Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajon

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hahó! A modoroskodás, finomkodó stílus Szakács Béla naplójához hasonlatosan sokszor a félműveltségből és túlbuzgóságból adódóan megmosolyogtató hibákat szül. Már az Internetto fórumán, a 90-es évek végén is csak annyit kértek tőlünk: a muszáj és az egyelőre…..
Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába (Máté 19,24)  Ki szeret jobban, ki szeret igazán? Aki naponta elmondja szép szavakkal kedvesének, mennyire szereti? Vagy aki ajándékokkal, virágokkal fejezi ezt ki, esetleg aki ölelésekkel? Vagy…..
Portorozsi tartózkodásunk harmadik napján itt az ideje, hogy beszámoljunk az általunk szándékosan hallgatott, illetve a véletlenszerűen belénkbótló zenékről is. Kissé félrevezető volt, amit az első hangulatjelentésben írtunk, mert természetesen nemcsak Celine Diont és Lagzicke…..
Van közöttetek olyan aki még emlékszik Liebe Attilára az ózdi fojtogatóra? Ha nincs nem csoda hisz az ember 30 éve -még 18 évesen- robbant be a köztudatba. Az akkori "színész- rendező"  olyan helyzetgyakorlatokat teremtett, amely közelebb viszi a színészeket a halál…..
vajon 2008.08.29 14:35:48
Minden a repülésről szól mostanság Brüsszelben. Nem tudom melyik biztossal szúrhattak ki mostanság egy légitársaságnál vagy a reptéren, de sorjáznak a témában alkotandó szabályokról szóló hírek.Először is itt van a feketelista, amelyre azok a légitársaságok kerültek fel,…..
Kedves, drága, aranyos MTV, kedves, drága, aranyos sportszerkesztőségek, kedves, drága, aranyos sportriporterek, már majdnem vége az EB-nek, de talán még nem késő szólni, meg lesz még sportműsor bőven, szóval hadd éljek egy szerény javaslattal: tessék már abbafejezni a…..
A legutóbbi bejegyzés lényege az volt, hogy mindenki oda dugja/nem dugja a micsodáját, ahová akarja. Hiszen kit érdekel? Az erkölcsrendészek ideje lejárt, akármennyire is nem tetszik ez nekik, és akármennyire is nem veszik észre magukat. Ideje lenne végre kitakarodniuk mások…..
Mint Önök is bizonyára tudják, a világon vannak rendkívül hülyék, nagyon hülyék és közepesen hülyék. Most a nagyon hülyék egy szűk csoportjáról lesz szó, szigorúan politikamentesen.  Történt, hogy a hétvégén kimentünk a Városligetbe, fogni egy-két, a gazditól…..
A nagy futball derbik, kiélezett összecsapások mindig megosztják a drukkerek vegyes összetételű társadalmát, de ugyan azok a vérgőzös angol, olasz vagy francia drukkerek, akik shurikenekkel, boxerral és egyéb életidegen tárgyakkal mélyítik anatómiai ismereteiket egymáson,…..
 A Reakció kimondatlan célja, hogy olvasóinak ne kelljen bíbelődni semmiféle más sajtótermék lapozgatásával. (Pletykák szerint a szerkesztők ezt kerek-perec ki is mondták egy zártkörű megbeszélésen, de én sajnos nem voltam a 21 meghívott között, hanganyag később.) Ami…..
„When the future's architectured By a carnival of idiots on show You'd better lie low” (Coldplay: Violet Hill)  Visszatért a zenekar, amely jobb jutús számokat ír, mint maga a U2. Az ánglius Coldplay a napokban jön ki új lemezével, ami az igen blőd Viva La Vida címet…..
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..
comment:com Unalmas májusi este 2008.05.01 16:00:00
Ugyan holnap van kocsmanap, de a mai kínálat fényében lehet, érdemes lenne a ma estét annak kinevezni. Az m1 egy Hugh Grant-vígjátékot ad, ha jól emlékszem az HBO és a kertévék után negyedikként. Az angol, aki dombra ment fel és hegyről jött le az a fajta film, ami olyan kis…..
vajon 2008.05.01 21:56:33
 Megható, ahogy a Népszabadság a kormányválság ötödik napján is minden eszközzel tovább akarja görgetni a Bayer-botrányt. Ungváry Rudolfnak újra tágas teret adtak, hogy belerúgjon a másik oldali publicistájába. Mielőtt erről írnék, kanyarodjunk vissza az előzményekhez.…..
 Nem szívesen lennénk most az imperialistákköztársaság barátai helyében. A tegnapi kis koalíciós affér eredményeként útelágazódáshoz érkezett a nemzeti progresszió: az első út az Orbán Viktor által javasolt, az MSZP és az SZDSZ által érthető módon nem vágyott…..
Mandiner blog Pax et bonum 2008.03.21 12:01:00
 Nagypéntek van. Valami önvizsgálat-félét kellene tartani. A saját házunk táján.  Például nem vesszük észre azt, ami nem botrány. Tegnap ugyanis egy kicsi, de csodálatos esemény történt. Tibetért tüntetett száz ember Budapesten. Persze szomorú, hogy csak ilyen…..
comment:com Mindenki mindenkivel 2007.12.12 11:16:00
Tegnap megírtuk, hogy a Viasat 2008-as első nagy dobása a Two And a Half Men lesz, de nem csak ennyivel kedveskednek nekünk, lesz még egy rakás újdonság, és néhány régi kedvencünk is folytatódik - most a két újoncot és a visszatérőket nézzük meg közelebbről, későbbre marad…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Bár káromkodások terén nehéz felülmúlni a magyar nyelv rugalmasságát, az angol is sajátos eszközöket dolgozott ki a fuck szó minél gyakoribb alkalmazására. Nem volt könnyű magyarítani az infixumot, de azért nagyjából sikerült: gratukibaszottulálok!!!A fenti darab a 16…..
w Ecce 2007.10.11 07:00:00
Egoblogba váltunk, de ez már nem öninterjú. Írt ez a szimpatikus, bár nem épp tájbaillő nevű fiatalember, Bukovics Martin, hogy szeretne interjút egy győri diáklapnak, Alternatíva címen. Sose hallottam róla (tiszteletpéldányt a szerkesztőségbe pls), és arra se volt még…..