kezelésZsírleszívás videóPlasztika modellező…..
A videón a plasztikai sebész angol nyelven kommentálja, az orrplasztika műtét előtti-utáni fotókat a páciensekről, de jól láthatóak a változások a magyarázatok nélkül is. Orrplasztika előtt és után video Orrplasztika műtét video   Ez a videó inkább csak erősebb…..
A plasztikai sebészeti beavatkozások két fő csoportra oszthatók:rekonstrukciós, helyreállító műtétek,esztétikai beavatkozásokAz előbbit születési vagy baleset által elszenvedett esztétikai problémák helyreállítására alkalmazzák, míg az utóbbi egészséges emberek által…..
Előző bejegyzésünkben egy botox videót mutattunk, amelyben egy férfi páciens szem körüli ráncainak botox injekciókkal való eltűntetése volt megfigyelhető.A video meggyőző a szer ránctalanító hatását illetően, de vannak a botox hatóanyagának kevésbé ismert felhasználásai…..
Az alábbi video egy botox kezelés előtti és utáni állapotot mutat be egy férfi páciensen. A botox közismerten egy ránctalanító injekciós kezelés, amellyel hatékonyan tűntethetőek el a korosodással járó ráncok. A kezelés hatása negyedéves-féléves hosszúságú ezután meg…..
Az amerikai plasztikai sebészek egyesülete nemrégiben közzétette weboldalán, a 2008-as statisztikákat. A PDF formátumú fájlban, alaposan részletezett kimutatások találhatóak: változások a gazdasági világválság tükrében, milyen plasztikai sebészeti beavatkozások aránya nőtt…..
Egy video celebekről, a plasztikai műtétjük előtti és utáni fotókat tartalmazva. A videón többek között látható: Nicole Kidman Angelina Jolie Demi Moore Fergie Cher Sarah Jessica Parker Beyonce Ashlee Simpsons ...még sokan mások Kapcsolódó…..
A VPSS-el (Virtual Plastic Surgery Software), - többek között - mellnagyobbítást, zsírleszívást és orrplasztikát modellezhetűnk saját fotóinkon, számítógépen.Mennyit változtathat a megjelenésünkön egy plasztikai sebészeti beavatkozás. A szoftver egy 2 napos trial, azaz…..
Angol nyelvű video a zsírleszívásról. A közel 4 perc hosszú film, részletesen bemutatja a zsírleszívás műtéti eljárásának a folyamatát (zsírleszívás előtti és utáni képeket is bemutatva a videón.) Linkek:Zsírleszívás - az Empire Beauty plasztikai magánklinika…..
168 iker testvérpáron végeztek tanulmányt amerikai kutatók, hogy az arc öregedésének környezeti hatásait vizsgálják.Iker testvérek esetén a genetikai tényezők azonosak, ezért jó alanyok az egyes környezeti tényezők befolyásának a vizsgálatára.A vizsgálat eredménye szerint,…..